Transfer sonrası ne kadar yatmalıyız...

ben 6 kere tüp bebek denedım 4 unde süreklı yattım hatta hastanede bıle 5 saat kaldıktan sonra eve geldım 1 hafta bana kayınvalldem baktı sadece wc için kalktım ama hıc hamıle kalamadım sonrakı iki denememdede hast 30 dk yattıım evım hast 40 dk uzaklıkta hatta eve gıtmeden eşimle dışarda restoranda yemek bıle yedık daha sonra 5 kat merdıven cıktım evdede sadece ıkıgun dınnendım hemen ıse basladım tabıkı ev ısı yapmadım sadece dınnendım ve kımseye soylemedık kafamda cok rahattı esım ve ben bılıyorduk ıkısındede hamıle kaldım baska nedenlerden dolayı bebegımı kaybettım benım duyduguma gore zaten kendını yormadan hareket halınde olman daha ıyıymıs yanı benım dr oyle dıyor hem kendını dınlemıyorsun kabız olmuyorsun en onemlısı kan dolasımın oluyorrr

hakkınızda hayırlısı kızlarrrr

4 saat hiç kalmadan hastanede yattım hasta bakıcı hastaneden çıkarken bile çok dikkatli davrandi ve tekerlekli sandalye arabaya bindim eve geldiğimde sadece wc için kalktım 3 gün boyunca sonra kendi eksiklerimi kendim gördüm ama yemek falan yapmadım tabi evden 11 gün boyunca hiç çıkmadım hala ev hapsi devam ediyor 7. haftamdayım sadece kontroller dışında tabi rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın lütfen herkesin bünyesi bir değil kızlar onun için kendini çok koru

Ben hastanede 1 saat yattım tekerleklı sandalyeyle hemsıre arabaya getırdı
eve gelıncede oyle sureklı yatmadım halada yatmıyorum oturuyorum
ama ev ıŞı hıc yapmıyorum yemekde dahıl
bugun 4.gunum allahım hakkımızdda hayırlısını nasıp etsın

ben transferden sonra 2 saat hastahanede yattım daha sonra evde 2 gün yattım sadece wcye kalktım sayılır bazende oturdum transferimin 6.günü ankarada tedavi gördüğüm için 8 saatlik otobüs yolculuğu yaptım bugün 10.günüm ve evimde dün ve bugün yemeğimide yaptım kendimi yormadan ama fazla ayakta kalınca nedense belim çok ağrıyo dün anladım ağır iş yapmadım hiç ama sadece misafirlerim beni bakmaya geliyo onlarda kendi çaylarını kahvelerini kendi yapıyolar valla oturuyorum ben kaydirigubbakcemile3

canım ben transferden sonra yarım saat yattım sonra kalkıp eve gitmek üzere yola çıkacaktıkki eşimin cüzdanının kayıp olması üzerine yaklaşık 10 dk. hastanede hiçbirşeyn olmamış gibi cüzdan aradık :)) tabi bu arada yürüyorum, asansöre biniyorum vs...
sonra anneme gittim hemen wc ye girdim onun haricinde o gün yattım zaten akşam saatleriydi transfer zamanım ertesi günden sonra normal hayatıma geri döndüm yemekte yaptım işte yaptım tabi dikkatli olmak şartıyla ve tuttu rabbime şükürler olsun şimdi ikiz erkek bebek bekliyorum yani arkadaşlar yatmamız gerekse zaten doktorlar yatırırdı bence hiç gerek yok tutmasa benim tutmazdı

Back
X