İnşallah canım hepimiz pozitifi görelim Allahım isteyen herkese nasip etsinİnşallah guzel haberler alirsin sende cumartesi test günüm evde test de yapmadim birsey yoksa tek seferde ögreniyim diye 3.tedavim bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım hepimiz pozitifi görelim Allahım isteyen herkese nasip etsinİnşallah guzel haberler alirsin sende cumartesi test günüm evde test de yapmadim birsey yoksa tek seferde ögreniyim diye 3.tedavim bu
Aminn inşallahİnşallah canım hepimiz pozitifi görelim Allahım isteyen herkese nasip etsin![]()
Tutundu muSıfır belirti ile 10.güne geldim ctesiyi bekliyorum bakalim![]()
Malesef negatifTutundu mu
merhaba umarım pozitif sonucu almışssınızdır4 farklı markanın ikisi silik çizgi ikisi negatif çıktı. Zaten bu sebeple 4 kere yaptım. Sırayla pozitif negatif pozitif ve negatif gördüm. Bu durum umudumu kırdı ama bi yandan da negatif fikrine de alismam gerekiyordu iyi oldu belki de.
Ay inşallah ay sonuna hamileyim diye buraya yazarsınız. Benim ilk denemem ve ne kadar zorlayıcı olduğunu içine girince gördüm. Çok güçl
Çok teşekkür ederim. İnsaAllah dediğiniz gibi olur..Hepimiz sevinçli haberler alalımAy inşallah ay sonuna hamileyim diye buraya yazarsınız. Benim ilk denemem ve ne kadar zorlayıcı olduğunu içine girince gördüm. Çok güçlüsünüz![]()
Ah o kalça iğneleri, her gün progestan.Transferimin ilk günü ama,iğneleri 4 gündür kullanıyorum..saga sola dönemiyorum.Gobekten olan sulandırıcılarda aynı..Rabbim tüm bu meşakkkatlerimizin sonunda evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..İğneler de mav etti kollarım Moskor oldu..kalça desen oturanam edemem...zor süreç rabbim yardım etsin
Grup açtık negatif olanlar için bende negatif diğer transfer için yapılacak şeyler de konuşuruzMalesef negatif
Adi nedir geleyim bendeGrup açtık negatif olanlar için bende negatif diğer transfer için yapılacak şeyler de konuşuruz
Eylül transfer negatif kimyasal olanlar toplanınAdi nedir geleyim bende
Göremedim benEylül transfer negatif kimyasal olanlar toplanın