Bende 7 ci gün yaptırdığımda kanda bişey çıkmadı... 10 cu gün 98 bhcg çıktı
12 gun 283 bhcg..
Erken yaptırmak iyi değil moralin bozuluyor... Sabretmek gerekir bazen
Canım kızlar sağolun Moral olduArkadaşlar lütfen 8. Günden önce test yaptırmayın.. 8. Günden sonra bhcg salgılanmaya başlıyor.. kendinizi meleginizi üzmeyin olur mu?
Merhaba kızlar. Transferimin 7 inci günündeyim dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç 24 çıktı sizce nasıl.
Sağol canım benim. Benim için değer biraz düşük geldi gibi korktum açıkcası. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun inşallah..
Sağlıkla da doğsun hamilesiniz..
7. Gün normal canım panik yapma.. çok şükür hamilesin bizim için de dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah çok emek veriyoruz...Sağol canım benim. Benim için değer biraz düşük geldi gibi korktum açıkcası. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Size de nasip olsun7. Gün normal canım panik yapma.. çok şükür hamilesin bizim için de dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah çok emek veriyoruz...
Bence cok guzel benim 11'gun 24 cikmisti ama artis onemli insallah oda guzel olur kacinci gun emriyosuMerhaba kızlar. Transferimin 7 inci günündeyim dayanamayıp kan testi yaptırdım. Sonuç 24 çıktı sizce nasıl.
Teşekkür ederim umut veriyorsunuz bana evet artış önemli Allahın izniyle oda olur inşallah. 5 inci gün embriyosu dondurulmuştu ilk denemem. Şu an hamilesinizdir inşallahBence cok guzel benim 11'gun 24 cikmisti ama artis onemli insallah oda guzel olur kacinci gun emriyosu
Benim durumum biraz farkli normalde son ayimda olmam lazimdi ama 27.hafta dogum yaptimTeşekkür ederim umut veriyorsunuz bana evet artış önemli Allahın izniyle oda olur inşallah. 5 inci gün embriyosu dondurulmuştu ilk denemem. Şu an hamilesinizdir inşallah
Çok geçmiş olsun. Rabbim istiyorsanız nasip etsin inşallah.Benim durumum biraz farkli normalde son ayimda olmam lazimdi ama 27.hafta dogum yaptim
Istiyorum kim istemez ki 2ayim daha bitmedi sonrasinda dr musade etti bakalim dogal yolla olur insallah 1kizim var cok sukur Rabbim ona saglik sihhat hayirli uzun omur versin Rabbim bidaha evlat acisi gostermesinÇok geçmiş olsun. Rabbim istiyorsanız nasip etsin inşallah.
Amin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu süreç maddi ve manevi olarak çok zor. Sadece çekenler anlar. Ama en azından çok şükür ki bir kızınız var Allah bağışlasın. Kendinizi avutacağınız bir evladınız var ne mutlu size. Benimde iki embriyo transferi edildi inşallah ikiside tutar.Istiyorum kim istemez ki 2ayim daha bitmedi sonrasinda dr musade etti bakalim dogal yolla olur insallah 1kizim var cok sukur Rabbim ona saglik sihhat hayirli uzun omur versin Rabbim bidaha evlat acisi gostermesin
InsallahAmin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu süreç maddi ve manevi olarak çok zor. Sadece çekenler anlar. Ama en azından çok şükür ki bir kızınız var Allah bağışlasın. Kendinizi avutacağınız bir evladınız var ne mutlu size. Benimde iki embriyo transferi edildi inşallah ikiside tutar.
Amin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu süreç maddi ve manevi olarak çok zor. Sadece çekenler anlar. Ama en azından çok şükür ki bir kızınız var Allah bağışlasın. Kendinizi avutacağınız bir evladınız var ne mutlu size. Benimde iki embriyo transferi edildi inşallah ikiside tutar.
İyi akşamlar arkadaşlar bugün transferimin 12.günü hafta sonu olduğu için kontrole gidemedim. Size danışmak istediğim 10.gün kan tahlili verdim beta 32.34 çıktı. Bugünde evde tahlil yaptım 2 tahlilde silik çıktı. Ama akşam kahverengi lekelenmem oldu hemşiremizle görüştüm korkma dinlen dedi ama içim rahat etmedi sizinde lekelenmeniz olupta hamile kalan var mı? Bu arada 2.tüp bebek denemem ilkinde negatif oldu ve lekenmem felan olmadı
İnşallah herşey güzel olur tsklerBende olmuştu, inş sorunsuz sağlıkla kucağınıza alırsınız.. Hatta ara ara birkaç ay devam etmişti ..
Merhaba 11.gün tekrar kan verdim sonuç 196 çıktı doktorum haftaya pazartesi kese görmek için çağırdı daha kan testi istemedi. 9 ocakta transfer oldum ben bugün 13.günüm. Benim kasıklarım ağrıyodu göğüs uçlarım daha hassastı hala ara ara kasıklarım ağrıyor. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.Merhaba transferiniz ne zaman oldu süreç nasıl ilerliyor var mı belirtiniz bende salı günü transferim oldu
Pardon 9 mart transfer tarihimMerhaba 11.gün tekrar kan verdim sonuç 196 çıktı doktorum haftaya pazartesi kese görmek için çağırdı daha kan testi istemedi. 9 ocakta transfer oldum ben bugün 13.günüm. Benim kasıklarım ağrıyodu göğüs uçlarım daha hassastı hala ara ara kasıklarım ağrıyor. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?