Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de pazartesi günüydü transferim dün ve bugün adet olacakmışım gibi karnım belim agrıyor az önce yatıyordum agrıdan artık adet mi oldum acaba diye kalktım olmamışımSelam carsamba gunu 2 tane blast emrbiyo transfer edıldi. O gunden beri kasikta batma var. Ozellikle bugun istahim acildi deli gibi yiyorum, üstelik ayaklarim buz gibi
Bunlar tutunma belirtisi olabilir mi acaba
Bu agrilar normal diye duymuştum. Insallah hamilesinizdir ve saglikli sihhatli yavrunuzu kucaginiza alirsiniz.Merhaba benim de pazartesi günüydü transferim dün ve bugün adet olacakmışım gibi karnım belim agrıyor az önce yatıyordum agrıdan artık adet mi oldum acaba diye kalktım olmamışım
amin arkadasım insallah cümlemizBu agrilar normal diye duymuştum. Insallah hamilesinizdir ve saglikli sihhatli yavrunuzu kucaginiza alirsiniz.
Bana da aynısı oldu dün ve önceki gün insallah yaKızlar salı olmuştu benim transferimde iki gündür kasık ağrısı vardı dün gece cok oldu bi uyandım ağrıya bi sakinledi uyudum bi uyandım öyle gecirdim belimede fena vuruyo ağrısı inşallah tutunuyodurrr
Kızlar salı olmuştu benim transferimde iki gündür kasık ağrısı vardı dün gece cok oldu bi uyandım ağrıya bi sakinledi uyudum bi uyandım öyle gecirdim belimede fena vuruyo ağrısı inşallah tutunuyodurrr
12. Gün yaptırdım 1.7 cıktı.kaçıncı gününde yaptın test
benim 7. gün 1,20 çıktı
Bence hamilesiniz. Hayırlı olsun şimdidenMerhabalar arkadaşlar tekrar..
Ben 27 Ağustosta dondurulmuş 2 blast transferi olmuştum. Bugün 12.günüm. Regl olacakmış gibi bel ağrısı, yorgunluk, baş dönmesi ne arasanız var bugün..sürekli bir tetikte olma hâli.. Benim 7.gün 11.4, 9.gün 27, 11.gün 47 çıktı..biliyorum blastlara göre biraz düşük değerlerim. pzt tekrar kan vereceğim. Umarım sizler de güzel haberler alırsınız.
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinGünaydın kızlar. Bugün transferim 9. Günü normal gebelik testlerinden yaptım silik çıktı tahlil günüm 12 Eylül inşallah tutmuştur değerler yükselir.
Maşallah allah kucağına almayı nasip etsin canım belirtiler varmıydı?Günaydın kızlar. Bugün transferim 9. Günü normal gebelik testlerinden yaptım silik çıktı tahlil günüm 12 Eylül inşallah tutmuştur değerler yükselir.
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Baya belirgin çizgi kan testinde de güzel değerin çıkacaktır Allahın izniyle
Amin canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin belirti olmadı hiç bakalım bundan sonra olur mu? İnşallah kan sonucu da iyi çıkarMaşallah allah kucağına almayı nasip etsin canım belirtiler varmıydı?
Amin canım kucaklarımız dolsunAmin canım Rabbim dileyen herkese nasip etsin belirti olmadı hiç bakalım bundan sonra olur mu? İnşallah kan sonucu da iyi çıkar
Transfer ne zaman oldu?Amin canım kucaklarımız dolsun
Bende iki gün önce aşırı adet sancısı vardı şuan hiçbirşey yok hayırlısı artık