- 15 Ekim 2024
- 546
- 302
- 18
- Konu Sahibi Academician_mom
-
Doktorunuza gittiniz mi? Oksapar kullanmıyorsanız mutlaka başlanıyor pıhtı atma riski olduğu için. Ama kullanıyorsanız, soda, su bolca içip dinlenmek gerek, çünkü yumurtalıklar çok hassas, su dolu balon gibi.Peki bunun bi tedavisi yok mu bende tüp bebek ile hamile kaldım ve ohhs oldum ama şişkinlik dışında bi rahatsızlığım yok
Sizin gebelik ohhs yüzünden mi düşük olduDoktorunuza gittiniz mi? Oksapar kullanmıyorsanız mutlaka başlanıyor pıhtı atma riski olduğu için. Ama kullanıyorsanız, soda, su bolca içip dinlenmek gerek, çünkü yumurtalıklar çok hassas, su dolu balon gibi.
Ohss nın gebeliği etkilemediğini düşünüyorlar. Şuan zaten düşmedi dış gebelik mi sağlıksız mı hala anlaşılamadı, cts tekrar kan vereceğim.Sizin gebelik ohhs yüzünden mi düşük oldu
Hakkında hayırlısı neyse o olsunOhss nın gebeliği etkilemediğini düşünüyorlar. Şuan zaten düşmedi dış gebelik mi sağlıksız mı hala anlaşılamadı, cts tekrar kan vereceğim.
Merhaba canım transferden önce ohssydim bende pozitifi gördüm Allah’ıma şükürler olsun, 8.haftamda ohss durumum bitmişti hafif seyrediyordu benimkiMerhabalar, tüp bebek transfer sonrası HCG değeri pozitif olup beraberinde ohss durumu yaşayanlar var mı acaba? Genelde taze transfer ya da ovitrelle vurulan transferlerde gelişebilen bir durum. Ben de böyle bir durum var da, olanlar olduysa sürecini paylaşırsa sevinirim..
Merhaba canım transferden önce ohssydim bende pozitifi gördüm Allah’ıma şükürler olsun, 8.haftamda ohss durumum bitmişti hafif seyrediyordu benimki
allahtan hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberler alırsınHayırlı sağlıklı olsun inşallah. Bizimki olumsuz sonuçlandı malesef, nasip değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?