TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Kizlarr bugun yine idrar testi yaptim ben bi erken bi normal
2. Cizgi dunden daha silik cikti. Kan da verdim sonucu 2 saat sonra alicam ama bence degerim dusuyor:((

Eklentiler

• 68352202-AB60-485E-A76A-26E820FAF066.webp
    68352202-AB60-485E-A76A-26E820FAF066.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 113
Dur bakalim hemen kotu dusunme canim. Yeni mi verdin kani . Ilk kac cikmisti
Kizlarr bugun yine idrar testi yaptim ben bi erken bi normal
2. Cizgi dunden daha silik cikti. Kan da verdim sonucu 2 saat sonra alicam ama bence degerim dusuyor:KK43:(

Kızlar yarın bende test vericem idrarda pozitifi gordüm ama içimde bi korku var insallah değerim iyi çıkar :dua: 5.gün embriyosu tek embriyo konuldu tahminen kaç çıkması gerekiyo

Kızlar yarın bende test vericem idrarda pozitifi gordüm ama içimde bi korku var insallah değerim iyi çıkar :dua: 5.gün embriyosu tek embriyo konuldu tahminen kaç çıkması gerekiyo
Bu arada yarın 13.günüm yazmayı unutmuşm

Valla canim tahminle olmuyoki . Ben okuduklarimdan sonra dedimki kesin 100 veya 150 civarinda cikar genelininde oyle cikmis. Sonucu bi aldim 969.8 cikti. Tabi hic beklemiyordum. Ikizden suphelendik ama tek embriyo :)

Valla canim tahminle olmuyoki . Ben okuduklarimdan sonra dedimki kesin 100 veya 150 civarinda cikar genelininde oyle cikmis. Sonucu bi aldim 969.8 cikti. Tabi hic beklemiyordum. Ikizden suphelendik ama tek embriyo :)
13.gün mü 969 çıktı :KK57:

Maşallah çok iymiş degerin darısı başıma :KK17:
Insallah canim benim. Ama bu kadar yuksek cikacak diye bisey yok canm bide benim taze transfer degil dondurulmus belki ondan fazla cikmis olabilir

Back
X