Transfer sonrası regl gibi ağrı

Müsait olduğunuzdq belirtilerinizi yazarmısınız
Valla oyle cok belirtiye yorabilecegim bir sey olmadi, sanki yumurtaliklarda filan kasilma agri oldu. Ama daha once de oluyordu. Dun cok korktum bildiginiz regl agrisi oldu.. (bugun normalde bugun regl olacagim gune denk geliyor. )mesela yerlesme kanamasi diyorlar o olmadi

Ay bende sekizinci gundeyim ara aa şiddetli sanki şimdi adet olucak gibi ağrılarım oluyo cok korkuyorum hatta ilaçları bile biraksammi acaba diye düşündüm çok gerginim umarım benimde pozitife sonuçlanır 🥲
Bende 6-7 cı gun akşam öğle oldu 5 daııak bır lavaboya gıdıyırdumkı regl oldum şukur hamıleyım , hamılelıyın ilk aylarınd abıle regl zamanı o hıss oluyor

Umarım benimde öyledir bugün dokuzuncu günüm hiçbir belirti yok
Bende ilk gunlerde belirtiler varsı ama sora kayb oldu bende korkdum duramasın 7 cı gun ıdar yapdım sikik çızgı çıkdı 8 cı gun kan berdım 63 kusurle oöyrendım )

Bende yapsammı acaba, ilk idrarlamı yaptınız gün içindemi. Benimkide dondurulmuş 5. Gün AA embriyosu. Ara ara alt karın ağrım var çok hafif arada kasık batmalarım var. Göğüslerim oldukça dolgunlaştı ama sızlama yok. Kabız olmadım tam tersine hergün rahat tuvalete çıkabiliyorum. Ayağa kalkınca özellikle akşamları alt karın ağrım var vajinaya doğru inen. Sizde de benzermi olmuştu
Eger testlere guveniyorsaniz yapabilirsiniz ama turkiyede ki erken testler hakkinda burada olumsuz seyler okumustum sizi yaniltmasin diye soylemek istedim ben yurtdisinda farkli testlerle yapmistim ilk idrarla degil bir an gaza gelip daha dogrusu tek tarafli batma hissi olunca aksama dogru yapmistim cook silik sekilde cikti ertesi gun farkli dijital bir testle
Yaptim onda da pregnant yazdi ve sonra kan verdim, sizi bos yere umutlandirmak istemem ama kasik batmalari falan bence belirti olabilir ❤️🥹

Eger testlere guveniyorsaniz yapabilirsiniz ama turkiyede ki erken testler hakkinda burada olumsuz seyler okumustum sizi yaniltmasin diye soylemek istedim ben yurtdisinda farkli testlerle yapmistim ilk idrarla degil bir an gaza gelip daha dogrusu tek tarafli batma hissi olunca aksama dogru yapmistim cook silik sekilde cikti ertesi gun farkli dijital bir testle
Yaptim onda da pregnant yazdi ve sonra kan verdim, sizi bos yere umutlandirmak istemem ama kasik batmalari falan bence belirti olabilir ❤️🥹
Bence belirti deyıl bende olmadı , bende ilk deyıl ıdrar öğlen yapmışdım 7 cı gunde transferın silik çıkmışdı )

Bence belirti deyıl bende olmadı , bende ilk deyıl ıdrar öğlen yapmışdım 7 cı gunde transferın silik çıkmışdı )
Her hamilelik farkli benim ilk gebeligimde hic belirti yoktu ama bunda bu sekilde hissettim pozitiften sonrada ayni batmalar devam etti sol tarafimda ve kesemde sol tarafa daha yakindi .

Her hamilelik farkli benim ilk gebeligimde hic belirti yoktu ama bunda bu sekilde hissettim pozitiften sonrada ayni batmalar devam etti sol tarafimda ve kesemde sol tarafa daha yakindi .
Bende şimdi ara sıra oluyır batmalar ama ilk başlarda bel ağrıların vardı , evet çok doğrı her kesde çok farklı oluyır

Back
X