Her hamilelik için geçerli değil bu süreler maalesef3. Gun olan transfer harıc 8. Gun bellı oluyo kanda. 5. Gun embrıyosu daha erken. Hayırlısı olsun hakkında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her hamilelik için geçerli değil bu süreler maalesef3. Gun olan transfer harıc 8. Gun bellı oluyo kanda. 5. Gun embrıyosu daha erken. Hayırlısı olsun hakkında
Aminnn inşallah isteyen herkese nasip etsinInsallah hayırlısı ıle Rabbım nasıp eder.
Bende de aynı belirtiler var hep oldu ekstra baş ağrısı ve uyku olduBenim de transferin ilk gününü saymazsak 5. Günüm ama net Bi belirtim olmadı. Hafif göğüs ağrısı ve halsizlik bugun de biraz karın ağrısı var sizde farkli ağrı oldu mu acaba
Öyle mi ben bugun umutsuzluğu zirvede yaşadım sanırım kaç gundur evdeyım ondanBende de aynı belirtiler var hep oldu ekstra baş ağrısı ve uyku oldu
Ewt yarın test günümÖyle mi ben bugun umutsuzluğu zirvede yaşadım sanırım kaç gundur evdeyım ondan
Benim ikinci transferim
Rabbim güzel sonuçlar aldırsın inşallah size hepimizeEwt yarın test günüm ☺Bende çok zirvelerdeyim umutsuzluktakendinizi eve öok kapamayın bence günde yarım saatlik hafif tempoda yuruyuslere çıkın iyi geliyor
Aminn inşallah hepimizeRabbim güzel sonuçlar aldırsın inşallah size hepimizetransferden bu yana evddeyim ufak tefek işler yarın hava güzel olursa çıkarım bakalım nasip
![]()
Sizin de az kalmışBenimde çarsamba sonuç bakalım nasıl olcek bende bu sefer uyku falan kalmadı kızlar hiç uyuyamıyorum hep böyle narkoz sonrası gibi uykularım hiç derin değil ilaçlar mı yapıyo iğne mi yapıyo anlmadım birde uykuyu çok severim bos bulduğum an uyurum ama simdi uyku gelmiyo bugun üç saatlik uykuyla duruyorum
O cok normal. Belirti olarak duşunme. Cunku test günün yaklasıyor ya. O adet gunune de yakın bır tarıh oluyo normal adet belırtısı de olabılır. O yuzden ara ara oyle seyler olur. Dıkkat etke kendıne. Insallah tutunmustur bebısın. Tek elden gelen dua etmek.Benim de transferin ilk gününü saymazsak 5. Günüm ama net Bi belirtim olmadı. Hafif göğüs ağrısı ve halsizlik bugun de biraz karın ağrısı var sizde farkli ağrı oldu mu acaba
Allah razı olsun dediğiniz gibi dua etmek gerek inşallah bu sefer nasip olur teşekkür ederimO cok normal. Belirti olarak duşunme. Cunku test günün yaklasıyor ya. O adet gunune de yakın bır tarıh oluyo normal adet belırtısı de olabılır. O yuzden ara ara oyle seyler olur. Dıkkat etke kendıne. Insallah tutunmustur bebısın. Tek elden gelen dua etmek.
Hakkınızda hayırlısı üzülmeyin elbet Bi gün nasip olacak ben inanıyorumBenim sonuçnegatif maalesefinşallah sizlerin olumlu olsun.her seyin vakti var hayırlısı
![]()
Benim sonuçnegatif maalesefinşallah sizlerin olumlu olsun.her seyin vakti var hayırlısı
![]()
İnşallahhh canım. Benım 2. De oldu. Allah ne zaman nasıp ederse o zaman oluyo. Olumsuz sonucu aldım. Hemen adette gıttım 1 ay hazırlık tekrar adet oldum. 2.adet yanı. Bu sefer ogneler vs derken 1.5 ay sonra tekrar transfer ve bu sefer rabbım nasıp etti. İnşallahhh bu sayfada isteyen herkese nasıp ederAllah razı olsun dediğiniz gibi dua etmek gerek inşallah bu sefer nasip olur teşekkür ederim![]()
Maşallah daha güzel günleriniz olsun bebeklerleİnşallahhh canım. Benım 2. De oldu. Allah ne zaman nasıp ederse o zaman oluyo. Olumsuz sonucu aldım. Hemen adette gıttım 1 ay hazırlık tekrar adet oldum. 2.adet yanı. Bu sefer ogneler vs derken 1.5 ay sonra tekrar transfer ve bu sefer rabbım nasıp etti. İnşallahhh bu sayfada isteyen herkese nasıp eder
İnşallah hep hayırlısı olsun diye dua ettim demmekğ hayırlısı buymuş. İlk günüm şok üzülmeyle geçer sonra kendime gelirim. Allah çaresiz hastalık vermesin kimselereHakkınızda hayırlısı üzülmeyin elbet Bi gün nasip olacak ben inanıyorum![]()
Kendime de sana da çok üzüldüm şuanBenimde negatif senin kaçıncı günün bugün
Ben de ilkinde öğrendim yıkılmıştım ama Allah sabrını veriyor. Düşünmemeye gayret edin mümkünse sakin temiz Bi yere gidin biraz ferahlayın ben evde cok bunalmıştım dışarı çıkıp yüürmüştük iyi gelmişti siz de öyle yapım derim. Hem dediğiniz gibi dermensız dert vermesin Rabbimİnşallah hep hayırlısı olsun diye dua ettim demmekğ hayırlısı buymuş. İlk günüm şok üzülmeyle geçer sonra kendime gelirim. Allah çaresiz hastalık vermesin kimselere![]()