Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci gün embriosu?Bugun 7. Gunum ama doktor yarin gel test yapalim dedi sizce erken degil mi test icin arkadaslar??? 8. Gunde belli olur mu ki hamilelik???
Benim 11. günde 187 cikmisti degerim 3. gün embriosunda..3. Gun embriyosu
Bugun 7. Gunum ama doktor yarin gel test yapalim dedi sizce erken degil mi test icin arkadaslar??? 8. Gunde belli olur mu ki hamilelik???
Canim hayirlu olsun oncelikle. Bu teste bakılırsa sonuc pozitif gibi duruyo bu sabah yine test yaptın mi onuda merak ettim. Hakkinda hayirlisi olur insallahKızlar selam benım 3. Gun embrıyosu dun 7. Gunumdu dayanamadım yapmıcam dememe ragmen test yaptım hatta en ucuzundan aldım negatıf cıkarsa param bosa gıtmesın dıye ama yaptım baya baya cıft cızgı cıktı bende doktoru aradım ı sallah dogrudur ama ılaclardanda olabılır dedı koprdınator ben bugunde test aldım bugun fıtılımı son gunu yarın sabah bıt daha yapıcam bu seferde negatıf cıkarsa ne gıcık işler bunlar sizde baksanıza bi resme ki telden boyle cıkmış yakından daha koyu boyle olan varmı once cıft sınra tek
Hicbir fikrim yok canim insallah artar. Pek bilgim yok ama burdan okudugum kadariyla hep düşük deger cikip sonradan artan bircok kisi var. Umudunu yitirme sakinTest yaptirdim arkadaslar hcg 1.59 cikti bugun 8. Gunum sizce ne demek bu fikri olan var mi? Doktor bu deger artabilir ptesi tekrar gel dedi
Canım bu sabah yaptım o da pozıtıf cıktı bende gıttım kan verdım o da 63 cıktı :) esas test gunum salı ama doktorum hamılelık baslangıcı var dedı sımdı salıyı beklıyoruz bakalımCanim hayirlu olsun oncelikle. Bu teste bakılırsa sonuc pozitif gibi duruyo bu sabah yine test yaptın mi onuda merak ettim. Hakkinda hayirlisi olur insallah
Cok sevindim hayirli olsun canim.Canım bu sabah yaptım o da pozıtıf cıktı bende gıttım kan verdım o da 63 cıktı :) esas test gunum salı ama doktorum hamılelık baslangıcı var dedı sımdı salıyı beklıyoruz bakalım
Canim insallah allah herkezin gönlüne göre versin su mubarek günlerde bizlerinde yüzünü güldürsünHayirli olsun canim imsallab benim de 1.59 olan degerim pazartesiye kadar artmis olur dua edin kizlar
Canim cok iyi anliyorum seni dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden ve hicbir bilgim yok benimde ilk denemem ama kk'dan okuduğum kadariyla artanlar olmus hatta son gune kadar cikmayan sonradan süpriz yasayanlar olmus. Sen umudunu kaybetme lütfen dua etSizce artis olur mu kizlar 1.59 cok mu dusuk???
Cok sevindim hayirli olsun canim.insallah benimde sonucum pozitif olur
![]()
Kızlar öncelıkle ıyı dıleklerınoz için cok tesekkurler darısı basınızaHayirli olsun canim imsallab benim de 1.59 olan degerim pazartesiye kadar artmis olur dua edin kizlar
Arkadasim durumun neydi özür dileyerek soruyorum sorun varmiydi? Bide bu progynex ampul kullandinmi bana doktor 5gunluk nbu ogneden verdiKızlar öncelıkle ıyı dıleklerınoz için cok tesekkurler darısı basınıza
Fadime artabılır neden artmasın bana doktorum ısrarla salıyo bekleyelım dıyor mesela belkı benımde duscek yada artmıcak bız ustumuze dusenı yaptık gerısı allahın takdırı bu donemin en kotu yanı beklemek sabredıcez