- Konu Sahibi deryahakan
-
arkadaşlar merhaba.kusura bakmayın sizleri elimde olmadan habersiz bıraktım.en son doktora gittiğimde kalp atışını duycamı yazmıştım ama daha varmış kalp atışı için.kanamam da baya artmıştı.doktor sürekli yatcaksın dedi sadece tuvalete kalkcaksın dedi. ve 10 gün sona tekrar çağırdı.o günden sona raporlu olduğum için anneme gittim orda da net yok.sürekli yattım.10 gün sona gittim düşük yapmışım meğer.zaten baştan beri değerlerim az artıyordu ve kanamam vardı.7 haftalık bir hamilelik sürecim oldu.takdiri ilahi.hayırlısıyla ikince de olur inşallah.sizlere haber vermeden çekip gitmem merak etmeyin.herşey gönlünüzce olsun.
arkadaşlar merhaba.kusura bakmayın sizleri elimde olmadan habersiz bıraktım.en son doktora gittiğimde kalp atışını duycamı yazmıştım ama daha varmış kalp atışı için.kanamam da baya artmıştı.doktor sürekli yatcaksın dedi sadece tuvalete kalkcaksın dedi. ve 10 gün sona tekrar çağırdı.o günden sona raporlu olduğum için anneme gittim orda da net yok.sürekli yattım.10 gün sona gittim düşük yapmışım meğer.zaten baştan beri değerlerim az artıyordu ve kanamam vardı.7 haftalık bir hamilelik sürecim oldu.takdiri ilahi.hayırlısıyla ikince de olur inşallah.sizlere haber vermeden çekip gitmem merak etmeyin.herşey gönlünüzce olsun.
evet arkadaşlar ben bu maceramın sonuna geldim az önce tekrar idrar testi yaptım negatifti .tuvalet kağıdına sildiğimdeyse kan geldi yani bitti...
yucem cok uzuldum benimde asilamam tutmamis kan testinde cikti bende cok uzgunum inan!!!
bende üzüldüm canım ne yapalım hayırlısı olsun artık başka baharayucem cok uzuldum benimde asilamam tutmamis kan testinde cikti bende cok uzgunum inan!!!
nikocum bende seninle aynı durumdaydım dün idrar tahlili yaptım çok hafif bir çizgi çıktı. Bende 5+3 tü dün test yaptıktan sonra peçeteyi kirletecek kadar kan geldi bu gün sabah yine aynı şekilde yani benimde bitti maceram ama diyorum ki en azından bu kadarı bile olmamıştı dokuz senedir inşallah bundan sonra sağlıklı sıhhatli bi şekilde olur
Canım çok üzüldüm, gelmiş geçmiş olsun, inşallah bundan sonra kendiliğinden hamiş kalıverirsin,a.s.a.s.a.s.
evet arkadaşlar ben bu maceramın sonuna geldim az önce tekrar idrar testi yaptım negatifti .tuvalet kağıdına sildiğimdeyse kan geldi yani bitti...
yucem cok uzuldum benimde asilamam tutmamis kan testinde cikti bende cok uzgunum inan!!!
yücem kan testi yaptırmadın mı ? 5+3 hafta diyorsun dr ne dedi.
( gebelik normal bir gebeli mi)
Ayrıca ara idrar ( sabah idrarı dışında ) yaptıysan hafifi çıkması çok normal.
endişenniyorum senin için :sm_confused:
yücemciğim merhaba yaşadığın duruma çok üzüldüm.özellikle senin yazdıklarını okumak için bu aralar bu siteyi açar oldum.hem aynı merkezde yaptırıyoruz.hemde kafama takılan herşeyi sana soruyorum.ama kendimi hiç şanslı bulmuyorum.açıkçası.inşallah sen ben tüm bekleyenler muradına erer.durumunu bende merak eder oldum artık
yücemcim ben sana ne kadar üzüldüğümü anlatamam şimdi kelimelerle ama inan ki her duamdasın Rabbim sana ve fedakar eşine gönlünüzün muradınızı biran önce versin ama öncelikle ikinize sağlıkla mutlulukla hepberaber uzun bir ömür nasip etsin.sen şimdi lütfen biraz dinlen bu işler çok zor işler Allah dan çalışıyorsun kafanı birazcık dağıtmaya çalış lütfen.a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?