Benimde öylediydi çok şükür pozitifi gördüm salı günü keseyi görmeye gidicez hayla ara ara adet olucakmışım gibi hem kasık hemde karın aprım oluyorSelam kızlar transferimin 5.günü bugün ilk günden beri ara ara kasık agrıları var bazen adet olucakmıs gibi böyle ama ara ara sizde de varmıydı normal mi
Bende sende hiç endişe etme canım nolmal hatta adet zamanımda hafif kahverengi lekelenmem oldu hayla ara ara devam ediyor bende tedirginim ama beklicez salı gününü inşallah seninde sonucun pozitif olur içine ferah tutYa ne güzel maşallah Allah bize de nasip etsin inşallah ya bakalım
Çok teşekkür ederim ikimiz için de inşallah herşey güzel olurBende sende hiç endişe etme canım nolmal hatta adet zamanımda hafif kahverengi lekelenmem oldu hayla ara ara devam ediyor bende tedirginim ama beklicez salı gününü inşallah seninde sonucun pozitif olur içine ferah tut
Senin durumun ne şimdi canım. Bende bugün transfer oldum ağrılar hep varBende buğün transfer oldum karnım kaşık agrım cok normal canım yaniinşallah bebişlermiz tutunur
Aytugcum keseyi gördük ayın 20 sinde kalp atışı için cagrdı içimde genede korku endişe var 5 düşügüm var o yüzden sen ne durumdasın canımSenin durumun ne şimdi canım. Bende bugün transfer oldum ağrılar hep var
Canım bende keseyi gördüm kalp atışı duydunuznu 4 hafta 4 günlük dedi 2 hafta sonra gel dediBenimde öylediydi çok şükür pozitifi gördüm salı günü keseyi görmeye gidicez hayla ara ara adet olucakmışım gibi hem kasık hemde karın aprım oluyor
Selam ilk değeriniz kaç çıkmıştıAytugcum keseyi gördük ayın 20 sinde kalp atışı için cagrdı içimde genede korku endişe var 5 düşügüm var o yüzden sen ne durumdasın canım
ilk değeriniz kaçtıBenimde öylediydi çok şükür pozitifi gördüm salı günü keseyi görmeye gidicez hayla ara ara adet olucakmışım gibi hem kasık hemde karın aprım oluyor
Benimki yarına belli olacak canım inşallah vardırAytugcum keseyi gördük ayın 20 sinde kalp atışı için cagrdı içimde genede korku endişe var 5 düşügüm var o yüzden sen ne durumdasın canım
Senin durumun ne şimdi canım. Bende bugün transfer oldum ağrılar hep var
Vardr canım Allah’ın iznyle dualarım seninleBenimki yarına belli olacak canım inşallah vardır
Slm cnm benim ben erken verdim 8 gün 120 ckdı sonra merkezin kendi yerinde verdim 184 ckdı sonra 441 böyle gtti bida verme gerek yok keseye gel dediSelam ilk değeriniz kaç çıkmıştı
12. Gün 398 di sonra 1100 lerde cıktı daha sonra 2400 ama 8 haftada ikizlerimin kalbi durdu Salı günü kürtaj oldumilk değeriniz kaçtı
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun12. Gün 398 di sonra 1100 lerde cıktı daha sonra 2400 ama 8 haftada ikizlerimin kalbi durdu Salı günü kürtaj oldum
Aytugcum gttnmi ne durumdasınBenimki yarına belli olacak canım inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?