Kızlar embrıyo transferını ne kadara nerede yaptırdınız
Umarım pozitif olur yoksa acaba benim yüzünden mi olmadi diye hep icimde bi şüphe olacak esim disinda kimsenin tup bebek tedavisi gordugumden haberim yok soylemek istenedim belki gurur yaptim bilmiyorum ama su an vücudum çok yorgun ve halsizimmBenimde hepsi 8bin 9 bin civarı tuttu özel bir
Canım transfer sonrası 6 saat yolculuk yapan arkadaşlar oldu dinlenmeden . Sen ilk günü atlatmışın zaten . Doktorlar ilk günden sonra normal yaşantınıza dönün sadece ağır kaldırmayın diyor . Inşaallah bir şey olamamıştır . Kalbini rahat tut herşey Allahtan olacaksa zıplasan da hoplasanda oluyor. Olmayacaksa 12 gün boyunca yatsanda olmuyor .
Aynen benim de oyle tuttu. Ege unv de yaptık. 3000 direk hastaneye. 1300 transfere kadarki iğneler ilaçlar falan. Tabi transfer sonrası keller ilaçlar fln devam ediyor.Ben atatürk üniversitesinde yaptırdım ilaç dondurma muayene hepsi raporsuz 4.500 tuttu canım
Merhaba canım. Inşallah bir şey olmamıştır. Ancak ben başka bir konuda yazmak istedim. Gurur yapma tatlım, o hislere hiç girmemeye çalış. Gurur Rahmani bir duygu değildir ve sınanabilirsin. Evet elbetteki soylemeyebilirsin herkese, sonucu alıp öyle söyleceğim diyebilirsin, ama gurur dedin mi derdinden utanmak, derdini begenememek hor görmek anlamında olur. Bunu bize veren Rabbimiz. Nuru da hoş narı da hoş diyip onca verdiği nimetlere sukredebilmek lazım. Utanacak gocunacak hicbir şey yok. Transferden sonraki bekleme süreci bile bir kadına verilen en güzel nimetlerden. Ne güzel sağlıklı besleniyoruz, stresten olabildiğince uzak tutmaya çalışıyor kocamız, bebek gibi bakılıyoruz, anne hayallerini kurduruyor Allah. Hele hele annelik, en güzel lütuf. Hem biliyor musun biz çok mücadele ettiğimiz için yavrularımızın kıymetini çok daha iyi biliyoruz karıkoca. Ortada bir mücadele bir zorluk varsa, harika şeyler olacağı yakındır demekki, gerek manevi hayatımızda belki ruhumuzda belki günlük yaşantımızda. Azıcık sabredip, elimizdeki güzel nimetleri düşünerek süreci geçirmek lazım. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Bol bol dinlen. Etrafa da ufak bir operasyon geçirdim dersin. Tutunca da gönül rahatlığıyla söylersin, tüm cektiklerine sahip çıkarak.Merhaba kizlar ptesi 22 ocak transfer işlemin gerçekleşti 2 adet 3.gun 1.kalite embriyo transfer edildi iki gundur sadece sol kasigimda hafif bir ağrı var test günüm 3 şubat evde dinleniyorum akşam çat kapı misafir geldi tedavi sürecinden habersizlerdi bende söylemek istemedim ve yemek çay o bu servis derken tam 4 saat mutfakta ayakta kaldım ve su an vücudum çok kötü ayaklarımı yerden sürüyorum ve moralim çok bozuldu transfer olalı 2 gün oldu ya embriyolarim tutunamadiysa diye bisey olduysa içim içimi yiyor çok korkuyorum böyle birşeyin zararı var midir
Korkma Allahin izniyle bisey olmaz. Agir kaldirmayip ani hareket etmediysen sorun yok.Merhaba kizlar ptesi 22 ocak transfer işlemin gerçekleşti 2 adet 3.gun 1.kalite embriyo transfer edildi iki gundur sadece sol kasigimda hafif bir ağrı var test günüm 3 şubat evde dinleniyorum akşam çat kapı misafir geldi tedavi sürecinden habersizlerdi bende söylemek istemedim ve yemek çay o bu servis derken tam 4 saat mutfakta ayakta kaldım ve su an vücudum çok kötü ayaklarımı yerden sürüyorum ve moralim çok bozuldu transfer olalı 2 gün oldu ya embriyolarim tutunamadiysa diye bisey olduysa içim içimi yiyor çok korkuyorum böyle birşeyin zararı var midir
Bende Kalamişta yaptirdimCanım benim herşeyi dahil 7 -8 bin arası birşey tuttu.
