- 2 Aralık 2011
- 106
- 52
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canm biz atlattık çok şükür az az devam etsede tehlike geçti inşallah bol bol yatın dinlen in ilaç ve iğnelerinize devam edinMerhaba canim bebegin tutundumu nasil dirumun ayni durumu bnde yasiyorum
Geçmiş olsun canm biz atlattık çok şükür az az devam etsede tehlike geçti inşallah bol bol yatın dinlen in ilaç ve iğnelerinize devam edin
Benim durumum biraz farkli 145 den 245 e cikti sonra 104 de dustu sonra 220 e cikti ve 7 gundur lekelnmelerim var doktor dusuk dedi hala degerimin sonucunu bekliyoruz..
Hmm farklı olmuş Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canmBenim durumum biraz farkli 145 den 245 e cikti sonra 104 de dustu sonra 220 e cikti ve 7 gundur lekelnmelerim var doktor dusuk dedi hala degerimin sonucunu bekliyoruz..
Bilemedim canm dr un nasıl açıklıyor bu durumuSence niye boyle bir durum oldu
Slm kızlar bende 25 aralikda trasferim yapıldı 12 gün. Degerim 18.98.14gün 19.97 düzensiz bi şekilde arttı dr dış gebelik dedi ve bir doz iğne yapdi ama değer gittikçe artıyor Enson 20 ocak da 933 cikdi iğne yapıldığı halde değer gittikçe artıyor dr utrosona hiç bir şey gorunmedi dr 1300 olduğunda ameliyat diyor ve tüpu alırız dedi ne yapacağımı bilmiyorum pazartesi gene test yaptiracagim inşallah düşer kafayı yemek üzereyim
Canim ayni durum bendede var
Degerim bnm 12. Gunde 225 oldu snra 110 na dustu daha sbra hep artti doktor dis gebelik ddi acil kurtaj oldum ve parca alinip.patalojiye go derildi.. doktorum %90 dis gebelik diyor ic kanama vs. Bende ayni durumdayim hic agrin varmi ne durumdasn acilen git doktora Allah korusun gec kalmayin
Cnm senin nereye yerleşmiş göründümü kürtaj oldun benim nerde olduğu görünmuyor iğne yapıldı ana düşmüyor değer kanama trasferin 9 günü başladı 6 gün sonra yoğunlaştı 3 gün sürdü hale devam ediyor ama lekelenme şekildeTabi 12. Gunde kanamam basladi ara ara hala da dev ama deger yukseliyor
Cnm senin nereye yerleşmiş göründümü kürtaj oldun benim nerde olduğu görünmuyor iğne yapıldı ana düşmüyor değer kanama trasferin 9 günü başladı 6 gün sonra yoğunlaştı 3 gün sürdü hale devam ediyor ama lekelenme şekilde
Lekelenme,kanama dışında ne gibi sıkıntılarınız oldu kasıklarda ağrı, tansiyonunuzda değişim gibi şeyler oldumuCnm sanada gecmis olsun görmeden nasıl kürtaj yapildi görmesi gerekmez mi .ben de yarin test yapdiracagim inşallah değer düşer bana bir doz iğne yapıldı ..inşallah bunuda atlatiriz ama cok yoruldum artik
Çok geçmiş olsun arkadaşlar benimde transferimin 11. Günü 1-2 damla kahverengi akıntım oldu moralim çok bozuk doktorumu aradım hemen bir iğne ismi verdi onu kullandık testime daha 3 gün var Nasıl geçer bu 3 gün bilemiyorum devam edecek mi bilmiyorum
Lekelenme,kanama dışında ne gibi sıkıntılarınız oldu kasıklarda ağrı, tansiyonunuzda değişim gibi şeyler oldumu