Transfer sonrasi Kanama nedir?

Benimde 17 kasim test gunumdu lekelerim oldu test yaptim pozitif cikti sonra kan verdim kanda da pozitif cikti.doktor lekeler icin normal dedi

Merhaba arkadaslar. Bugun kan verdim bende negatif cikti. Dr yazdim ilaclari birak dedi normalde 17 kasimdi. Bu degerlerin 2 gundede yukselmez dedi. Hayirlisi olsun artik..

Aynen boyle bomboş mal gibiyim. Ne aglayabiliyorum ne bisey hissedebiliyorum.

tüp bebek ile hamile kaldın mı daha önce bilmiyorum ama, o kadar serüvenden eziyetten sonra hamile kalıp düşüp yapmak, şuan ki negatifi görmekten çok daha acı. ilk denemede düşük yaptım, ikincisi hiç tutmadı. ama ilkinin acısı ikincisinin yanında kor gibi bence. o sebeple bazen şerde de hayır aramak gerek. allah sana güç kuvvet versin, nedeni var ise elbette araştrmalarını iste, aksi halde denemeye devam.

Rabbim sana da guc versin. Herkesin dagina gore derler ya . demekki sen cok guclu bir kadin missin ki .. Bu derdi verdi rabbim. Unutma . sonu hep mukafat olacak. Rabbim sevdigi kullarini sinarmis. Hersey gonlunce olur insaallah. Bende bakalom dr arayacakmis bi kac gun icinde beni . heralde yine adetin 2 gunu giderim. Dondrulmusum var . 2 tane bakalim. Nasip kismet hersey. Buarada ilk denemem

hangi şehirdesin hangi hastahaneye gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…