- 16 Nisan 2013
- 341
- 376
- 103
DEĞERLERİNİZ GAYET İYİYMİŞ NEDEN BİYOKİMYASAL OLDU12. gün 82.5
14. gün 122.3
16. gün 211.4
Sonuç biokimyasal 2. tüp bebek denememdi 3 embrio transfer yapılmıştı
NEDENİNİ DOKTORDA BİLMİYOR AMA DEĞERLER PEKTE İÇ AÇICI DEĞİLDİ...DEĞERLERİNİZ GAYET İYİYMİŞ NEDEN BİYOKİMYASAL OLDU
ne durumdasınız acaba inşallah herşey yolunda gitmiştirACİL YARDIM!!!!!!
Arkadaşlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var.
5.gün(blast)transferi yapıldı(1 temmuz2016da)
8.gün beta hcg:21
10.gün:54
12.gün yani dün:81 çıktı
dr um tam sınırdasın düşük veya dış gebelik olabilir dedi
3aşılama 3tüp bebeğin ardından ilk defa bu sonucu almıştık moralimiz bitik durumda
BU ŞEKİLDE OLUP HİÇ YÜKSELEN OLDU MU?
geçmiş olsun canım zamanı gelmemiş demek ki bizler hemen olsun istiyoruz ama en güzel zamanı ne zamansa bizler ne zaman sağlıklı ve hayırlı çocuk sahibi olacaksak o zaman olsunKusura bakmayın üzüntüyle pek giremedim internete falan 12. Gün 81 olan değerim 14.gün tekrar 82 çıktı dr um hemen kesti estrofemle progestanı 16.gün 20 ye düştü ve hemen adet oldum zaten.elimizde dondurulmuş kalmıştı hemen adetle tekrar deneyelim dedi dr.
tereddüt ettik biraz ara vermeyelimmi diye muayene etti yumurtalıklarda bi sorun gözükmüyo kist falan olmamış beklemeye gerek yok dedi (ki hoca bu konuda çok iyi)şimdi tekrar başladım estrofeme şaka gibi geliyo yaşadıklarım hala inanamıyorum ilk defa pozitifi görmüştük diyecek bişey yok sabredip tekrar deneyeceğiz
Allahtan ümit kesilmez ama bu şekilde yerinde sayması çok istenen bir durum değil benim de böyle oldu kimyasal yaşadım herşeyin hayırlısı olsunHerkese Merhaba
Çarşamba kan testi sonucu değerim 175 çıktı. Bu gün yine yaptım ve değerim 173 çıktı.Acaba sonradan yükselen var mı duydunuz mu hiç?Acil yardım lütfen
Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza benim bugün ilk günüm transferden sonra 3. Gün embriyosu iki tane 12. Gün kan testi dedi doktor acaba 12 gün sonra en az kaç olmalı ki değer herkes farklı bisey yazmış bir de bana 2 catlatma iğnesi vuruldu bunların etkisi tek iğne gibi 14 güne mi gecer daha mi uzun sürer bilgisi olan var miAllahtan ümit kesilmez ama bu şekilde yerinde sayması çok istenen bir durum değil benim de böyle oldu kimyasal yaşadım herşeyin hayırlısı olsun
Yok cnm yumurta,toplama dan önce vuruluyor ya onu diyorum haftaya 14. Gün dolunca idrar testi yapicam ama iki iğne vuruldu 14. Günde iki iğnenin etkisi geçmiş olur mu ki anlatamıyorum bunu kimse anlamıyor12.gün değeri 10'un üzerinde olmalı ama bu bile yeterli değerli önemli olan bu değerin 2 güne bir 2 katına çıkması çatlatma iğnesi derken transferden sonramı vuruldu transferden sonra hiç çatlatma iğnesi duymadım
İki doz iğneyi aynı anda yaptım ya o ignefe bhcg hormonu var ve bir tanesinin etkisi 14 günde sifirlaniyor ben 2 catlatma iğnesi oldum aynı anda yani daha fazla bhcg almış oldum 14 güne geçer mi ki diyorum idrarda yaniltirmiki anlstabiliyormuyum. İnsan en küçük bir belirti arıyor bu dönem çok hassas boşuna ümit yapmayım dieO iğnenin şuanda sana hiçbir etkisi yokki zaten o ilaçlarla büyütülen yumurtaları çatlatıp toplamak içindi 14 güne kalmaz zaten yumurtaların toplandıktan sonra etkisi kalmaz bunu neden sordun onu anlamadım
Geçer canım kalmaz iğnenin etkisi geçer en düşük ihtimalle 0-5 arası çıkar oda negatif demek zaten ama sen bunu düşünme inşallah pozitif çıkarİki doz iğneyi aynı anda yaptım ya o ignefe bhcg hormonu var ve bir tanesinin etkisi 14 günde sifirlaniyor ben 2 catlatma iğnesi oldum aynı anda yani daha fazla bhcg almış oldum 14 güne geçer mi ki diyorum idrarda yaniltirmiki anlstabiliyormuyum. İnsan en küçük bir belirti arıyor bu dönem çok hassas boşuna ümit yapmayım die
Rabbim sağlıkla kucağına alsın cnm ben dün öğrendim senBenim de 10.gün 201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?