- 18 Eylül 2018
- 214
- 140
- 23
- 34
- Konu Sahibi PoncikPrensesss
-
Yani hala umut var diyorsun degil mi?Merhaba canım. Kıpkırmızı olmadığı sürece çok korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Proluton da bu gibi durumların kurtarıcısı denebilir, kanamanı kesme ihtimali çok yüksek. Uzanıp sabırla beklemeye devam et canım. Bu durumları deneyimlemiş biri olarak en kötüsünün kendini bu derece strese sokmak olduğunu söyleyebilirim.
Bu durumlrda kesin şöyledir ya da böyledir diye birşey söylemek mümkün olmuyor malesef.
Tabiki var arkadaşım, olmazmııYani hala umut var diyorsun degil mi?
Insaallah dedigin gibidir. Allah razi olsun. Cvp verdigin icin . senin cocugun varmiTabiki var arkadaşım, olmazmııiğneni vuruldun mu, sonrasında azalıyor kanama aslında. Dediğim gibi sen çok hareket etme bisüre, doktorunla irtibattasınız belli ki o da yönlendirir seni
Yok canım,4 yıldır cebelleşiyorum ben de, 3. Tüp bebek denemem , bugün transferimin ilk günü:)Insaallah dedigin gibidir. Allah razi olsun. Cvp verdigin icin . senin cocugun varmi
Sanırım yerlesme kanaması kanama devam etmediği sürece canını sıkma hem zaten ilaclarini da kullanmışsın hayırlı haberlerini bekliyoruzArkadaslar merhaba . 6.gun embriyosu bnmki 6 kasimda transfer yapildi.17 kasim test günüm Bugun 7.gun sabah peceteye pembe sulu kanamam geldi.sonra acik kahverengiye döndü. Sizce nedir? Dr. coraspini kes dedi. Bide düşük ignesi verdi proluton depot.. Onu bugun vurdur dedi. Ben anlayamadim . adet olcakmis gibi agrim ve bel agrim var. Agla agla bi hal oldum. Yerlesme mi yoksa tutmadimi? Lutfen cvp. Tesekkurler.
Allahimmmm insaallah rabbim bu kez yüzünü güldürür. Zor süreç. Insaalah guzel sonuc alirsinn.. Kucagina alirsin bebeklerini...Yok canım,4 yıldır cebelleşiyorum ben de, 3. Tüp bebek denemem , bugün transferimin ilk günü:)
Dualarım isteyen herkes için , Allah hepimizden razı olsun inşallah..
Evet kesildi kanama cok şükür. Insaallah yerlesmistir yavrum..Sanırım yerlesme kanaması kanama devam etmediği sürece canını sıkma hem zaten ilaclarini da kullanmışsın hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı olsun stres yapma ilk deneme miEvet kesildi kanama cok şükür. Insaallah yerlesmistir yavrum..
Evet ilk denemem.. Peki senin cocugun varmi?Hayırlısı olsun stres yapma ilk deneme mi
Merhaba benim 5.gun embriyosuydu 8.gun kıpkırmızı kanamanın olmuştu regli ağrılarımda vardı umudumu kesmiştir Dr hemen proluton iğne yaptır ve test yaptır dedi sonuç mucize gibi ikizlerine kavuştum Allah yardımcın olsun inşallah sagligiyla hayırlısıyla evladına kavusursunArkadaslar merhaba . 6.gun embriyosu bnmki 6 kasimda transfer yapildi.17 kasim test günüm Bugun 7.gun sabah peceteye pembe sulu kanamam geldi.sonra acik kahverengiye döndü. Sizce nedir? Dr. coraspini kes dedi. Bide düşük ignesi verdi proluton depot.. Onu bugun vurdur dedi. Ben anlayamadim . adet olcakmis gibi agrim ve bel agrim var. Agla agla bi hal oldum. Yerlesme mi yoksa tutmadimi? Lutfen cvp. Tesekkurler.
Allahimm.. Cnmm agzindan bal damliyor. Banada iki tane 6.gun embriyosu transferi yapildi. Guzel dualarin icin cok tesekkur ederim aminnn. Testi kacinci gun yaptirdin?Hamilemisin?Merhaba benim 5.gun embriyosuydu 8.gun kıpkırmızı kanamanın olmuştu regli ağrılarımda vardı umudumu kesmiştir Dr hemen proluton iğne yaptır ve test yaptır dedi sonuç mucize gibi ikizlerine kavuştum Allah yardımcın olsun inşallah sagligiyla hayırlısıyla evladına kavusursun
Benim doğum yaptım kızlarim 4.5 aylikAllahimm.. Cnmm agzindan bal damliyor. Banada iki tane 6.gun embriyosu transferi yapildi. Guzel dualarin icin cok tesekkur ederim aminnn. Testi kacinci gun yaptirdin?Hamilemisin?
Ay masaallah . rabbim anali babali büyütsün. Saglikli guzel ömürleri olsun.aminnBenim doğum yaptım kızlarim 4.5 aylik
Amin inşallah rabbim sana da nasip eder sana tavsiyem beyaz iç çamaşırı giyen ve akıntılarının dikkat et proluton iğne ve progestan kurtarıcı Dr yönlendirir zaten seni hadi hayirlisiAy masaallah . rabbim anali babali büyütsün. Saglikli guzel ömürleri olsun.aminn
Amin insaallah hayirlisi olur. Ya son bi sorum daha olcakti kan testini hangi gun yaptirdin.bide ikiz gebelikte hemen cikiyormu? Bana da iki tane blast konuldu da.Amin inşallah rabbim sana da nasip eder sana tavsiyem beyaz iç çamaşırı giyen ve akıntılarının dikkat et proluton iğne ve progestan kurtarıcı Dr yönlendirir zaten seni hadi hayirlisi
Benimde 2 adet transfer edildi transfer sonrası 8.gun kanda çıktı 15 20 gün sonrasında ultrasonda görüldüAmin insaallah hayirlisi olur. Ya son bi sorum daha olcakti kan testini hangi gun yaptirdin.bide ikiz gebelikte hemen cikiyormu? Bana da iki tane blast konuldu da.
Anladim insaallah darisi basima yarin yapacagim ozaman . insaallah pozitiftir cok teşekkür ederimm. Cvplarin icin cok sagol. Ve yarin yazacagim insaallah..Benimde 2 adet transfer edildi transfer sonrası 8.gun kanda çıktı 15 20 gün sonrasında ultrasonda görüldü
Allahimmmm insaallah rabbim bu kez yüzünü güldürür. Zor süreç. Insaalah guzel sonuc alirsinn.. Kucagina alirsin bebeklerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?