tabiki üzülüyor insan hatta cok uzuluyor cnım..ama dedıgın gıbı herseyın hayırlısını dılemek gerekıyor bı yerde de ..zaten elımızden baska bısey de gelmıyor kı

ben 18.gun adet olmustum canım..ben adet oldugum gun de sacma bır umut ıste ama yıne de test yaptyırmıstım

hayırlısı olsun canım..var mı dondurulmus embriyon? ınsallah vardır benım malesef yok ekımde yenı tedavıye baslıyorum kısmetse

ne yapalım bı sekılde bu da bızım sınavımız..umarım sonuncuları olur

hakkında hayırlısı olsun tekrardan..sıkma canını stres olma o da cok etkılıyordur..aa bak soylemeyı unuttum bır de tedavı sonrası yumurtalar asırı uyarılmıs oldukları ıcın normal yolla hamıle kalma sansın artıyor aklında bulunsun canım...[
canım hayırlı şekilde adet olsaydım. bugün 19. günüm.. dün idrar testi yaptım. negatif.. ama bekliyorum. opu işlemi oldu. o ay transfer edilemedi. rahim kalınlaşması var dedi doktor. sonraki ay dedi. 21. gün lucrin başla dedi. başladım. o da yumurtaları uyutma. bir nevi kısa menopoz gibi birşeymiş. şimdi şeyden korkuyorum adet olmayıp da kist filan olursa. benim normal yoldan zor gibi. bak geçen ay yumurtalarım uyutuldu. bir de tabiki Allah bilir de eşimin sperm sayımı az.. hayırlısı olsun ne diyyeim. bakalım.. dondurulmuş embriyolarım yok yeniden baştan başlayacağız. aralık ocak gibi gideyim diyorum ama vücudum kendine gelirse...