Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
Ayyy insallahh cnmmm icimde bir susam tanesi bebisim oldugunu taa en basindan belli inaniyorum ki hic aksini dusunmedim.carsamba aksam randevu aldim dr. Dan insallah sizce kese gorunurmu 5 . Gun emriyosu 19 unda transfer oldum

Cnm benim kese 6 haftalikken göründü kimininde 7.haftada görünüyor

kızlar daha öncede yazmıştım 5. gün embriyosu
10. gün kan degeri 107.4
12. gün kan degeri 188.97
16. gün kan degeri 1061
NASIL SİZCE BİRDEN ARTMASI NORMALMİ?

kızlar daha öncede yazmıştım 5. gün embriyosu
10. gün kan degeri 107.4
12. gün kan degeri 188.97
16. gün kan degeri 1061
NASIL SİZCE BİRDEN ARTMASI NORMALMİ?

canım zaten değerin 14 gün 400 16 gün minumum 800 olması gerekıyor % 60 eksık fazla oranı var zaten gayet normal merak etme

canım zaten değerin 14 gün 400 16 gün minumum 800 olması gerekıyor % 60 eksık fazla oranı var zaten gayet normal merak etme
Ayyy hadi insallah hemsirelere yolladim aramalarini bekliyorum.carsamba gunude dr gidicem bebegimin kesesi gorunur insallah.rabbim hepimizin yavrularini kucagina almayi nasip etsin

arkadaşlar merhaba,

Benim bu ikinci tüp bebek denemem daha önce 2 adet 3. gün embriyosu transfer edildi ve tuttu lakin bebeklerimi 4,5 aylıkken kaybettin geçen sene. Bu transferim ise 5. gün ebmriyosu ve tek. Dondurulmuştu. çok şükür pozitif sonuç aldık ama ben 8. gün kan testi yaptırdığımda değerim 88 idi bugün 12. ve sonuç 777 oldu. Doktorum değer gayet iyi dedi ama ben araştırınca çok yüksek geldi bana. Sizce bir anormallik olabilir mi?

arkadaşlar merhaba,

Benim bu ikinci tüp bebek denemem daha önce 2 adet 3. gün embriyosu transfer edildi ve tuttu lakin bebeklerimi 4,5 aylıkken kaybettin geçen sene. Bu transferim ise 5. gün ebmriyosu ve tek. Dondurulmuştu. çok şükür pozitif sonuç aldık ama ben 8. gün kan testi yaptırdığımda değerim 88 idi bugün 12. ve sonuç 777 oldu. Doktorum değer gayet iyi dedi ama ben araştırınca çok yüksek geldi bana. Sizce bir anormallik olabilir mi?

caNIM 4,5 aylıkken neden kaybettın acaba

3. itibari ile kanamalarım başladı ve 4,5 aya kadar devam etti. Daha sonra enfeksiyon kapmışım enfeksiyona bağlı doğum başladı ve normal doğum yaparak doğurmak zorunda kaldım bebekleri.

Çok zor canım Allahım Cennet Şefaatçileirn ıcın sabır versin. yanı kes ekalp atısı iled ebıtmıyor malesef

Çok zor canım Allahım Cennet Şefaatçileirn ıcın sabır versin. yanı kes ekalp atısı iled ebıtmıyor malesef

Aynen öyle canım maalesef. Bir bebeğin bu dünya üzerinde yiyecek ekmeği varsa mutlaka yiyiyor yoksa mümkün değil. Başlarda çok üzüldüm ne zor anlar yaşadım anlatamam. üstüne en yakın arkadaşımla aynı anda hamile kaldığım için o doğum yaptı bütün hamilelik sürecinde yanındaydım. onun üstüne abimin eşi hamile kaldı o doğum yaptı onun üstüne aynı zamanlarda 3-4 arkadaşım daha hamile kaldı yani baya zor bir dönemdem geçtim. Yüreğim yandı, içim ağladı onları üzmemek için hep onlara güldüm. Çok zor günlerdi ama sonra tevekkelin önemini anladım. Herşey Allah' ın takdiri birşeyin olmaması gerekiyorsa da olmaması gerek. Belki doğsalarda daha kötü sonuçları olabilirdi. Şimdi çok şükür rabbim 2. şansı verdi bana inşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Dilerim tüm isteyen tüm dileyenler bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar. Tek dileğim bu Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bu arada değere ilişin bir fikri olan arkadaşım varsa yorum yaparsa sevinirim baya taktım kafama neden acaba böyle oldu.

Aynen öyle canım maalesef. Bir bebeğin bu dünya üzerinde yiyecek ekmeği varsa mutlaka yiyiyor yoksa mümkün değil. Başlarda çok üzüldüm ne zor anlar yaşadım anlatamam. üstüne en yakın arkadaşımla aynı anda hamile kaldığım için o doğum yaptı bütün hamilelik sürecinde yanındaydım. onun üstüne abimin eşi hamile kaldı o doğum yaptı onun üstüne aynı zamanlarda 3-4 arkadaşım daha hamile kaldı yani baya zor bir dönemdem geçtim. Yüreğim yandı, içim ağladı onları üzmemek için hep onlara güldüm. Çok zor günlerdi ama sonra tevekkelin önemini anladım. Herşey Allah' ın takdiri birşeyin olmaması gerekiyorsa da olmaması gerek. Belki doğsalarda daha kötü sonuçları olabilirdi. Şimdi çok şükür rabbim 2. şansı verdi bana inşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Dilerim tüm isteyen tüm dileyenler bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar. Tek dileğim bu Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bu arada değere ilişin bir fikri olan arkadaşım varsa yorum yaparsa sevinirim baya taktım kafama neden acaba böyle oldu.

sonuç ikiz oldugu zaman cok yukselebiliyor keseyı gormeden doktorda bıse dıyemıyor cnaım

sonuç ikiz oldugu zaman cok yukselebiliyor keseyı gormeden doktorda bıse dıyemıyor cnaım
ama biz tek emriyo transferi yaptırdık. ikiz olma ihtimali oldukça düşük. Doktorum değerin çok iyi dedi zaten ama bana bir garip geldi sadece neyse beklemekten başka çare yok 2 hafta sonra çağırdı doktorum bakalım inşallah güzel çıkar sonuçlar.

Beşinci gün embriyosu 10 gün test sonucum 6.67 şaşırdım kaldım arkadaşlar yardm edin lütfen. Benimle benzer durumda. Olup pozitif sonuçlanan var mı :(

12.gün 89. 14.gün 149 16.gün 303 18.gün 708 20.gün 1505 bu kadar takip etmelerinin nedeni daha önce dış gebelik geçirmiş olmamdı

Merhaba arkadaşlar benim de bir tane 5. Gün embriyosuydu bugün 8. Günümdü dayanamadım sabah idrar testi yaptım negatif çıktı bende ne olacaksa olsun dedim öğlen kan testi yaptırdım sonuç 90. 98 çıktı asıl test günüm 10. Gün cuma olduğu için hastanemi aramadım ama içimden bir ses değer sanki oldu bu iş diyo erken de sevinmek istemiyorum ama sizce nasıl değerim

12. gün 82.5
14. gün 122.3
16. gün 211.4
Sonuç biokimyasal 2. tüp bebek denememdi 3 embrio transfer yapılmıştı

Back
X