TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Benimde yarin 7. Günüm. Bende yarin bi idrar testi yapcam :KK66:) bakalim bisey cikcakmi :KK66: 2 tane aldim bugun test
Benimde yarin 7. Günüm. Bende yarin bi idrar testi yapcam :KK66:) bakalim bisey cikcakmi :KK66: 2 tane aldim bugun test
Kızlar verdim 1 saat önce hayırdır inşallah :110:

Kızlar merhaba ilk kez yazıyorum buraya benim ayın 8inde 3. Gün bir adet 8 hücreli embriyo transferim olmuştu. 10.gün 110 12.gün 227 14.gün 398 çıktı. Artış kötü gibi geliyor çok moralim bozuldu değerleri böyle olan oldu mu?
Canım neden moralin bozuldu anlamadım, değerin illa ki iki katı artması gerekmez,bildiğim kadarıyla yüzde altmış oranında katlanması yeterli,bence gereksiz yere kendini üzüp de minnacık olan yavrunu üzme annesi...

Canım neden moralin bozuldu anlamadım, değerin illa ki iki katı artması gerekmez,bildiğim kadarıyla yüzde altmış oranında katlanması yeterli,bence gereksiz yere kendini üzüp de minnacık olan yavrunu üzme annesi...

Çok teşekkür ederim ilk gebeliğimde hep 3 katı artıyordu neredeyse ondan stres oldum

Çok teşekkür ederim ilk gebeliğimde hep 3 katı artıyordu neredeyse ondan stres oldum
Benim ilk gebeliğimde ilk değerim 148 sonraki 187 sonrası üç yüz küsürdü,Allah’a şükür sağlıklı bir bebeğim oldu,yani bu değerler kişiden kişiye göre değişiyor

Benim ilk gebeliğimde ilk değerim 148 sonraki 187 sonrası üç yüz küsürdü,Allah’a şükür sağlıklı bir bebeğim oldu,yani bu değerler kişiden kişiye göre değişiyor

Gerçi benim ilki çok iyi arttı da noldu sanki 6. Ayda doğum yaptım ve kaybettim. Takılmıyım diyorum ama elimde deil ki..

Kızlar 5.gün kan vermiştim 58 di
Bugün 11.günüm bugünde 325 çıktı iki blast embriyo transferi olmuştu değer güzel mi kızlar ikiz olabilir mi :anneadayı::anneadayı:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bence değerlere çok takılmamak gerek benim 11.gun 488di tek bebiş arkadaşımın 290 idi ikiz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah tek iki farketmez bin şükür bugünümüze

Kızlar merhaba ilk kez yazıyorum buraya benim ayın 8inde 3. Gün bir adet 8 hücreli embriyo transferim olmuştu. 10.gün 110 12.gün 227 14.gün 398 çıktı. Artış kötü gibi geliyor çok moralim bozuldu değerleri böyle olan oldu mu?
Canım sağlıklı gebelik için yüzde 60 ve üzeri artış bekleniyor çok şükür yüzde 60ın üstünde artış sıkıntı yapma bebişi üzme niye 3 defa test yaptın ki Dr bana 2 kere yap dedi ama sıkıntı yapıp minnoşu uzme şimdi seninle sadece buna odaklan Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah cnm

Kızlar 3. Denemem yaş 36. 2 embriyo 5. Gün transferi 7.gün sonuç 169,22 kan testim. Suan ağlıyorum sevinçten
Maşallah canım 7.güne göre bayağı yüksek ikiz mi geliyor neeee:halay:gerçi sağlıkla kucağına al da tek ikiz farketmez çok şükür bugünlere:dua:

Canım sağlıklı gebelik için yüzde 60 ve üzeri artış bekleniyor çok şükür yüzde 60ın üstünde artış sıkıntı yapma bebişi üzme niye 3 defa test yaptın ki Dr bana 2 kere yap dedi ama sıkıntı yapıp minnoşu uzme şimdi seninle sadece buna odaklan Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah cnm

Çok saol canım inşallah yolundadır. Çarşamba bidaha istedi doktor ilkinde iki tahlil yapmıştık bidaha istememişti.ama ben zor bi rahatsızlık geçirdim 26 haftalıkken doğum yaptım bir buçuk sene önce.ondan temkinli gidiyor sanırım

Çok saol canım inşallah yolundadır. Çarşamba bidaha istedi doktor ilkinde iki tahlil yapmıştık bidaha istememişti.ama ben zor bi rahatsızlık geçirdim 26 haftalıkken doğum yaptım bir buçuk sene önce.ondan temkinli gidiyor sanırım
Rabbim bu defa tamamına erdirsin inşallah Rabbim aynı acıyı yaşatmasın ne sana ne bir başkasına Rabbim bu defa kucağına almayı da nasip etsin hiç sıkma canını minigin seninle ve inşallah ömür boyu bırakmıyacak

Rabbim bu defa tamamına erdirsin inşallah Rabbim aynı acıyı yaşatmasın ne sana ne bir başkasına Rabbim bu defa kucağına almayı da nasip etsin hiç sıkma canını minigin seninle ve inşallah ömür boyu bırakmıyacak

Çok saolun gerçekten Allahtan ve duadan başka sığınacak yerimiz yok.hayırlısı neyse o olsun inşallah

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bence değerlere çok takılmamak gerek benim 11.gun 488di tek bebiş arkadaşımın 290 idi ikiz Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah tek iki farketmez bin şükür bugünümüze
aynen canım benim kesinlikle öyle bin şükür bu günlere Allaha hamd olsun Rabbim isteyen herkese herkese nasip etsin :anneadayı::dua:

Crinone jel kullanip kasiklarnda batma bel agrisi yasayan varmi ya bnm hergun kasiklarda baya batmalar var belde agri var bacaga vuruyor ara ara jel mi yapiyor yoksa yerlesme gibi bisimi oluyor icerde suphelerdeyim kizlar transferden bi hafta once basladim jele bugun 5. Gun transferi ama hic oyle batma falan yoktu baskada ilac kullanmiyorum bi fikir verin heveslenmekte istemiyorum..

Kızlar bu 3.Tedavim ama sanki ilk gibi heyecanlıyım

Transferden sonra nelere dikkat ediyorsunuz biraz anlatirmisiniz
Bn gunluk hayata devam ediyorum ilk bikac gun 2 gun yattim snra devam ayaktayim hep evde arada disari cikiyrm ama agir kaldrmamaya cakisiyorum falana ama yatmiyorum hep devam islere .. yanlismi blmiyorum doktorlar gunluk yasama devam dediler sonucta nblm

Back
X