Transfer sonrası Regl Ağrılarının başlaması

Canım kötü düşünme regl belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benziyorlar..
Ve burda 1 hafta adet olupta hamileliği devam eden biri var her gittiğimde tamam artık düşük yapıyorsun diyecek diyordum ama yok cok şükür bebişlerim benimle.. Bende bahçeci de tedavi gördüm.. fulya da mı gördün tedaviyi?

Evet hamileyken regl oldum regl tarihime birkaç gün kalmıştı ben normaldede birkaç gün erken olurum

Evet Kübra hanım doktorum iki kese gördük geçen cuma bu cuma tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek.. Kanamaya üstünde görme yerleşme kanaması dediler ama anlamış degilim

Vay be. Hafif kanamaları bende duydum rahme yerleşince olurmuşta siz regl deyince iş değişiyo benm durum belirsiz ben her ay reglime üç dört gün kala başlar ağrılarım. Karın ağrısı, yüzde solgunluk, sinirlilik asabiyet hepsi başladı bu sabah. E reglimede 3 gün kalınca haliyle korkuyorum. Çok çok umutluydum bu sefer aslında.

Umudunu yitirme diyorum çünkü regl belirtisi ve hamilelik belirtisi aynı yani bende öyle bence pozitif düşün pozitif olsun test tarihin ne zaman kanamadan dolayı 10. Gün kanda öğrendim ben.. 5. Gün eczanedeki testlerden aldım silik cizgi çıktı 7. Gün tekrar yaptım tam belli oldu testte..

Kaçıncı gün embriyosu? Tercih senin ben okadar bekleyemedim senin içinden ne geçiyorsa öyle yap.. Aynen bende merkezde yapma taraftarıyım ikinci denemede bizim burdaki hastanede yaptım negatif çıktı bidaha da orda yapmam dedim..

İnşallah seninledir bebegin
Bu arada alintilarinda sıkıntı oluyor herhalde ondan alıntı yapmıyorum..

Selam. Cumartesi gidip test yaptıracağız. Hala birşey yapmadım evde test filan. Regl ağrılarım arttı tabi bu arada. Bakalım hayırlısı...

Selam. Cumartesi gidip test yaptıracağız. Hala birşey yapmadım evde test filan. Regl ağrılarım arttı tabi bu arada. Bakalım hayırlısı...
Ben dün Kan verdim 7 gün değerim pozitif çıktı Darısı başına inşallah cumartesi gitmeyi Cem beye Söyledin mi peki

Ben dün Kan verdim 7 gün değerim pozitif çıktı Darısı başına inşallah cumartesi gitmeyi Cem beye Söyledin mi peki

Hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin Hayır söylemedim zaten anadolu yakasında olacağız sadece geçerken şansımı deneyeceğim. Kabul etmezlerse de başka bir hastanede yaparım problem değil. ama kesin yapacağız cumartesi.

Yap canım yap varsa kesin çıkar zaten benim 7. günde değerim 38 çıkmış bakalım inşallah pazartesi gittiğimde artmış olur değer Çok teşekkür ederim İnşallah sana da nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…