Transfer sonrası stresi:(

Slm kızlar transferimin 10. Günü dün çok hafif leke geldi ağrım yoktu doktorum ağrın yoksa yerleşme kanamasıdır dedi.Ama bu sabah sancıyla açtım gözümü ve nrmal kanamam başladı...Blastokist transfer edilmişti hepsi hikâye Rabbim ol demedi işte olmadı.....
Çok geçmiş olsun canım. Bende aynı şeyleri yaşıyorum. Benim de 10.günüm, bu ikinci kanama geçirmem, 6.günü de geçirmiştim. Pruluton iğne vuruldum, bende adet olduğumu düşünüyordum doktorum korkma diye be dusuncegimi şaşırdım artık. Kendimi kötüye hazırladım ama ...

Çok geçmiş olsun canım. Bende aynı şeyleri yaşıyorum. Benim de 10.günüm, bu ikinci kanama geçirmem, 6.günü de geçirmiştim. Pruluton iğne vuruldum, bende adet olduğumu düşünüyordum doktorum korkma diye be dusuncegimi şaşırdım artık. Kendimi kötüye hazırladım ama ...
Rabbim bilir diyoruz herzaman ama onca iğne yumurta toplama işlemi sonrası acılar boşa gidiyor...Artık vazgeçtim Birdaha asla....Ama sen yinede umudunu yitirme

Rabbim bilir diyoruz herzaman ama onca iğne yumurta toplama işlemi sonrası acılar boşa gidiyor...Artık vazgeçtim Birdaha asla....Ama sen yinede umudunu yitirme
Öyle deme canım, inşallah hayırlı zamanda bizde anne olma duygusunu yaşarız inşallah, benim ilk denememdi, evet gene.deniycez ama bu sene bir daha mümkün değil maddi açıdan, ve en açısı herşeye en başından başlamak zorundayim.

Öyle deme canım, inşallah hayırlı zamanda bizde anne olma duygusunu yaşarız inşallah, benim ilk denememdi, evet gene.deniycez ama bu sene bir daha mümkün değil maddi açıdan, ve en açısı herşeye en başından başlamak zorundayim.
Almanyadayım burda sigorta 30 yaşını geçmemiş olmak şartıyla 3 defalık ücreti karşılıyor ..Iki yıl oldu buraya taşınalı ama ilk denmemizdi iki hakkım var daha ama bende umut yok...Hayırlısı..

Almanyadayım burda sigorta 30 yaşını geçmemiş olmak şartıyla 3 defalık ücreti karşılıyor ..Iki yıl oldu buraya taşınalı ama ilk denmemizdi iki hakkım var daha ama bende umut yok...Hayırlısı..
Benimde sonuç negatif, test sonucunu aldım , hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. Rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin

Slm kızlar benimde 12 sinde transferim oldu 3 günlük dondurulmuş embriyo 2 defa opu oldu Havuz yapalım dedik ama olmadı 24 ünde test günüm ama transfer den sonra sistit oldum 2 gündür bişey olurmu acaba bide kaçıncı günden itibaren belirti oluyo acaba bilen varmı

Slm kızlar benimde 12 sinde transferim oldu 3 günlük dondurulmuş embriyo 2 defa opu oldu Havuz yapalım dedik ama olmadı 24 ünde test günüm ama transfer den sonra sistit oldum 2 gündür bişey olurmu acaba bide kaçıncı günden itibaren belirti oluyo acaba bilen varmı
Canım bana 10.gün test yapıldı...Ama negatifti malesef ..Hakkında hayırlısı

Şuan transfer için hazırlandım bekliyorum çok stresliyim transferi yaptırabilme konusunda dualarınızı bekliyorum kızlar

Şuan transfer için hazırlandım bekliyorum çok stresliyim transferi yaptırabilme konusunda dualarınızı bekliyorum kızlar
Allah yardımcın olsun...Allah ruh yaratmak istediyse o bebiş doğacak kalbini ferah tut tevkkül et....Hayırla versin mevlam yavrunu kucağına

Benim de bugün transfer sonrası 5. Günüm heyecanla bekliyoruz bakalım..

Bugün hcg iğnesinin son dozunu yaptım.. umarım 5 gün sonra vereceğim kandaki beta hcg değerimi etkilemez :(

Çok teşekkür ederiz cnm bilgin için ben transferden önce transfer günü iğne oldum bir de transferden 1 hafta sonra iğne olucam hergün de sabah akşam jel kullanıyorum ama normalde bugün benim adet günüm transferimin de 5. günü çok fazla ağrım var hem belim hem kasıklarım aynı adet olduğum zamanlardaki gibi olmiicak galiba :KK43: hayırlısı artık bugün doğum günüm ama hiç keyfim yok
Durumun ne canım

Back
X