- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi PoncikPrensesss
-
Ben beklemedeyim canım, bugün 2.günüm daha, bu sefer sorunsuz sıkıntısız güzel bi sonuç alırım inşalah.. tüm bekleyenler, hepimiz...kızlar uzaktan okuyordum ama yazmak istedim, nasılsınız? T Teletabiii seni de merak ediyorum
Canım ne durumdasın?Anladim insaallah darisi basima yarin yapacagim ozaman . insaallah pozitiftir cok teşekkür ederimm. Cvplarin icin cok sagol. Ve yarin yazacagim insaallah..
Ben beklemedeyim canım, bugün 2.günüm daha, bu sefer sorunsuz sıkıntısız güzel bi sonuç alırım inşalah.. tüm bekleyenler, hepimiz...
Benimde 17 kasim test gunumdu lekelerim oldu test yaptim pozitif cikti sonra kan verdim kanda da pozitif cikti.doktor lekeler icin normal dediArkadaslar merhaba . 6.gun embriyosu bnmki 6 kasimda transfer yapildi.17 kasim test günüm Bugun 7.gun sabah peceteye pembe sulu kanamam geldi.sonra acik kahverengiye döndü. Sizce nedir? Dr. coraspini kes dedi. Bide düşük ignesi verdi proluton depot.. Onu bugun vurdur dedi. Ben anlayamadim . adet olcakmis gibi agrim ve bel agrim var. Agla agla bi hal oldum. Yerlesme mi yoksa tutmadimi? Lutfen cvp. Tesekkurler.
Negatif .. Cok üzgünüm...Canım ne durumdasın?
Merhaba arkadaslar. Bugun kan verdim bende negatif cikti. Dr yazdim ilaclari birak dedi normalde 17 kasimdi. Bu degerlerin 2 gundede yukselmez dedi. Hayirlisi olsun artik..
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm . dua et bnm icin ..Benimde 17 kasim test gunumdu lekelerim oldu test yaptim pozitif cikti sonra kan verdim kanda da pozitif cikti.doktor lekeler icin normal dedi
Aynenyapma ya.
Aynenboyle bomboş mal gibiyim. Ne aglayabiliyorum ne bisey hissedebiliyorum.
Rabbim sana da guc versin. Herkesin dagina gore derler ya . demekki sen cok guclu bir kadin missin ki .. Bu derdi verdi rabbim. Unutma . sonu hep mukafat olacak. Rabbim sevdigi kullarini sinarmis. Hersey gonlunce olur insaallah. Bende bakalom dr arayacakmis bi kac gun icinde beni . heralde yine adetin 2 gunu giderim. Dondrulmusum var . 2 tane bakalim. Nasip kismet hersey. Buarada ilk denememtüp bebek ile hamile kaldın mı daha önce bilmiyorum ama, o kadar serüvenden eziyetten sonra hamile kalıp düşüp yapmak, şuan ki negatifi görmekten çok daha acı. ilk denemede düşük yaptım, ikincisi hiç tutmadı. ama ilkinin acısı ikincisinin yanında kor gibi bence. o sebeple bazen şerde de hayır aramak gerek. allah sana güç kuvvet versin, nedeni var ise elbette araştrmalarını iste, aksi halde denemeye devam.
Rabbim sana da guc versin. Herkesin dagina gore derler ya . demekki sen cok guclu bir kadin missin ki .. Bu derdi verdi rabbim. Unutma . sonu hep mukafat olacak. Rabbim sevdigi kullarini sinarmis. Hersey gonlunce olur insaallah. Bende bakalom dr arayacakmis bi kac gun icinde beni . heralde yine adetin 2 gunu giderim. Dondrulmusum var . 2 tane bakalim. Nasip kismet hersey. Buarada ilk denemem
Canim cok uzuldum.umudunu kesme vardir bunda da bir hayirMerhaba arkadaslar. Bugun kan verdim bende negatif cikti. Dr yazdim ilaclari birak dedi normalde 17 kasimdi. Bu degerlerin 2 gundede yukselmez dedi. Hayirlisi olsun artik..
Istanbul . acibadem international hastanesi yeşilköy. Dr Fatih öğüç.hangi şehirdesin hangi hastahaneye gidiyorsun ?
Kesmeyecegim. Yuce rabbimin takdiri bu. :)Canim cok uzuldum.umudunu kesme vardir bunda da bir hayir
Canım üzüldüm çokKesmeyecegim. Yuce rabbimin takdiri bu. :)
Hayırlısı olsun canım evet bir kız bir oglan var Allah isteyenlere de versin inşaallahEvet ilk denemem.. Peki senin cocugun varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?