- 26 Şubat 2015
- 48
- 14
- 88
- 36
- Konu Sahibi Paradise88
-
KesinnnYa benimde cem Bey kesin orada karşılaşmışızdır
İnşallah ya inşallah
Ne büyük mutluluk değil mi... Ne büyük şans. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ben korkuyorum idrar testi yapmaya. Tek çizgi çıkarsa iyice moralim bozulur. Zaten regl olucam diye korkuyorum.
Hımmm banada ocak ayında laparoskopi yaptı sonra transfer. Tek küpümü kapattı. Zaten 9 umda değilde 7 si cumartesi yapabileceğim. Eşimle hep bahçecide test yapacağız diyorduk pazartesi ikimzde çalıştığımız için 10.gün de yapalım dedik kabul ederlerse. Tabi bu ağrılarımı eşime söylemedim üzülür diye. Meğer o da içine atıyormuş bu sreci stresi ili gün önce kurdeşen döktü vücudu çok kötü. Birşey belli olmadan ona söylemeyeceğm.
Ay inanmıyorum sen benim yan tarafımdaki yatakta yatan arkadaş mısın acabaa aramızda perde vardı. Cem beyle zeynep hemşire kontrole geldiğinde sormuştun???
Eveett şok oldum ya bu kadar tesadüf inanmıyorum.
Bende çok şaşırdım gerçektençokta memnun oldum. Yalnız üzüldüm şimdi cumartesi pat diye gitsek yine kabul etmezler o zaman. Ya ben üç kere gebelik testi yaptm başka hastanelerde hep negatifti. Şimdi şans getirir belki diye orada yapmak istiyorum. Bakalım olmadı pazartesi eşimsiz giderim (
Olsun çok var öyle yakınlarıyla gidenler güzel haberler olsunda sonunda
Amiiinn inşallahh
Test tarihiniz ne zaman? Benim 9 mart.
Çok çok pardon evet hatırladım. İnşallah bir sonrakinde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?