- 20 Eylül 2024
- 43
- 27
- 8
- 27
- Konu Sahibi papatya5314
-
Fitilden mi bilmiyorum ara ara batmalar oluyor böyle biri rahmimi tutup sıkıyor sanki . Salı günü test yaptım çıkmadı pazar günü test tarihim bakalım bekliyorumTransferin 4.günü iğne batması şeklinde sürekli ağrım oldu çok farklıydı ordan anlamıştm tuttuğunu. İnşallah o belirtilerde aynıdır
Ben 9.gün çok silik bir test ile öğrenmiştm. Öncesinde yapsam kesinlikle çıkmazdı.Fitilden mi bilmiyorum ara ara batmalar oluyor böyle biri rahmimi tutup sıkıyor sanki . Salı günü test yaptım çıkmadı pazar günü test tarihim bakalım bekliyorum
Bende bekliyorum günümüBen 9.gün çok silik bir test ile öğrenmiştm. Öncesinde yapsam kesinlikle çıkmazdı.
Benim olmadı maalesef umarım sizin tutmuşturBugün tam 8 gündür transfer oldum bugünde testim negatif çıktı bence bebeğim kendini tutmadı
Ay çok üzüldüm benimde salı günü test günüm inşallah olurd pek umutlu değillimBenim olmadı maalesef umarım sizin tutmuştur
İnşallah olmuşturAy çok üzüldüm benimde salı günü test günüm inşallah olurd pek umutlu değillim
Dediğin gibi verende o alanda ama çok yorulmadık mıİnşallah olmuşturVeren rabbim alan rabbim vardır bir bildiği
Tutnmadıİnşallah olmuşturVeren rabbim alan rabbim vardır bir bildiği
Yani biseyleri dilime döksem isyan etmekten korkuyorum. Gecikiyorsa güzelleşiyordur öyle düşünelimDediğin gibi verende o alanda ama çok yorulmadık mı
Öylede ben çok yoruldum içimde öyle bir ateş yanıyor ki anlatamamYani biseyleri dilime döksem isyan etmekten korkuyorum. Gecikiyorsa güzelleşiyordur öyle düşünelim
Hakkımızda iyisi hayırlısı böyleymiş ne yapalım . Elimizden geleni yapıyoruz gerisini oluruna birakmaktan başka ne yapabilirizTutnmad
Aynen öyle ama bu kadar zor olmamalıHakkımızda iyisi hayırlısı böyleymiş ne yapalım . Elimizden geleni yapıyoruz gerisini oluruna birakmaktan başka ne yapabiliriz
Evet gerçekten zor . Süreç boyunca alınan ilaçlar maddi manevi herşey zor. Tez zamanda mutlu haberler veririz inşallahAynen öyle ama bu kadar zor olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?