Transfer Sonrası Negatif sonuç alıp da adet gününü bekleyenler ACİİİLLL CEVAP...

gulooz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
176
1
46
Ankara
Selam arkadaşlar, benim transfer oldu ancak sonuç ilk teste 6.9 çıktı. 2. teste 0 olmuş. doktor adet olunca embriyoları atarsın dedi. adet günümü bekliyorum. vücudum iyice anormal oldu. olsam belki rahatlayacağım. göğüslerim acıyor. ağrılarım var. ama bir türlü olamadım bakalım. sizlerin nasıl oldu? transfer günümün 17. günü. rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlısını versin evladın inş.. acele cevaplarınızı bekliyorum...

Selam arkadaşlar, benim transfer oldu ancak sonuç ilk teste 6.9 çıktı. 2. teste 0 olmuş. doktor adet olunca embriyoları atarsın dedi. adet günümü bekliyorum. vücudum iyice anormal oldu. olsam belki rahatlayacağım. göğüslerim acıyor. ağrılarım var. ama bir türlü olamadım bakalım. sizlerin nasıl oldu? transfer günümün 17. günü. rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlısını versin evladın inş.. acele cevaplarınızı bekliyorum...

merhaba canım..adetle embrıyo atıldıgını ılk defa duydum oyle sey olur mu..tutmayan sey zaten yok olmustur..adet duzenın bozulma sebebı de ılaclardır..cok uzulup stres yaptıysan o da etkılemıstır..benım negatıf sonucumdan sonra adet olana kadar hatta adet oldugum gun bıle umutla bekledım toplamda 4 test yaptırdım..olmayınca olmuyor malesef ıste..ama adet gunum gecıkmıstı benım de..ılaclara baglı olarak degısebılır demıstı doktorum..stes olma canım..bu arada bazen 2.gun 3.gun embryoları kendını bıraz gec gosterebılıyorlarmıs..kacıncı gun emrıyosuydu sana konulan?

merhaba canım..adet embrıyo atıldıgını ılk defa duydum oyle sey olur mu..tutmayan sey zaten yok olmustur..adet duzenın bozulma sebebı de ılaclardır..cok uzulup stres yaptıysan o da etkılemıstır..benım negatıf sonucumdan sonra adet olana kadar hatta adet oldugum gun bıle umutla bekledım toplamda 4 test yaptırdım..olmayınca olmuyor malesef ıste..ama adet gunum gecıkmıstı benım de..ılaclara baglı olarak degısebılır demıstı doktorum..stes olma canım..bu arada bazen 2.gun 3.gun embryoları kendını bıraz gec gosterebılıyorlarmıs..kacıncı gun emrıyosuydu sana konulan?

merhaba stres değilde ister istemez işte insan üzülüyor bekliyor. insan vücudu çok değişik. rabbimin büyüklüğünü görüyorsun. yok oluyor demek ki. bana adetle atarsın dedi. neyse hayırlısı..canım benim. 5. gün embriyosuydu. ben eğer yine hasta olmazsam idrar testi yapıyım mı? bilmiyorum. teste negatif olup da yükselenler var mı acaba? rabbim hayırlısını versin inş... sen tarnsferin kaçıncı günü adet olmuştun? benim 17. günüm bugün..

dur canım tekrar bakıcam...

http://www.kadinlarkulubu.com/dualar...l#post26235727 (Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi)

canım bu olması lazım..

canım bak anasayfayı tıkla....

sonra başlıklarda alta doğru hayatın içindenin altında (içinde) dualarımız sizinle var onu tıkla....
tıklayınca evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelim mi topiğini tıkla ,son sayfalarda senin sorunun cevabı var...

canım anladım şimdi.. sağolasın ancak hayatın içinden sayfası dediğin ilişkiler duygular hayatın içinden mi? bir de kaçıncı sayfada dualar kısmı biraz kalabalık sayfa heralde...

canım bak anasayfayı tıkla....

sonra başlıklarda alta doğru hayatın içindenin altında (içinde) dualarımız sizinle var onu tıkla....
tıklayınca evlat sahibi olmak isteyenler birlikte dua edelim mi topiğini tıkla ,son sayfalarda senin sorunun cevabı var...

