TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benmde 969.8 cikti doktor ikinciye gerek duymadi sen niye yaptiriyosunki canim
Merkezdeki takip yapan hemşire istedi bende yapmak istiyorum zaten, önümüzde o kadar uzun yol varki hep bir sonraki adımı düşünüyorum, hamile kaldım mi, devam ediyor mu, kese göründü mü, kalbi attı mı daha nice aşama. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Crinone jel nasıl kullanılır ?

Ben pek birşey hissetmemiştim ama sonuç güzel oldu inşallah seninde istediğin gibi olur.
Kızlar transferdrn sonra nezaman duş aldınız?dr a sormayı unuttum
Ben 2 gün sonra aldım canım, çok sıcak değildi, açıkçası eşimde duşta yardımcı oldu.

İnşallah tutarda bebeğini kucağına alırsın canım..
Benimde perşembe gunu transferim.
Senden 3 gün sonrada test günüm oluyor 1 ocakta yani .Daha şimdiden heyecanlanıyorum
Kızlar embrıyo transferını ne kadara nerede yaptırdınız

Merhaba kizlar ptesi 22 ocak transfer işlemin gerçekleşti 2 adet 3.gun 1.kalite embriyo transfer edildi iki gundur sadece sol kasigimda hafif bir ağrı var test günüm 3 şubat evde dinleniyorum akşam çat kapı misafir geldi tedavi sürecinden habersizlerdi bende söylemek istemedim ve yemek çay o bu servis derken tam 4 saat mutfakta ayakta kaldım ve su an vücudum çok kötü ayaklarımı yerden sürüyorum ve moralim çok bozuldu transfer olalı 2 gün oldu ya embriyolarim tutunamadiysa diye bisey olduysa içim içimi yiyor çok korkuyorum böyle birşeyin zararı var midir

Kızlar embrıyo transferını ne kadara nerede yaptırdınız
Benimde hepsi 8bin 9 bin civarı tuttu özel bir
Canım transfer sonrası 6 saat yolculuk yapan arkadaşlar oldu dinlenmeden . Sen ilk günü atlatmışın zaten . Doktorlar ilk günden sonra normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın diyor . Inşaallah bir şey olamamıştır . Kalbini rahat tut herşey Allahtan olacaksa zıplasan da hoplasanda oluyor. Olmayacaksa 12 gün boyunca yatsanda olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…