Aynen öyle canım maalesef. Bir bebeğin bu dünya üzerinde yiyecek ekmeği varsa mutlaka yiyiyor yoksa mümkün değil. Başlarda çok üzüldüm ne zor anlar yaşadım anlatamam. üstüne en yakın arkadaşımla aynı anda hamile kaldığım için o doğum yaptı bütün hamilelik sürecinde yanındaydım. onun üstüne abimin eşi hamile kaldı o doğum yaptı onun üstüne aynı zamanlarda 3-4 arkadaşım daha hamile kaldı yani baya zor bir dönemdem geçtim. Yüreğim yandı, içim ağladı onları üzmemek için hep onlara güldüm. Çok zor günlerdi ama sonra tevekkelin önemini anladım. Herşey Allah' ın takdiri birşeyin olmaması gerekiyorsa da olmaması gerek. Belki doğsalarda daha kötü sonuçları olabilirdi. Şimdi çok şükür rabbim 2. şansı verdi bana inşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz. Dilerim tüm isteyen tüm dileyenler bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar. Tek dileğim bu Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.
Bu arada değere ilişin bir fikri olan arkadaşım varsa yorum yaparsa sevinirim baya taktım kafama neden acaba böyle oldu.