Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz ne oldu peki benimde öyle lekelenmelerim oldu düşük yaptımMerhaba arkadaşlar transferimin 9. Günü ve farklı saat dilimlerinde 3 defa lekelenme yaşadım ilki kırmızı küçük bir nokta diğerleri beyaz akıntının içinde pembelik gibiydi aktif olanlar benzer durum yaşayanlar var mı normalde 2 gün sonra regl günüm test falanda yapmadım
Benim de o şekilde oldu 8.günü korktum doktorum progesteron iğnemi yaptırmamı söyledi ayrıca hastaneye gitmişken beta baktırabilirsin dedi beta da baktırmıştım pozitifim çok şükür ama beni baya korkutmuştu şuan 7+5im en son 7hafta olana kadar ara ara lekem gelmeye devam etti geldikçe önlem amaçlı iğne vurdurdum kan baktırmanızı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar transferimin 9. Günü ve farklı saat dilimlerinde 3 defa lekelenme yaşadım ilki kırmızı küçük bir nokta diğerleri beyaz akıntının içinde pembelik gibiydi aktif olanlar benzer durum yaşayanlar var mı normalde 2 gün sonra regl günüm test falanda yapmadım
Sonuç nasıl oldu ben test günümü bekliyorumBende o lekenme 2. Gün oldu bence kan testi ver çıkar artık ilk denememde 8. Gün vermiştim kanı
Merhaba test yapmadım henüz Salı günü yaptıracağım dünden beri 5. Kez lekelenmem oldu çok az pembe kahverengi arası oldu en son sizin ne kadar sürdü Rabbim evladınızı sağlıkla dünyaya getirmeyi ve güzelce büyütmeyi nasip etsin inşallahBenim de o şekilde oldu 8.günü korktum doktorum progesteron iğnemi yaptırmamı söyledi ayrıca hastaneye gitmişken beta baktırabilirsin dedi beta da baktırmıştım pozitifim çok şükür ama beni baya korkutmuştu şuan 7+5im en son 7hafta olana kadar ara ara lekem gelmeye devam etti geldikçe önlem amaçlı iğne vurdurdum kan baktırmanızı tavsiye ederim
Ilk transferde pozitifi görmüştüm ama düşük yaptım 4 haftalıkken 15 ağustosta yeni transfer oldum dahaSonuç nasıl oldu ben test günümü bekliyorum
İyi akşamlar evet benim de o şekilde oldu dediğim gibi o günden 7haftalık olana kadar ara ara devam etti aminMerhaba test yapmadım henüz Salı günü yaptıracağım dünden beri 5. Kez lekelenmem oldu çok az pembe kahverengi arası oldu en son sizin ne kadar sürdü Rabbim evladınızı sağlıkla dünyaya getirmeyi ve güzelce büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
Ay olsunda inşallah yazarım burdan size ama iki gündür ne kadar gerildim ne kadar stresliyim anlatamam size dualarınızda yer verin bana lütfenİyi akşamlar evet benim de o şekilde oldu dediğim gibi o günden 7haftalık olana kadar ara ara devam etti amingüzel dilekleriniz için çok teşekkürler inşallah bebeğiniz sizinledir sağlıklıca güzel haberler alırsınız bize de söyleyin lütfen duacıyım
![]()
Mutlaka doktorunuza bilgi verin benim iki günde bir yaptırdığım progesteron iğneyi leke geldiğinde hastaneye gittim yaptırdım sürekli o kesiyor çok iyi anlıyorum sizi çok geriyor ben de öyle oldum her defasındaAy olsunda inşallah yazarım burdan size ama iki gündür ne kadar gerildim ne kadar stresliyim anlatamam size dualarınızda yer verin bana lütfen![]()
Yarın iletişime geçeyim bende iki güne bir oluyorum progesteron iğnesini umarım sorun olmamıştır normalde evde mi yapıyordunuz iğneyi ben evde yapıyorumMutlaka doktorunuza bilgi verin benim iki günde bir yaptırdığım progesteron iğneyi leke geldiğinde hastaneye gittim yaptırdım sürekli o kesiyor çok iyi anlıyorum sizi çok geriyor ben de öyle oldum her defasında![]()
Bu kalçadan yapılan baya etkili bi iğne promester bunu bi danışın reçete ederlerse benim gibi leke gördüğünüz an yaptırmaya gidersinizYarın iletişime geçeyim bende iki güne bir oluyorum progesteron iğnesini umarım sorun olmamıştır normalde evde mi yapıyordunuz iğneyi ben evde yapıyorum
söylediğiniz çok iyi oldu çok teşekkür ederim göbekten olanı yazmışlardı yarın onuda danışırımBu kalçadan yapılan baya etkili bi iğne promester bunu bi danışın reçete ederlerse benim gibi leke gördüğünüz an yaptırmaya gidersiniz
Çok teşekkür ederim Rabbim her şeyin en güzelini en iyisini nasip etsin inşallahBu kalçadan yapılan baya etkili bi iğne promester bunu bi danışın reçete ederlerse benim gibi leke gördüğünüz an yaptırmaya gidersiniz