Transfer sonrası Regl Ağrılarının başlaması

Bizimde 2. Deneme ama erkek faktoru esimde azosperm var hic sperm cikisimiz yok ondan ilk denemeyi temmuzda yapmistik negatif olmustu insallah bu tuttu yarin kan vericem her ihtimale karsi idrarda gordum cunku

Olmazsın korkma ilaçları bırakmadığın sürece adet olmuyorsun ben de korktum Ama yine de yaptım İlk denememde en başından beri olmadı olmadı diyordum Çünkü çok kabız olmuştum bunda ilk günden beri pozitif düşündüm hep oldu dedim zaten Cem Bey histereskopi yapmıştı Transferden 1 ay önce Rahime çizik attı tutunabilsin diye biraz da onun verdiği Özgüven vardı iki kere test yaptım İkisinde de Çok silik çizgi göründü çok güzel bir duygu ama kan vermeden bilemem tabii ki İnşallah yarın az da olsa bir deger çıkar.
Sen de bekleme ayın 9unu 8.günde bile kan versen olur

Canım kabul etmiyor Aynı şeyi ben de söyledim cumartesi günü transferin 10. Gününde gelsem olur mu hocam eşim o gün izinli dedim pazartesi çalışıyor dedim O da dedi ki 12. günü bekleyin biyokimyasal gebelik olabiliyor net bir sonuç vermiyor dedi ben de eşimle gidemeyeceğim malesef onun için yoksa ben de çok istiyordum Cem Bey den öğrenmeyi

Bende esimsiz gelicem kayinvalidem ve annemle mecburen bizde pozitif haberi alinca tek basimiza resim cekiliriz napalim ben ilk denememde 8. Gun baska biyerde yaptim Kan tahlilinde negatif çıkmıştı 10. gün Cem Bey de verdim negatif çıkmıştı İlk denemede 10. gün gelebilirsin demişti 12'yi beklemene gerek yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…