Transfer sonrası tek taraflı kasık ağrısı ! Acil yardım

glstn42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
120
37
28
30
Kızlar 6 eylülde transfer oldum. Bugün transfer +9. günüm benim yaklaşık 5 -6 gündür sağ kasığıma giren sızı şeklide kasık ağrılarım var. Tek taraflı ağrı olunca çok korkuyorum. Daha öncede dış gebelik öyküm var doğal yollardan gebelikte. Tüplerimde hasar varsa embriyo oraya ilerlemiş ve kalmış olabilir mi diye çok tedirginim. Sormak istediğim sizlerde tek taraflı ağrı var mı ya da olmuş muydu yardımcı olur musunuz ? Bu sabah evde gebelik testi yaptım pozitif geldi ama ben sevinemiyorum bile

Eklentiler

• IMG_2814.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 32
Transferden sonra tek taraflı kasık ağrısı yaşayış sağlıklı gebelik yaşayan var mı arkadaşlar

Transferden sonra tek taraflı kasık ağrısı yaşayış sağlıklı gebelik yaşayan var mı arkadaşlar
Merhaba benim belli değil ama tedirgin oldum sağ tarafımda ağrı var, bele ve bacağa da vuruyor 20 sinde test vereceğim sonucu yazabilirim ancak size, bu arada kaçıncı gününüz inşallah sizin pozitiftir

Transfer+9 demişsiniz şimdi gördüm pardon kan testi verebilirsiniz aslında değerden anlarsınız

Merhaba 3.gün embriyo +9 gündeyim benim de tek tarafli minik batmalarim ara ara seyirme gibi hareketler oluyor progesteron etkisi diye dusunuyorum, saglikla gelsin bebek

Benim de ilk transferim dış gebelikti ikinci transferimde tek taraflı ağrılar hissediyordum ve hissettikçe kafayı yiyordum yoksa yine mi tüpüme gitti diye aynı şekilde sizin gibi pozitifi de görmüştüm ama keseyi görene kadar öldüm dirildim. çok şükür rahmimdeymiş minigim. Korkmayın tek taraflı ağrı pozitif belirtilerinden bi tanesi zaten

Yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inanın bu mesaj bana çok iyi geldi umarım benimde rahmimdedir

Merhaba benim belli değil ama tedirgin oldum sağ tarafımda ağrı var, bele ve bacağa da vuruyor 20 sinde test vereceğim sonucu yazabilirim ancak size, bu arada kaçıncı gününüz inşallah sizin pozitiftir
O zamen ben size haber ederim duruma göre sizden önce test tarihim şimdilik idrarda pozitif bakalım

Bu arada bebeğiniz doğdu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…