Transfer sonrasi sonuc bekleyenler

ebemero

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
502
263
18
31
Meraba kizlar 29 subat transferim oldu sizlerin kacinci gundesinz ne zaman test yapcaksinz veya yapanlar sonuc alanlar ne zaman yaptilar yazabilir mi

25şubat 5.gün 1.kalite dondurulmuş transferim oldu.29 şubat akşamı erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. pazar sabahı bir erken gebelik testi daha yaptım o da pozitifti. aynı gün akşam betahcg 31 çıktı.bugün yani 7.gün hcg de 66.62 çıktı. asıl test günüm perşembe o günde yenileyeceğim

Hayirli olsun canim cok sevindim bende dayanamadim biraz once yaptim tek cizgi cikti

Merhaba kızlar bende cuma günü transfer oldum 1. Kalite 3. Gün embriyosu bugün transferden sonra 5. Günüm pazartesi test yapsam çıkarmı acaba

merhaba kızlar bende 27 şubatta 3.gün dondurulmuş transferi oldum bugün 6.gün hiç umudum yok 3.deneme olunca cuma erken gebelik testi yapıyım diyorum bakalım

bende prş oldum cnm haftasonu heralde kanda baktırırım normalde test günüm salı
Benim de test günüm çarşamba pazartesi yaptirsammi diye düşünüyorum eşim bekleyelim diyo ama ben kendi doktorumdan olumsuz birşey duyarsam çok üzülürüm orada

25 şubatta transfer oldun. 3.gün embriyosu. 8.günüm bitti bugün. Cuma günü gebelik testi yapabilirim ya da hiç yapmadan cumartesi kan vereceğim ruhsal durumuma kalmış. Zira bugün bi gülüp bi ağlıyorum kendimi anlayamıyorum pek

ay bende öyle yaa ilaçlar mahvetti resmen yarın aslında belli olur belki senin erken gebelik testiyle cnm

ay bende öyle yaa ilaçlar mahvetti resmen yarın aslında belli olur belki senin erken gebelik testiyle cnm
Belli olabilir ama olmaya da bilir risk alamıyorum. Bi de cesaret edemedim test almadım. Elimdeki de ucuz testlerden. Yarın alırım erken gebelik testi cesaret toplarsam da yaparım. Merakım kadar korkum da var. Öğrenmeye cesaretim yok

merhaba kızlar bende 27 şubatta 3.gün dondurulmuş transferi oldum bugün 6.gün hiç umudum yok 3.deneme olunca cuma erken gebelik testi yapıyım diyorum bakalım
Canım Kasım topiginde beraberdik. Bende 27 sinde transfer oldum bugün hafif silik çıktı gittim kan verdim 7.9 çıktı biraz moralim bozuldu dogrusu. Düşük gibi geldi değer

Canım Kasım topiginde beraberdik. Bende 27 sinde transfer oldum bugün hafif silik çıktı gittim kan verdim 7.9 çıktı biraz moralim bozuldu dogrusu. Düşük gibi geldi değer
şubat topiğinde beraberdik kuzum hatırladım aa ama biz aynı gün transfer olmuştuk die hatırlıorum etken değil mi

Bende 7 ci gün yaptırdığımda kanda bişey çıkmadı... 10 cu gün 98 bhcg çıktı
12 gun 283 bhcg..
Erken yaptırmak iyi değil moralin bozuluyor... Sabretmek gerekir bazen

Arkadaşlar lütfen 8. Günden önce test yaptırmayın.. 8. Günden sonra bhcg salgılanmaya başlıyor.. kendinizi meleginizi üzmeyin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…