Bir de şu konuda da içinizi rahatlatmış olayım. Transfer olduğunuz gün sayılmıyor. Yani testi daha 4. Gün yapmış oldunuz, çıkması zaten imkansızdıEvet daha erken, 5. Gün embriyosu 5. Gün silik çıkanda var hiç çıkmayıp 7. Gün belirginleşende. Yani herkesin süreci çok farklı. Bir de belirti aramamak gerek. Hiç belirti olmadan hamile kalan da çok fazlaumarım size sıkıca tutunmuştur moralinizi bozmayın daha erken
Cok cok tesekkur ederim. Normalde hayatta bir cok zorluklari asiyoruz isimiz ailemiz. Ama bu konu okadar hassas ki dogruyu yanlisi ayirt edemeyip sadece sonuc kotu olmasin yine hayalkirikligi olmasin korkusuyla yasiyoruz.Bir de şu konuda da içinizi rahatlatmış olayım. Transfer olduğunuz gün sayılmıyor. Yani testi daha 4. Gün yapmış oldunuz, çıkması zaten imkansızdı
Tabiii mutlaka bekliyorumCok cok tesekkur ederim. Normalde hayatta bir cok zorluklari asiyoruz isimiz ailemiz. Ama bu konu okadar hassas ki dogruyu yanlisi ayirt edemeyip sadece sonuc kotu olmasin yine hayalkirikligi olmasin korkusuyla yasiyoruz.
Taze transfer denedi hoca, herseyden cok memnunum embriyo cok kaliteli transfer de cok iyi gecti , bunda da olmazsa tekrar histereskopi dedi.
Benim oykum transfer olarak cok yok ama 3 yildir operasyonlar geciriyorum rahim kalinligi kavitesi icin.
Allahim ins bir daha yasatmaz. Sonuc alirsam size yazicam
Sizede bol sans dilerim
Merhaba sonucunuz ne olduKızlar selamlar ;
Öncelikle hepimize pozitif sonuçlar almayı diliyorum :)
Eşim azosperm bu sebeple tüp bebek tedavisine başladık bu yıl. İlk tüp bebek dememizde maalesef iki yumurta döllendi. İlk transfer haziran ayında oldu iki adet 3. Gün embriyosu konuldu ama olumsuz oldu
Sonra başka embrıyo olmadığı için tekrar aynı tedaviye başladık 2 defa yumurta toplama işlemi yapıldı bundada maalesef 1 adet 5. Güne giden oldu ve 25 Eylül de transfer yapıldı .
Bugün 10. Günüm . 8. Gün ilk defa erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı . Bugün ayrıca doğum günüm belki eşime sabah sürprizi yapan ben olurum dedim ikinci defa gebelik testi yaptım gene negatif çıktı
Umudumu yitirmiyorum dua ediyorum cumartesi kan vereceğim sizlerinde yorum ve dualarınızı bekliyorum
Çok su içtiğiniz için çıkmamış olabilir belki?Kızlar selamlar ;
Öncelikle hepimize pozitif sonuçlar almayı diliyorum :)
Eşim azosperm bu sebeple tüp bebek tedavisine başladık bu yıl. İlk tüp bebek dememizde maalesef iki yumurta döllendi. İlk transfer haziran ayında oldu iki adet 3. Gün embriyosu konuldu ama olumsuz oldu
Sonra başka embrıyo olmadığı için tekrar aynı tedaviye başladık 2 defa yumurta toplama işlemi yapıldı bundada maalesef 1 adet 5. Güne giden oldu ve 25 Eylül de transfer yapıldı .
Bugün 10. Günüm . 8. Gün ilk defa erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı . Bugün ayrıca doğum günüm belki eşime sabah sürprizi yapan ben olurum dedim ikinci defa gebelik testi yaptım gene negatif çıktı
Umudumu yitirmiyorum dua ediyorum cumartesi kan vereceğim sizlerinde yorum ve dualarınızı bekliyorum
7.gunu sabahtı bugun ıdrar testınde cıkmadı. Umutsuz devam edıyorum artık bellı bence, bu sefer cok ınanmıstım ağlamadan duramıyorumTabiii mutlaka bekliyorumumarım sıkıca tutunur güzel sonuçlar alırsınız
Canımm sana yazıcam demiştimTabiii mutlaka bekliyorumumarım sıkıca tutunur güzel sonuçlar alırsınız
Yaaaaa görüyorum fotoğrafta da net bence çok sevindimm canımmCanımm sana yazıcam demiştim8.gun sabah 5de kalkıp yaptım. Fotoğrafta tam çıkmıyor ama aslında belırgın bır acık pembe oldu.
