Oy maşallah benimde 5.gün embriyosu bir tane transfer oldu transferden 16. Sonra keseyi gördük hamd olsun bir.hafta.sonra yine.çağırdı doktorum inşallah bebeğimide görürüz senin ne kadar kaldı doğumamerhaba iki embriyom 5.günde transfer oldu.10.günde 44 12.günde 52 çıkmıştı.ilaçları bırakmam söylenmişti.bırakmadım.iki gün daha bekledim.14.günde 132 ama hiç umudum yoktu.(kimyasal gebelik dış gebelik gibi faktörler) daha sonra 500 1400 şeklinde devam etti.hiçbir zaman katlanarak devam etmedi.sonunda mucizem gerçekleşti bebeğim beni bırakmadı.Allahın izniyle çok yakında gelecek.
Kızlar gören acil cevap yazabilir mi transferin 7. Günü 3. Gün embriyosu kan değeri 2 olup yukselen var mi 3. Gün dondurulmutu cozdurup transfer edildi 8 hucreliydi bu şekilde olup 7. Gün kanda 2 çıkan ve sonra katlanarak devam eden oldu mu hcg içeren iğne falan olmadım 2 olması tutunmaya başladığını mi gösterir
Değerde yükselme oldu mu acabaKızlar gören acil cevap yazabilir mi transferin 7. Günü 3. Gün embriyosu kan değeri 2 olup yukselen var mi 3. Gün dondurulmutu cozdurup transfer edildi 8 hucreliydi bu şekilde olup 7. Gün kanda 2 çıkan ve sonra katlanarak devam eden oldu mu hcg içeren iğne falan olmadım 2 olması tutunmaya başladığını mi gösterir
Uzulme canim iki gun daha beklemelisin. Cunku 11.gun bile negatif alip da 12.gun pozitifi goren insanlar var .uzulme hersey Allah tanArkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 10.günü. predictor ile idrar testi yaptım fakat sonuç negatif. Benim gibi 10. Gününde negatif sonuç alıp kan da pozitif sonuç alan var mi? Şuan çok mutsuzum
Yukselis guzel. 10.gun yenileyin hayirli olsun.Kızlar 6.gün 15.6
8.gün 46.6
Sizce yükseliş nasıl kimyasaldan çok korkuyorum hiç yaşamadım
Teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik olurYukselis guzel. 10.gun yenileyin hayirli olsun.
Benim ikininci denemem de kimyasal olmustu cok sukur 3.de yuzumuzu gulsurdu rabbim hala bile korkuyoruz. Darisi basina insallah her sey yolunda gider ve kuzunu kucagina alirsin.Teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik olur
İnşallah canım sanada sağlıklı bir gebelik dilerim :)Benim ikininci denemem de kimyasal olmustu cok sukur 3.de yuzumuzu gulsurdu rabbim hala bile korkuyoruz. Darisi basina insallah her sey yolunda gider ve kuzunu kucagina alirsin.
Tesekkur ederim aminİnşallah canım sanada sağlıklı bir gebelik dilerim :)
12. Gün 233 dü 3.5 yıl önce
İnşallah bebemiz12. Gün 233 dü 3.5 yıl önce
Sanırsam bana cevap verdiniz teşekkür ederim yani bebeğinize kavuştunuz inşallah12. Gün 233 dü 3.5 yıl önce
İnşallah bebemiz
Sanırsam bana cevap verdiniz teşekkür ederim yani bebeğinize kavuştunuz inşallah
Merhaba arkadaşlar acil yardım lütfen benim 5 gün dondurulmuş embriyosu transfer edildi ve sonuç şöyle 9 gün 149 11 gün 270 sizce normal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?