- 26 Şubat 2015
- 48
- 14
- 88
- 36
- Konu Sahibi Paradise88
-
Yaaa.! İnşallah banada nasip olur. Çok korkuyorum. Hala ağrım var ara ara. İnsan o kadar hayal kuruyorki. İşte hemen çevreye söylemeyeceğim riskli dönemleri atlatayım filan ne düşünceler. Sonra böyle bir kuşku girince herşey bitmiş gibi oluyor. Eğer inşallah regl olmazsam 12. günü beklemeden 10.günde yani 7 martta yapacağım testimi...
Allah nolur benimki de sadece kuruntu olsun. Sanki her an akıntım başlayacakmış gibi( Sizinde mi böyleydi.? O kadar ağladımki bu öğlen işyerinde arkadaşıma söylerken. O da beni teselli etmeye çalıştı.
Hadi ya . Size de mi transfer yapıldı ve beklemedesiniz??
Peki kaçıncı denemenizdi?
Evet kuzum hatta bir gece adet sancısıyla uyandım o derecedeydiPeki karın ağrınız çok oluyor muydu belli bir şekilde adet sancısı olduğunu anlamıştınız yani değil mi?
Ya şu halime bakar mısınız kendime umut arıyorum resmen çırpınıyorum. Allahım nolur pozitif olsun ya(
Hımmmm anladım. Çok teşekkürler ederim.
Benim de ilk transfer gecemde sancıyla uyandim ama ondan sonra belirti yok neden acabaEvet kuzum hatta bir gece adet sancısıyla uyandım o derecedeydi
Kuzum benim de ondan sonra azaldı az az oluyor o gece fenaydıBenim de ilk transfer gecemde sancıyla uyandim ama ondan sonra belirti yok neden acaba
Aaa doktorunuz kim? Aynı gün olmuş transferimiz aynı yerde. Cem bey benim doktorum. Ne kadar güzel sağlıkla ilerler sürecin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?