TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Selam hanımlar
Test tarihim 22 ocak. 2 tane 5. Gun embriyo transfer edildi. Bugun 6. Gunum.
Dun adet agrisi gibi bir agrim oldu ve boyle pembe su cok acik kahve akinti gibi bir sey geldi cok korkuyorum.
Ama boyle olup pozitifi goren olmus topikte biraz icime su serpildi

Benimde durum birebir ayni sizinle, bu sabah erkenden tahlil verdim ama 27 cikti nasilki acaba, heralde dusuk baya

Belki sana umut olur diye yazıyorum yazını okuyunca çok üzüldüm bende tedaviye başldğmda 22 tane yumurtm toplandı 16 sı döllendi 8 taneden 6 sı 5. günü gördü ama son ikisi 5. günü 2 gün sonra gördü, ilk transfrm yapıldı en iyi kaliteli 2 embryo ama boş gebelik çıktı snra 2 ay snra diğer 2 tane transfer edildi yine boş gebelik çıktı kaldı dört tane 6 ay ara verdim psikolojm bozuldu çünkü neyse transfer günü geldi 2 tanesini çözdüklerinde bozuldular mecbur son 2 sini çözdürdüler hani şu sonradan gelişenler varya onlar ama ben asla sağlıksız olduklrnı düşünmdm içimden bir ses bunlar olcak dedi transferm yapıldı ve 8. günü kanda 213 ü gördük snra ikiz oldklrnı öğrendk snrada cinsiytlerni öğrendk ve bütün testler yapıldı çok sağlıklılar hatta haftamızdan bir kaç gün ilerde gidiyoruz yani neyin ne olucanı Allahtan başkası bilemez üzme kendini herşey Allahtan dır.
Tabii ki öyle ne güzel hikaye vardır bir zamanı herşeyin ...
Çarşambayı bekliyorum heyecanla ama inanılmaz kaşıkların ve belim ağrıykr her an adet olabilirim eşime de söyledim umutlanma bu sefer olmayacak diye genelde ilk denemede olmayabiliyor dedim çünkü bebek odası bebek arabası vs bakıp duruyor sürekli olmazsa çok üzülür hazırlasın kendini istedim dediğin gibi herşey allahtan bugün 9. Gün 3 gün sonra test inşallah diyorum.

Kizlar Benim cuma günü transferim oldu
Hiç belirtim yok
Dizlerim ağriyor sanki adet agrilarim gibi

Kizlar benim gecen persemde saat 16.00 gibi yapilmisti transferim bu sabah (aslinda tam 10 gun bile olmadi) igneye gitmisken tahlil de verdim 27 cikti. Buradan okudugum sonuclara gore cok dusuk ama yine de sizlere sormak istedim nasil sizce yine olmamis m:KK43:
10 gun bile olmamisken bu sonuc ciktiysa iyi canim. Gozun aydin insallah ikiyede katlanir

Kizlar Benim cuma günü transferim oldu
Hiç belirtim yok
Dizlerim ağriyor sanki adet agrilarim gibi
Normal canim stres yapma ne kadar belirtilere takilmazsan o kadar gunler rahat geciyor

Çarşambayı bekliyorum heyecanla ama inanılmaz kaşıkların ve belim ağrıykr her an adet olabilirim eşime de söyledim umutlanma bu sefer olmayacak diye genelde ilk denemede olmayabiliyor dedim çünkü bebek odası bebek arabası vs bakıp duruyor sürekli olmazsa çok üzülür hazırlasın kendini istedim dediğin gibi herşey allahtan bugün 9. Gün 3 gün sonra test inşallah diyorum.
Transfer ve test tarihini yaz canim seni listeye ekleyelim

Evet sadece dua ve tevekkulle test gununun zamanini bekle canim. Herseyin hayirlisi olsun. Allah buyuktur
Gercektenmi:) suanda bana umut verdiniz Rabbim nasip etsin insAllah dua etmekten baska yapilacak birsey yok.. Allah herkesin yuzunu guldursun

Merhaba arkadaslar progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor. Bende ayni anda almak istiyorum aralaribda bi saat var surekli her saat ilac alarmi kurmaktan gina geldi. 15 alarm kurdum beynim yandi ayni saatle alayim gitsin diyorumda kullanan varmi:KK53:

Olmaz diye düşünme canm olumlu düşün olumlu olsun, he birde tutma belirtileride adet sancısı bel ağrısı göğüslerde hassasiyettir ben aynen bunları yaşadım oyüzden adet ten pek farkı yok yani, inşallh hakkınzda hayırlısı olur sen hep öyle dua et en güzelini Allah bilir

Merhaba arkadaslar progestan kapsul ile estrofemi ayni saatte alaniniz varmi. Birbirilerine etki ederler mi ki. Estrofeme saat verdiler ama progestan icin sabah öglen aksam deniliyor. Bende ayni anda almak istiyorum aralaribda bi saat var surekli her saat ilac alarmi kurmaktan gina geldi. 15 alarm kurdum beynim yandi ayni saatle alayim gitsin diyorumda kullanan varmi:KK53:
Eczaci bana ayni anda kullanma en az yarim saat ara ver dedi. Benim de tel alarm doldu resmen sabah uc dort alarmim var ust uste :)

Benim sonuç 1.20 negatif..inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alır hayırlısıyla
Üzülme ne olur bende negatifi alalı 6 gün oldu ve kendime geldim çok şükür insan net sonuç alınca daha kolay ayaklaniyo inşallah bir dahaki denemende meleğin sana gelir arkadaşım:( lütfen çok üzülme

Ben :) 4 ilacı atma anda kullaniyorum

Hatta igne ve jel ile birlikte 5 ilacı aynı anda kullaniyorum.doktor bisey demedi ben de useniyorum o yüzden hepsini bir aliyorum

Back
X