- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.546
- 108
- Konu Sahibi Paradise88
-
Aaa inanmıyorum. Regl mi oldunuz hamileyken tam anlamadım :/ Ya özellikleri çok benzer tamam ama bu kadarda nasıl birebir olur. Hemde 3 gün var reglime o yüzden iyice korkuyorum. İlk denemem fulya da güvenç beydeydi. İki ve üçüncüsü altunizade de cem beyde.
Eee ne dedi doktorlar.? Doktorunuz bahçeciden miydi?
Umudunu yitirme diyorum çünkü regl belirtisi ve hamilelik belirtisi aynı yani bende öyle bence pozitif düşün pozitif olsun test tarihin ne zaman kanamadan dolayı 10. Gün kanda öğrendim ben.. 5. Gün eczanedeki testlerden aldım silik cizgi çıktı 7. Gün tekrar yaptım tam belli oldu testte..Vay be. Hafif kanamaları bende duydum rahme yerleşince olurmuşta siz regl deyince iş değişiyobenm durum belirsiz ben her ay reglime üç dört gün kala başlar ağrılarım. Karın ağrısı, yüzde solgunluk, sinirlilik asabiyet hepsi başladı bu sabah. E reglimede 3 gün kalınca haliyle korkuyorum. Çok çok umutluydum bu sefer aslında.
9 mart test tarihim. Yarın 7.gün olacak transferimde. Ama cumartesi günü gidip test yapmak istiyodum bahçecide. Evimin ordaki hastane bana uğursuz geliyor. Ne kadar gebelik testi yapsam hep üzüldüm orda. Bende mi evde baksam önce? Korkuyorum ya.
5.gün embriyosu benmki. Zar zor bir embriyo bulduk. Yumurtalarım kalitesiz ve rezervim çok düşük. Yaşım 32 zaman geçtikçe geriye gidiyo herşey.
Amin inşallahhh
Hiç bilmiyorum bu siteyi kullanmayı ilk defa bugün yazışıyorum. Hala da çözmüş değilim. Alıntı derken ne demek istedin? Benim bilerek yaptığım birşey yok bu arada bir sorun varsa.
Canım merhaba ben de Bahçeci Umut'ta transfer oldum 2. denemem Benim de bugün 6. günüm ve transfer olmadan önce başlamıştı regli ağrılarım Benim de iki gün sonra regli günüm şu anda bile ağrım var bugün 6.günüm dediğim gibi idrar testi yaptım sabah ve Çok silik bir çizgi çıktı çok şükür var sanırım ❤ Korkma adet sancısı olması çok normal miş
Ben dün Kan verdim 7 gün değerim pozitif çıktıSelam. Cumartesi gidip test yaptıracağız. Hala birşey yapmadım evde test filan. Regl ağrılarım arttı tabi bu arada. Bakalım hayırlısı...
Ben dün Kan verdim 7 gün değerim pozitif çıktıDarısı başına inşallah cumartesi gitmeyi Cem beye Söyledin mi peki
Ben dün Kan verdim 7 gün değerim pozitif çıktıDarısı başına inşallah cumartesi gitmeyi Cem beye Söyledin mi peki
Yap canım yap varsa kesin çıkar zaten benim 7. günde değerim 38 çıkmış bakalım inşallah pazartesi gittiğimde artmış olur değer Çok teşekkür ederimHayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinHayır söylemedim zaten anadolu yakasında olacağız sadece geçerken şansımı deneyeceğim. Kabul etmezlerse de başka bir hastanede yaparım problem değil. ama kesin yapacağız cumartesi.
Aminn. Bu akşam yapsam mı? İş çıkışı eczaneye uğrayayım.Yap canım yap varsa kesin çıkar zaten benim 7. günde değerim 38 çıkmış bakalım inşallah pazartesi gittiğimde artmış olur değer Çok teşekkür ederimİnşallah sana da nasip eder Rabbim
Yap benceAminn. Bu akşam yapsam mı? İş çıkışı eczaneye uğrayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?