TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Ayy kuzum gördüm çok sevindim hayırlı olsun inşallah rabbim tamamını erdirir hayırlısıyla sağlığıyla bebeklerimizin kucağımıza alırız çok çok sevindim:KK200::KK19:
Sagol canim insallah hayirlisiyla sagliklisiyla senin devammi ikizler ne yapiyor

4.gün emriyosu yaşım 29 olduğundan ve ilk olduğundan 1 tane transfer edildi. ne biliyim çok heycanlıyım korkuyorum da. çünkü normalde yumurtlarım oluşmuyodu ilk defa busefer 6 yumurta elde ettik 1 tanesi çok iyi kalitede diğerleri alt kalitedeydi. diğerleri 5.günde gitmş. transfer edilenin kalitesi bi tık daha iyiydi dediler ama ne bliyim bugün çok üzüldüm. ümitsizlik etmek istemiyorum ama kendimi dinlemekten kafayı yicem sanırım
Herseyin basi dua ve sabirdir. Namazini kil kuranini oku tesbihini cek dua et Rabbime. Elimizden baska birsey gelmez. Diyelim pozitif sonuc aldin bu gunlerini harap ettigine uzulursun. Sakin ol .sen bi taraflarini yirtsanda verici Rabbimdir. Surekli bol bol dua et

2 hafta sonra kontrol var bekliyoruz:KK200: vallahi az önce ezan okundu dua ettim senin icinde kendim içinde
Allah razi olsun canim benimm. Insallah hayirlisi olur. Senin ilk 12. Gun tahlilin kacti ikiz oldugunu kontroldemi anladiniz canm

Allah razi olsun canim benimm. Insallah hayirlisi olur. Senin ilk 12. Gun tahlilin kacti ikiz oldugunu kontroldemi anladiniz canm
Benim 8.gun kanamam oldu Dr tahlil yaptır dedi 283 çıktı 11.gun tekrar yaptırdım 875 çıktı 6.haftada 2 kese göründü 8.haftada kalp atışlarını gördük 5.gun embriyosu

Benim 8.gun kanamam oldu Dr tahlil yaptır dedi 283 çıktı 11.gun tekrar yaptırdım 875 çıktı 6.haftada 2 kese göründü 8.haftada kalp atışlarını gördük 5.gun embriyosu
Bende 8.gun yapmistim idrar testini 9.gun kahverengi leke geldi aksama kalmadan kesildi kendiliginden sukur. 12.gunde 969.8 cikti belki ikizdir bakalim muayneye bende 2 hafta sonra gidicem nasipse

Olmazmi bi tanem yarın tatil bide özel yerler açık olurmu
O zaman bugun veya pazartesi ver canim. Bugun 11.gunun dimi. Belki acik olmayabilir yani benim pek bi bilgim yok

Edin diyo ki salı yapalım bende dayanamıyorum yarın olsun diye bakalım yarın açık yer bulursak batıracağım kalbim güm güm güm güm atıyor :KK17:

Pazartesi 10 gün test günü dedi doktor pazartesi de yılbaşı tatili ya ondan diyorum ama ben bi yer bulurum.artik dayanamiyom yetti gariiiii
O zaman saliyi beklemelisin canim. Sabirsiz davranma olmaz sabirli ol gunler cok cabuk geciyor

Edin diyo ki salı yapalım bende dayanamıyorum yarın olsun diye bakalım yarın açık yer bulursak batıracağım kalbim güm güm güm güm atıyor :KK17:
Hic idrar testi yapmadin dimi. Kacinci gun embriyosuydi

Back
X