Canım sağol açtım sayfayı.. okuyorum. rabbim hayırlı ömürlü evlatlar versin inş...

Canım sağol açtım sayfayı.. okuyorum. rabbim hayırlı ömürlü evlatlar versin inş...

Amin canım benim ,sağol,inşallah sen de kavuş bebişinle tez zamanda hayırlısıyla...

merhaba stres değilde ister istemez işte insan üzülüyor bekliyor. insan vücudu çok değişik. rabbimin büyüklüğünü görüyorsun. yok oluyor demek ki. bana adetle atarsın dedi. neyse hayırlısı..canım benim. 5. gün embriyosuydu. ben eğer yine hasta olmazsam idrar testi yapıyım mı? bilmiyorum. teste negatif olup da yükselenler var mı acaba? rabbim hayırlısını versin inş... sen tarnsferin kaçıncı günü adet olmuştun? benim 17. günüm bugün..

tabiki üzülüyor insan hatta cok uzuluyor cnım..ama dedıgın gıbı herseyın hayırlısını dılemek gerekıyor bı yerde de ..zaten elımızden baska bısey de gelmıyor kı:( ben 18.gun adet olmustum canım..ben adet oldugum gun de sacma bır umut ıste ama yıne de test yaptyırmıstım:( hayırlısı olsun canım..var mı dondurulmus embriyon? ınsallah vardır benım malesef yok ekımde yenı tedavıye baslıyorum kısmetse:(:( ne yapalım bı sekılde bu da bızım sınavımız..umarım sonuncuları olur:(hakkında hayırlısı olsun tekrardan..sıkma canını stres olma o da cok etkılıyordur..aa bak soylemeyı unuttum bır de tedavı sonrası yumurtalar asırı uyarılmıs oldukları ıcın normal yolla hamıle kalma sansın artıyor aklında bulunsun canım...

tabiki üzülüyor insan hatta cok uzuluyor cnım..ama dedıgın gıbı herseyın hayırlısını dılemek gerekıyor bı yerde de ..zaten elımızden baska bısey de gelmıyor kı:( ben 18.gun adet olmustum canım..ben adet oldugum gun de sacma bır umut ıste ama yıne de test yaptyırmıstım:( hayırlısı olsun canım..var mı dondurulmus embriyon? ınsallah vardır benım malesef yok ekımde yenı tedavıye baslıyorum kısmetse:(:( ne yapalım bı sekılde bu da bızım sınavımız..umarım sonuncuları olur:(hakkında hayırlısı olsun tekrardan..sıkma canını stres olma o da cok etkılıyordur..aa bak soylemeyı unuttum bır de tedavı sonrası yumurtalar asırı uyarılmıs oldukları ıcın normal yolla hamıle kalma sansın artıyor aklında bulunsun canım...[

canım hayırlı şekilde adet olsaydım. bugün 19. günüm.. dün idrar testi yaptım. negatif.. ama bekliyorum. opu işlemi oldu. o ay transfer edilemedi. rahim kalınlaşması var dedi doktor. sonraki ay dedi. 21. gün lucrin başla dedi. başladım. o da yumurtaları uyutma. bir nevi kısa menopoz gibi birşeymiş. şimdi şeyden korkuyorum adet olmayıp da kist filan olursa. benim normal yoldan zor gibi. bak geçen ay yumurtalarım uyutuldu. bir de tabiki Allah bilir de eşimin sperm sayımı az.. hayırlısı olsun ne diyyeim. bakalım.. dondurulmuş embriyolarım yok yeniden baştan başlayacağız. aralık ocak gibi gideyim diyorum ama vücudum kendine gelirse...

Back
X