Ben de sonuç bekliyorum 6.günümBugün transfer oldum ve heyecanla sonuç gününü bekliyorum.benim gibi bu günlerde transfer olup sonuç bekleyenler birbirimize destek olalım
18 martta mı transfer oldunuzBen de sonuç bekliyorum 6.günüm
Hayır 17 Mart transfer gününü saymıyorum18 martta mı transfer oldunuz
Benimde 3.denemem ayni gun transfer olmusuz:)Bende bugün 3. günum transfer günü nü saymazsak üçüncü denemem benimde ve hiç bir belirti yok
Evet ya ama bana 31 Mart dediler test için acayip heyacanli bir okadar da korkuyorumBenim 20 mart transferimdi. 30 mart test gunum :)
Erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunHayır 17 Mart transfer gününü saymıyorum
Benimde test günüm 30 mart. Öncesinde erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuzBenim 20 mart transferimdi. 30 mart test gunum :)
Düşünmüyorum Allah’a bıraktım 29u test günüm o güne kadar bekleyip kan vereceğim hayırlısıyla artıkErken gebelik testi yapmayı düşünüyor musun
Benimde 29 unda ama ben yarın yapmayı düşünüyorumDüşünmüyorum Allah’a bıraktım 29u test günüm o güne kadar bekleyip kan vereceğim hayırlısıyla artık
Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz bu güzel mübarek ayda müjdelet veririz birbirimizeBende bugün öğlen oldum sadece yatıyorum hiç bir şey hissetmiyorum
AminHayırlısı olsun canım inşallah hepimiz bu güzel mübarek ayda müjdelet veririz birbirimize
Hayırlı si olsunSelam kızlar bende 21 martta transfer oldum 2 embriyo. Bu 3. Denemem ilk denememizde olumlu sonuç aldık ama 18+3 de erken suyum geldiği için kaybettik kızımızı. 2. Deneme olumsuz oldu. 4 ay ara verdik sonuncusu bu salı oldu. 31 martta test vereceğim. Belirti aramıyorum ilk olumluda hiç bişey yaşamamıştım çünkü :)
Gununde kan vermeyi dusunuyorum dayanabilirsemBenimde test günüm 30 mart. Öncesinde erken gebelik testi yapmayı düşünüyor musunuz
İki gün sonra hemen hemen 7 gün olacak o zaman test edicemGununde kan vermeyi dusunuyorum dayanabilirsemsiz
Cikar insallah cnm 5.gun embriyosuysaİki gün sonra hemen hemen 7 gün olacak o zaman test edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?