- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
Seninde mi dün oldu canımhayırlı olsun ikimize de o zaman![]()
Amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde mi dün oldu canımhayırlı olsun ikimize de o zaman![]()
merhaba öncelikle sizi tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim transferim 19 ocak test tarihim 28 ocak pazarYeni gelenler transfer ve test tarihini yazarsaniz sizi listeye ekleyebilirim.
evet cuma günü canmPardon cuma demek istedim
Oylemi hayırlı olsun kaç tane transfer edildi?evet cuma günü canm
Amin canim insallah sizde pozitif sonuc alirsinizmerhaba öncelikle sizi tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim transferim 19 ocak test tarihim 28 ocak pazar
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasib etsinsonucun harika maşallah canim
amin inşallahAmin canim insallah sizde pozitif sonuc alirsiniz
teşekkür ederim :) 1tane 5. gün embriyosu belirtim yok gibi bi sey canim anlayamiyorum ilkinde bel ağrım çok olmustu simdi ise suyu çok içiyorum o yuzden mi bilmiyorum o kadar çok agrimiyor insallah iyiye isarettir. sizin var mı belirtiniz bunun icin cok erken amaOylemi hayırlı olsun kaç tane transfer edildi?
Belirtin varmı canım? Kaçıncı gün embriyosu
Üzülmedim çok fazla çünkü zaten hissediyordum olmadığını daha ilk günden hem de.. hayırlısı buymuş sadece bol bol sabır lazım bizeÜzülme ne olur bende negatifi alalı 6 gün oldu ve kendime geldim çok şükür insan net sonuç alınca daha kolay ayaklaniyo inşallah bir dahaki denemende meleğin sana gelir arkadaşımlütfen çok üzülme
Hayırlı olsun canım insallah birbirimize güzel haberler veririz. Benim de bişey yok canım. Bazılarının hemen olunca endişelendim. Aslında düşünmemek lazım ama elimde değil malesef...teşekkür ederim :) 1tane 5. gün embriyosu belirtim yok gibi bi sey canim anlayamiyorum ilkinde bel ağrım çok olmustu simdi ise suyu çok içiyorum o yuzden mi bilmiyorum o kadar çok agrimiyor insallah iyiye isarettir. sizin var mı belirtiniz bunun icin cok erken ama
İnşallah canım, hayırlısı olsun da başka bi şey istemiyorumÜzülme canım nolur herşeyin hayırlısı daha doğru zaman gelmemiş demekki, Rabbim yüzünü güldürür inşallh
Hakkınızda hayırlısı olsun elbet Rabbimin bir bildigi vardır. Bizler sabırsızız malesefÜzülmedim çok fazla çünkü zaten hissediyordum olmadığını daha ilk günden hem de.. hayırlısı buymuş sadece bol bol sabır lazım bize
28 ocak test günüm arkadaşım.Test gununude yaz canim
Canım benim Rabbim hakkında hayırlısını versin ...Benim sonuç 1.20 negatif..inşallah bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alır hayırlısıyla
Benim test tarihimde 28 ocak arkadaşım inşaallah olumlu sonuçlar alırız ☺merhaba öncelikle sizi tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin benim transferim 19 ocak test tarihim 28 ocak pazar
Eczaci bana ayni anda kullanma en az yarim saat ara ver dedi. Benim de tel alarm doldu resmen sabah uc dort alarmim var ust uste :)
Tamam canim cok sagolun guzel haberler diliyorumHatta igne ve jel ile birlikte 5 ilacı aynı anda kullaniyorum.doktor bisey demedi ben de useniyorum o yüzden hepsini bir aliyorum
Amin canım hepimizin inşallahCanım benim Rabbim hakkında hayırlısını versin ...