Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
kızlar transfer yapılan günü 1 . gün olarak mı sayıyorsunuz yoksa ertesi günümü 1 sayıyorsunuz

arkadaşlar yeni katıldım aranıza bana bir konuda yardımcı olursanız cok sevinirim tüp bebek yaptırdık gecen ay ve pozitif cıktı kan degerim 246 idi.yalnız ögrenmek istedigim bebegin kac haftalık oldugunu ögrenmek için toplamayımı baslangıç sayıyorum yoksa transfer gününümü.yardımcı olursanız seviniirim toplama günüm 22 ocak transfer günüm 27 ocak idi

son adet tarihinden başlıyorsun saymaya.çunkü yumurta adetin 2.-3. günü büyümeye başlıyer.yani bizim düşündüğümüzdenn daha ileriler

12gün 181 14gün 471 bu cuma bir aksilik olmazsa bebeğimi veya bebkelrimi görmeye gidicem.ılk kalp atışı ilk kese.umarım bi aksilik yaşamam....herkeze bol şans

kızlar bugün 7 günüm ve dayanamadım kan verdim 1 saat sonra sonuç belli olucak çatlıcam n olur dua edin n olursunuz benimde bebişim oldu takıntı oldu paranoyak oldum resmen yaaaaaa

kızlar bugün 7 günüm ve dayanamadım kan verdim 1 saat sonra sonuç belli olucak çatlıcam n olur dua edin n olursunuz benimde bebişim oldu takıntı oldu paranoyak oldum resmen yaaaaaa

inşallah olumlu haberler çıkar ben de merak ediyorum

hayırlısı olsun arkadasım umarım olumlu haberler alırsın ve emeklerine değer..

kızlar sonuç geldi 7.gün 20 sizce nasıl kestane kebap acele cevap :)))))

arkadaşlar bugün 10. günüm dün idrarda çıktığı için bugün kanda baktırdım 44,92 ama benim kanamam var bu durumda olupta hamileliği devam eden varmı lütfen acil cevap verin çok kötüyüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…