Transfer sonrası stresi:(

Gerçekten çok üzüldüm hakkında hayırlısı canım her nasip vaktine esirdir beklemek ve istemekten başka yapacağımız bişey yok Allah en kısa zamanda nasip eder sana da inşallah
Allah razı olsun cnm hayırlısı olsun bakalım Rabbim sana da hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşAllah

Merhaba kızlar
Bu sabah idrarda test yaptım negatif çıktı transferin 11. günü 5. gün embriyosu 4 gün sonra kanda tahlil yapmam lazım sizce artık kanda pozatifi görür müyüm? Yoksa idrarda çıkmadıysa kanda da çıkmaz mı?
erken gebelik testinde çıkmıştı benim daha önce ama normal testte çıkmamıştı

Bugün dondurulmuş transferim 5.günü 5.Gün embriyoyu koydular kan testi yaptım 5 çıktı değer sizce artarmı turunmamışmı

Bugün dondurulmuş transferim 5.günü 5.Gün embriyoyu koydular kan testi yaptım 5 çıktı değer sizce artarmı turunmamışmı
Bildiğim kadarıyla 5 le başlıyo zaten beta hcg hormonu salınmaya başlamış ama önemlì olan tabiiki değerin yükselmesi..Umarım yükselir.Bugün 4.günüm..5.gün embriyosu benimkide umut oldu banada benim bebişimde tutunmuştur inş

Bildiğim kadarıyla 5 le başlıyo zaten beta hcg hormonu salınmaya başlamış ama önemlì olan tabiiki değerin yükselmesi..Umarım yükselir.Bugün 4.günüm..5.gün embriyosu benimkide umut oldu banada benim bebişimde tutunmuştur inş
önceki sefer dondurulmuş değildi 5
Gün embriyosunda 5.gün kan yaptığım da 22çıkmıştı değerim moralim çok bozuldu o yüzden inşallah artar

önceki sefer dondurulmuş değildi 5
Gün embriyosunda 5.gün kan yaptığım da 22çıkmıştı değerim moralim çok bozuldu o yüzden inşallah artar
Yani bi önceki donmamıştı ama 5. Gün embriyosuydu ve 5.günde 22 çıkmıştı ama yükselmedi öylemi

yok yükseldi hamile kaldım ama kalbi atışı duyamadık kürtaj oldum
Anladım bozma moralini cnm sakın.Yükselecek bak gör...Benimde yarın 5. Gün bende yaptırsammı beklesemmi bilemedim..Diğer bebiş icin üzûldüm ama yenisi gelmiş annesi hayırla gelsin...Iki gün sonra yeniden git bak yükselmiş olacak

Anladım bozma moralini cnm sakın.Yükselecek bak gör...Benimde yarın 5. Gün bende yaptırsammı beklesemmi bilemedim..Diğer bebiş icin üzûldüm ama yenisi gelmiş annesi hayırla gelsin...Iki gün sonra yeniden git bak yükselmiş olacak
bence yaptırma benim gibi acaba deme perşembe yine yaptırıcam değer yükselmiş mi diye

Kızlar eğer Bebek tutunmadıysa , ki Allah korusun ama , ne Zaman Regl oluyoruz?
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mı? Gerçi ilaçlardan düzen kalmamıştır herhalde ama, bilgisi olan var mı?

Kızlar tek embriyo transferi sonrası idrarda negatif olup 12. Gün kan tahlilinde pozitif olan hiç duydunuz mu?? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

Bugün transferimin 6.günü.goguslerim acimaya ve hassaslasmaya başladi.Ama adet oncesi de hep böyle olurum ben.10.gün kan versem erken mi sizce arkadaşlar?

Bana ilk tüp bebekte 3.gün embriyosu yapılmıştı tabi hiçbirşey bilmiyorum o zamanlar doktorum 6 Gün kan istemişti takip için çıkmıştı yıl 2011de çıkar belki ama bünyeden bünyeye değişir. Birde ben sadece 12. Gün testine karşıyım belki tutınuyor sonra birşey oluyor devam edemiyor yani aslında iki üç kan testi ile takip edilebilir işte her doktor farklı hayırlısı olsun inşaallah

Kizlar 10.gün degerim 2.66 cikti doktorum iki gün daha ilaclarina devam et testi tekrarla dedi fakat ben bugün testi tekrarlamadim ilaclarimida icmedim çünkü deger cok düşük umudum yok yani sizce testi tekrarlamalimiyim? Ayrica adet olmadim henüz

Benimde sonucum negatif arkadaşlar artık yapılacak bir test vs.araştırılacak bişey kalmadı diyor doktor tekrar tekrar denemekten başka çaren yok diyor çok üzgünüm bu aralar :(

Slm kızlar transferimin 10. Günü dün çok hafif leke geldi ağrım yoktu doktorum ağrın yoksa yerleşme kanamasıdır dedi.Ama bu sabah sancıyla açtım gözümü ve nrmal kanamam başladı...Blastokist transfer edilmişti hepsi hikâye Rabbim ol demedi işte olmadı.....

Back
X