TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

merhaba arkadaşlar. ben de bugün transfer oldum. Yalnız aklıma takılan bir şey var. Hemşire climera bant ve cleaxane iğneye devam dedi. Daha önce bir defa transfer yaşamıştım ancak sanki bantı transferden sonra bırakmıştım. Siz kullanıyor musunuz bant?

Merhaba kızlar bende 16 ocakta transfer oldum . Transfer günü sayılıyorsa bugün 5. günüm.
2.gün kahverengi 2 damla kan geldi . 4.gün de adet olacakmışım gibi sürekli sanci bugünde arada bir sancim oldu . Ilk tüp bebek deneyimim Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.

merhaba arkadaşlar. ben de bugün transfer oldum. Yalnız aklıma takılan bir şey var. Hemşire climera bant ve cleaxane iğneye devam dedi. Daha önce bir defa transfer yaşamıştım ancak sanki bantı transferden sonra bırakmıştım. Siz kullanıyor musunuz bant?
Canım ben banti hiç kullanmadım dr. Vermedi transferden sonra da vermedi .

Ben ilk gebeliğimde kullandm devam ediyorsun cnm bi problem yok

Benim de transferim dün oldu kizlar. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
Transfer ve test tarihini yaz canm seni listeye ekliyim

Transfer ve test tarihini yaz canim seni listeye ekliyim

Kızlar beta 36.71 cıktı. Nolur yükselsin hamile olıyım dua edin nolur:dua::dua:
Gozun aydin canm insallah yukselir sen stres yapma hersey olacagina varir Allah buyuktur

Yeni gelenler transfer ve test tarihini yazarsaniz sizi listeye ekleyebilirim.

Merhaba kızlar bende 16 ocakta transfer oldum . Transfer günü sayılıyorsa bugün 5. günüm.
2.gün kahverengi 2 damla kan geldi . 4.gün de adet olacakmışım gibi sürekli sanci bugünde arada bir sancim oldu . Ilk tüp bebek deneyimim Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.
Test gununude yaz canim

Kizlar benim gecen persemde saat 16.00 gibi yapilmisti transferim bu sabah (aslinda tam 10 gun bile olmadi) igneye gitmisken tahlil de verdim 27 cikti. Buradan okudugum sonuclara gore cok dusuk ama yine de sizlere sormak istedim nasil sizce yine olmamis m:(

Back
X