Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. Gun dondurulmus 5A kalite embryo transferi sonrasi 20. Gunde kese cok minik gorundu , Saglikli bir gebelik mi acaba tekrar kan testi verdim .Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
5. Gun dondurulmus 5A kalite embryo transferi sonrasi 20. Gunde kese cok minik gorundu , Saglikli bir gebelik mi acaba tekrar kan testi verdim .Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Taze transferde bende 18.günde minik kese görmüştüm keseyi görünce doktorum kanda takibi bırakmıştı ya da emin olamıyorum belki 1 defa daha vermiştim kan
Taze transferde bende 18.günde minik kese görmüştüm keseyi görünce doktorum kanda takibi bırakmıştı ya da emin olamıyorum belki 1 defa daha vermiştim kan
Kese çok küçük olduğu için mi bıraktırdı ilaçları.beklediniz mi büyümesi için .bugün benim de çok küçük göründü ama yine de 10 gün beklicem belki büyür diye .sizi neden bıraktırdı acaba