- 25 Ağustos 2019
- 181
- 91
- 13
- 30
- Konu Sahibi Beklemedeyimm
-
Yaa ne güzel yazmışsın çok teşekkür ederimKoca bir MaSALLAH
ne guzel buyuyorlar annesi tam aksine
vesveseyle cocugu uzmeyeceksin yok yere degil miii
bu lutuf sevinci sakin bu sekilde gecirme derim
Hersey Mevladan
Normalmis canim doktor 12. gun 100 gòrunce degeri, evet cok iyi diyoruz demistiArkadasımında 6. Günü 80 cıktı normal mi sizce? Hayırlısıyla büyütürsünüz bebeğinizin insaallah
Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah8.günüm yine kan verdim ben arkadaşlar bakalım sonucu bekliyorum ama çok korkuyorum
Amin hepimizin inşRabbim güzel sonuçlandırsın inşallah ♥
Benimde 8.günüm dün idrar yaptım negatif çıktı bugün kan verdim ama sonuç daha belli değil belli olunca sizede yazarım ama idrarda çıkmaması normalmiş çok erken dahaHanımlar benim 3.gün embriyosu. Transferin 8.günü normal idrar testi yaptım öğlen saatlerinde negatif erken mi yaptım sizce kanda da negatif çıkar
Bugün yine test yaptırdı 50 cıktı acaba olumsuz mu gidiyorNormalmis canim doktor 12. gun 100 gòrunce degeri, evet cok iyi diyoruz demisti
amin sagol cnm cumlesine nasip olur insallah
Ayni klinikdemi ve saatdemi yaptirdini artmasi gerekirdi6. Gün testi 80
7. Gün test 50
Sonuç olumsuz mu acaba
Devlet hastanesinde yaptrdı, dün özelde yaptırmıstıAyni klinikdemi ve saatdemi yaptirdini artmasi gerekirdi
ben de cuma transfer oldum ve kesinlikle bir belirtim yokMerhaba hanımlar pazartesi transferim oldu hiç bir belirtim yok transfer öncesiyle durumum aynı bu normalmi pozitif alan arkadaşlar
ben de cuma transfer oldum ve kesinlikle bir belirtim yokcuma ya da cumartesi test yaptiricam pozitif olursa yazarim
[/QUOTE
İnşallah pozitif sonucu alırız canım sanki hiç transfer olmamış gibiyim endişelendim o yüzden :)
Canim belkide ilki ikizdi simdi biri kaldi diye oyle oldu bence surekli kan testi yaptirmasin hem iki gun arayla yapilmasi gerektigini soyluyo doktorlararkadasım 6.gününde test yaptırdı 80 cıktı 7. Günü test yaptırdı 50 cıktı , iki tane embriyo transfer edilmişti kimyasal gebelik mi sizce bir de iki eöbiryo damı düşmüş olacak
Sagolasın canım inşaallah öyledirCanim belkide ilki ikizdi simdi biri kaldi diye oyle oldu bence surekli kan testi yaptirmasin hem iki gun arayla yapilmasi gerektigini soyluyo doktorlar
Bide farkli labaratuarlar sonuc fsrkli ola bilir sonucta 0 cikmamisya kendini uzup stress yapmasin bebek varsade gider bu stresle biliyorum cok zor ama kafasini dagitmaya calissin sonucta iki gun sonra tekrar yaptirib gercegi gorucekSagolasın canım inşaallah öyledir
Devlette sabah yaptırdı 60 cıktı , özele gitti orada 43 e düşmüştü aksamBide farkli labaratuarlar sonuc fsrkli ola bilir sonucta 0 cikmamisya kendini uzup stress yapmasin bebek varsade gider bu stresle biliyorum cok zor ama kafasini dagitmaya calissin sonucta iki gun sonra tekrar yaptirib gercegi gorucek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?