Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3.gün embriyosu taze transfer, transferin 14.günü beta 995 5 gün sonra kese görmeye çağırıldık 5+2 keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıldık 7+2 idi.
3.gün embriyosu taze transfer, transferin 14.günü beta 995 5 gün sonra kese görmeye çağırıldık 5+2 keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırıldık 7+2 idi.
5. Gün embriyosu 12. Gün 1300 çıktı, aynen 5 Gün sonra kese için çağırildim çok merak ve heyecanlıyım of kalp atışı içinde baya beklemek gerekiyormuş, bende 5 Gün sonra 5+1 oluyorm
Nisan 19 unda 5. Gün ve 6. Gün embriyosu 2 tane transfer erildi 10. Gün 601 çıktı beta doktorum 6 mayısta çağırdı İnşaallah keseyi göreceğiz kalp atışını ne zaman duyarız hiç bilmiyorum
Nisan 19 unda 5. Gün ve 6. Gün embriyosu 2 tane transfer erildi 10. Gün 601 çıktı beta doktorum 6 mayısta çağırdı İnşaallah keseyi göreceğiz kalp atışını ne zaman duyarız hiç bilmiyorum