Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkr ederim chadii beizde tüp bebek tedavisi görüyoruz.çok korkuyorum nolcak diyeve tutarmı diye endişe ediyorum .3 defa aşılama yaptırdık olmadı
GÜLSEREN ve diğer iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler.Allahım herkesin gönlüne göre verir inşallah.YÜCEM senin durumunda bir iyileşme var mı?
yucem cok uzuldum benimde asilamam tutmamis kan testinde cikti bende cok uzgunum inan!!!
evet arkadaşlar ben bu maceramın sonuna geldim az önce tekrar idrar testi yaptım negatifti .tuvalet kağıdına sildiğimdeyse kan geldi yani bitti...
arkadaşlar merhaba.kusura bakmayın sizleri elimde olmadan habersiz bıraktım.en son doktora gittiğimde kalp atışını duycamı yazmıştım ama daha varmış kalp atışı için.kanamam da baya artmıştı.doktor sürekli yatcaksın dedi sadece tuvalete kalkcaksın dedi. ve 10 gün sona tekrar çağırdı.o günden sona raporlu olduğum için anneme gittim orda da net yok.sürekli yattım.10 gün sona gittim düşük yapmışım meğer.zaten baştan beri değerlerim az artıyordu ve kanamam vardı.7 haftalık bir hamilelik sürecim oldu.takdiri ilahi.hayırlısıyla ikince de olur inşallah.sizlere haber vermeden çekip gitmem merak etmeyin.herşey gönlünüzce olsun.
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. bende tüp bebek tedavisi görüyorum
arkadaşlar aranızda histereskopi yaptıran varmı acaba ?