Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gün işe gitmedim mesafem uzun ve oturmak istemedim ilk 4 gün bol bol yattım arada evde dolaştım ceviz badem kabk çekirdeği yedim süt.içtim sigarayı bıraktm.. daha çok yeni pozitifi aldım. Ben işe gitme riskini göze alamadım transfer sonrası
Hayırlı olsun transferin ilk günleri herhangi bir belirti yaşadınız mı? Dün transfer oldum bugün biraz kasik ağrım var ama progesterona bağlıdır diye düşünüyorum hem fitil hem iğne kullanıyorum
Hayırlı olsun transferin ilk günleri herhangi bir belirti yaşadınız mı? Dün transfer oldum bugün biraz kasik ağrım var ama progesterona bağlıdır diye düşünüyorum hem fitil hem iğne kullanıyorum
Adet ağrısı yaşadım tam transferin 4. Günü falan başladı adet sancım 8. Gün iğnem bitmişti dedim iğne almayın negatif nasılsa adet ağrm var adet ucunda yani son saatler olur ya o şekldeym bi idrar testi yapaym snra kan vereyim sigarayada başlayım iğneyede para vermiyim daha ded. Bu düşünceyle idrar testi yaptm elimde sigara bekledm tek çizgi olsa direk sigara yakacaktm bi baktm çift. Benm regl ağrısı dışında belirtm yoktu