TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Selam carsamba gunu 2 tane blast emrbiyo transfer edıldi. O gunden beri kasikta batma var. Ozellikle bugun istahim acildi deli gibi yiyorum, üstelik ayaklarim buz gibi
Bunlar tutunma belirtisi olabilir mi acaba

Selam carsamba gunu 2 tane blast emrbiyo transfer edıldi. O gunden beri kasikta batma var. Ozellikle bugun istahim acildi deli gibi yiyorum, üstelik ayaklarim buz gibi
Bunlar tutunma belirtisi olabilir mi acaba
Merhaba benim de pazartesi günüydü transferim dün ve bugün adet olacakmışım gibi karnım belim agrıyor az önce yatıyordum agrıdan artık adet mi oldum acaba diye kalktım olmamışım

Merhaba benim de pazartesi günüydü transferim dün ve bugün adet olacakmışım gibi karnım belim agrıyor az önce yatıyordum agrıdan artık adet mi oldum acaba diye kalktım olmamışım
Bu agrilar normal diye duymuştum. Insallah hamilesinizdir ve saglikli sihhatli yavrunuzu kucaginiza alirsiniz.

Kızlar salı olmuştu benim transferimde iki gündür kasık ağrısı vardı dün gece cok oldu bi uyandım ağrıya bi sakinledi uyudum bi uyandım öyle gecirdim belimede fena vuruyo ağrısı inşallah tutunuyodurrr

Kızlar salı olmuştu benim transferimde iki gündür kasık ağrısı vardı dün gece cok oldu bi uyandım ağrıya bi sakinledi uyudum bi uyandım öyle gecirdim belimede fena vuruyo ağrısı inşallah tutunuyodurrr
Bana da aynısı oldu dün ve önceki gün insallah ya

Kızlar nasıl gidiyor sanki zaman geçmiyor benimde çarşamba olmuştu transfer dün sağ ve sol kasıklarımda acayip batmalar hissettim umarım tutunmanin belirtisidir 17sinw kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Merhabalar arkadaşlar tekrar..
Ben 27 Ağustosta dondurulmuş 2 blast transferi olmuştum. Bugün 12.günüm. Regl olacakmış gibi bel ağrısı, yorgunluk, baş dönmesi ne arasanız var bugün..sürekli bir tetikte olma hâli.. Benim 7.gün 11.4, 9.gün 27, 11.gün 47 çıktı..biliyorum blastlara göre biraz düşük değerlerim. pzt tekrar kan vereceğim. Umarım sizler de güzel haberler alırsınız.

Canım transferimiz aynı gün olmuş. Bende de aksine hiç belirti yok. İnşallah hayırlı haberler alırız.

Doktor bekle iki gun sonra tekrar bangır dedi şimdi de 0.2 cıktı şaka gibi

Merhabalar arkadaşlar tekrar..
Ben 27 Ağustosta dondurulmuş 2 blast transferi olmuştum. Bugün 12.günüm. Regl olacakmış gibi bel ağrısı, yorgunluk, baş dönmesi ne arasanız var bugün..sürekli bir tetikte olma hâli.. Benim 7.gün 11.4, 9.gün 27, 11.gün 47 çıktı..biliyorum blastlara göre biraz düşük değerlerim. pzt tekrar kan vereceğim. Umarım sizler de güzel haberler alırsınız.
Bence hamilesiniz. Hayırlı olsun şimdiden

Merhaba arkadaslar..Bende p.tesi günü 3.gün 6 ve 7 hücreli 2 embriyo transfer edildi. Sizde olan belirtilerin hic biri bende yok..:KK43:

Günaydın kızlar. Bugün transferim 9. Günü normal gebelik testlerinden yaptım silik çıktı tahlil günüm 12 Eylül inşallah tutmuştur değerler yükselir.

Eklentiler

• IMG_20180909_075027.webp
    IMG_20180909_075027.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 88
Günaydın kızlar. Bugün transferim 9. Günü normal gebelik testlerinden yaptım silik çıktı tahlil günüm 12 Eylül inşallah tutmuştur değerler yükselir.
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin:dua:
Baya belirgin çizgi kan testinde de güzel değerin çıkacaktır Allahın izniyle

Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin:dua:
Baya belirgin çizgi kan testinde de güzel değerin çıkacaktır Allahın izniyle

Amin inşallah cümlemize nasip etsin
Bekledikçe belirginleşti başlangıçta öyle değildi inşallah kan sonucu da iyi çıkar çarşamba günü...

Back
X