Muayeneler, ilaçlar,embriyo dondurma çözme ve transfer dahil olmak üzere. Istanbul
Kalamış Tip Merkezinde yaptırdım.
Cnm icini ferah tut edin yardin etmedimi sana allahin izniyle bisey olmaz ise giden arladaslar var transfer sonrasindaMerhaba kizlar ptesi 22 ocak transfer işlemin gerçekleşti 2 adet 3.gun 1.kalite embriyo transfer edildi iki gundur sadece sol kasigimda hafif bir ağrı var test günüm 3 şubat evde dinleniyorum akşam çat kapı misafir geldi tedavi sürecinden habersizlerdi bende söylemek istemedim ve yemek çay o bu servis derken tam 4 saat mutfakta ayakta kaldım ve su an vücudum çok kötü ayaklarımı yerden sürüyorum ve moralim çok bozuldu transfer olalı 2 gün oldu ya embriyolarim tutunamadiysa diye bisey olduysa içim içimi yiyor çok korkuyorum böyle birşeyin zararı var midir
Transferin kaçıncı günü sizin?Hiç bi belirti hissetmiyorum sadece ara ara kasığım sancılanıyor sizinde mi öyle ?
8 gün transfer gününü saymadığımda. 17 Ocak'ta yaptım transferimiTransferin kaçıncı günü sizin?
Canımm benim de 6.günüm bende de hiç belirti Yok. İyi mi kötümü bende anlamadim...8 gün transfer gününü saymadığımda. 17 Ocak'ta yaptım transferimi
canım transfer olmuşsun hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallahCanımm benim de 6.günüm bende de hiç belirti Yok. İyi mi kötümü bende anlamadim...
Ablamda tüp bebek ile ikizlerini doğurdu sürekli ona soruyorum Oda hiç belirtisinin olmadığını söylüyor sadece yüzünde sivilce çıkmış ama insan ister istemez kendini dinliyor canım malesef.Canımm benim de 6.günüm bende de hiç belirti Yok. İyi mi kötümü bende anlamadim...
Evet canımm gecenn hafta cuma günü oldum transferi. 4.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Ama hiç belirtim Yok biliyormusun ne kasıkta batma ne başka bişey..canım transfer olmuşsun hayırlı olsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah
kaçıncı gün embriyosu idi transferin
Canımm bende endişeleniyorum bazılarında hiç belirti olmuyormus belki bizde onlardanızdır. İnşallah tutmuştur sımsıkı bebeklerimiz canım. Sağlıkla hayırla insallah hamile kalırız.Ablamda tüp bebek ile ikizlerini doğurdu sürekli ona soruyorum Oda hiç belirtisinin olmadığını söylüyor sadece yüzünde sivilce çıkmış ama insan ister istemez kendini dinliyor canım malesef.
Amin inşallah idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok takılmadım ucuz olan testlerdendi test gününü merakla bekliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın cAnım ne diyebiliriz ki başkaCanımm bende endişeleniyorum bazılarında hiç belirti olmuyormus belki bizde onlardanızdır. İnşallah tutmuştur sımsıkı bebeklerimiz canım. Sağlıkla hayırla insallah hamile kalırız.
Benn de yapmaya korkuyorum ama pazartesş günü yaparım büyük ihtimalle.Amin inşallah idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok takılmadım ucuz olan testlerdendi test gününü merakla bekliyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın cAnım ne diyebiliriz ki başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?