Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba banada bir adet 5.gün dodurulmuş blast transfer ettiler.salı günü test günüm 12.günüm yani.bugün 10.günüm kanda test yaptırdım 0.53 çıktı.5 yada 10 nun altı negatif biliyorum ama acaba değişme ihtimali olabilirmi komple 0 çıkmamış.ama umutta yok gibi.buna benzer yaşayan arkadaşalar varmı 12.gün tekrar test yapsammı.birde benim ilk denememde 3 ad.dondurulmuş blast transfer ettiler 15 gün sonra test yaptım şimdi 12 neden böle onuda anlamadım.yardımmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar 03 ünde transferim oldu. Bugün kan sonucun 72,6 çıktı.

ikinci deneyisimiz ilki basarisizlikla sonuclandi ama yilmadik ikincide kandegerim 26 di doktorumuz cok karamsardi yuzunden anlamistik birhafta bekleyelim dedi cok korktuk 26 olan deger bir hafta sonra 228 oldu cok heyecanlandik doktorumuz bir deger daha alalim dedi ve kizlar 3 gun occeki degerim 2041 inanamadik cok mutluyuz sonuc hicbir zaman karamsar olmayin pazartesi ultrasona gidecem kalp atislarini dnleyecez cok mutluyuz kalbinizin biryaninda hep bir umut olsun :ecrin_bebek:

korkmana gerek yok benim 26 idi simdi 2041 sakin korkma 40 in uzeri hamilelik iki gun ara ile ikiye katliyor

Hamıştı arkadaslar kaçıncı gün yaptırdınız kan tahlili kaç çıktı sonuc yazarmisiniz ? Bu topigi güncel tutalım lütfen. opuyorumnanaktan

6.gün 19
9. gün 153 'tü...
benim 5. gün embriyosuydu bu yüzden çok erken öğrendim sonucumu

kızlar selam bu topiğe bunları yazabildiğime hala inanamıyorum arkadaşlar:)))))çok mutluyum ama korkuyorum.
8.gün değerim 44. ne dersiniz arkadaşlar.
5.gün embriyosu tek transfer edildi.

kızlar selam bu topiğe bunları yazabildiğime hala inanamıyorum arkadaşlar:)))))çok mutluyum ama korkuyorum.

çok güzel bir haber, tutturmuşsun arkadaşım :) ohh be güzel bi haber aldık sonunda :)

Tebrik ederim hayatım değerinin kat kat katlanması dileğiyle alkisalkisalkis alkisalkisalkis

merhaba kızlar benim 13.gün degerim 117 15.gün degerim 1000 çıktı doktor anormal bi yükseliş dedi çok korkuyorum kimyasal veya dış gebelik olabilirmi bi bilgisi olan varmı

soway ve tupbaby çok sağolun arkadaşlar inşallah en kısa sürede aynı duyguları hepbirlikte yazaşrız

7.gün:13
13.gün:387
15.gün:1041
tek embriyo transfer edildi...Normal görünüyor mu ?bilmiyorumkismile

merhaba Arkadaslar, benim 12.gun 424 cikti, carsamba yani yarin kan vermeye gitcem, ikizi olan arkadaslar varmi bu degerle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…