Insallah doğrudur devamında da sağlıklı artar. Daha önce kımyasal olmustu.
Bu sefer taze embrıyo transferı denendı.
Kan verdiniz mi merak ettimCanımm sana yazıcam demiştim8.gun sabah 5de kalkıp yaptım. Fotoğrafta tam çıkmıyor ama aslında belırgın bır acık pembe oldu.
Insallah doğrudur devamında da sağlıklı artar. Daha önce kımyasal olmustu.
Bu sefer taze embrıyo transferı denendı.
Canımm hayır yarın test günü ama bugunde erken gebelık testı yaptım koyulaşma yok aynı çıkmıs ona canım skldı ama yarını beklıyorumKan verdiniz mi merak ettim
Kaçıncı günün bugun kuzum silikte olsa çıkmış kuzum bence var bebişin gönlünü ferah tutCanımm hayır yarın test günü ama bugunde erken gebelık testı yaptım koyulaşma yok aynı çıkmıs ona canım skldı ama yarını beklıyorum
Amin inş canımKaçıncı günün bugun kuzum silikte olsa çıkmış kuzum bence var bebişin gönlünü ferah tut
Canım test yaptın mı kan verdin miAmin inş canım
Canım sana kötü haberle geldim. Kan testim 25. Yine kimyasal oluyor çok üzgünümYaaaaa görüyorum fotoğrafta da net bence çok sevindimm canımminşallah sağlıkla devam eder, güzelce artar kan ver bakalım ne çıkacak çok heyecanlı
YaaaCanım sana kötü haberle geldim. Kan testim 25. Yine kimyasal oluyor çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim. Bu sefer çok büyük yıkım oldu.Yaaakendim hamile kalmış kadar sevinmiştim daha zamanı değil demek ki senin için hayırlı değilmiş canım öyle düşünelim pes etmek yok. Allah emeklerini görsün, karşılığını versin en güzel zamanda kucağını doldursun inşallah en kısa ve en hayırlı, senin için en doğru zamanda
Sen yinede bırakma Allah’tan ümit kesilmez. Pozitif görüp düşmesi evet maalesef üzücü bir durum canımÇok teşekkür ederim. Bu sefer çok büyük yıkım oldu.
Eşimle birlikte ayağa zor kalkarız gibi duruyor. 2. deneme yıne pozitif ama sanırım sorunumuz daha buyuk genetik tarafta.
İlaçlarımı bıraktırtmadı tekrar pazartesi test yap dedi ama nafile biliyorum. İlk kez insanın kalbi nasıl agrır bu sefer hissetiim
Evet coraspin ve iğneden kullandım. Tek tek genetık test yapılmıştı eşimle bana birşey cıkmadı ama wes testi önemliymiş.Sen yinede bırakma Allah’tan ümit kesilmez. Pozitif görüp düşmesi evet maalesef üzücü bir durum canımama bencede genetik test yapılmalı mutlaka. Bir de kan sulandırıcı kullandın mı ?
O testi duymadım hiç, o zaman yaptırmalısın mutlaka. Yanlış felan yapmıyorsun canım benim. Bak bazen en kaliteli embriyoyu da koysan üç tane de birden koysan tutmayınca tutmuyor. Ama nasipse ve zamanı geldiyse bir tane kötü kalite embriyo bile yetiyor. Henüz zamanı değilEvet coraspin ve iğneden kullandım. Tek tek genetık test yapılmıştı eşimle bana birşey cıkmadı ama wes testi önemliymiş.
Nerde yanlış yapıyorum anlayimıyorum
Canimmm ınanılmaz birşey oldu, dunkü sonuctan içim rahat etmedi 10.gun 25 oluncaO testi duymadım hiç, o zaman yaptırmalısın mutlaka. Yanlış felan yapmıyorsun canım benim. Bak bazen en kaliteli embriyoyu da koysan üç tane de birden koysan tutmayınca tutmuyor. Ama nasipse ve zamanı geldiyse bir tane kötü kalite embriyo bile yetiyor. Henüz zamanı değilvardır bunda da bir hayır. Pes etmek yok, sonucu inan bana hayal ettiğinden çok daha güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?