TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

İnşallahhh canım. Benım 2. De oldu. Allah ne zaman nasıp ederse o zaman oluyo. Olumsuz sonucu aldım. Hemen adette gıttım 1 ay hazırlık tekrar adet oldum. 2.adet yanı. Bu sefer ogneler vs derken 1.5 ay sonra tekrar transfer ve bu sefer rabbım nasıp etti. İnşallahhh bu sayfada isteyen herkese nasıp eder
Aminnn inşallah ❤️Allah sağlıkla mutlulujla kusursuzca huzurlu bir şekilde getirsin dünyaya yavrunu inşallah ❤️Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim zamanı diilmiş maalesef😢

Maşallah daha güzel günleriniz olsun bebeklerle 🥰benim de ikinci transfer oldu dondulmuştu. İlkinde tutundu degrler normaldi iki katı olarak yükseldi ama sonra durdu doktor bey ilaçları bırak dedi sonuç olarak kimyasal gebelikmiş ilaçları bırakınca düşük oldu değerler de düştü aradan 1.5 ay sonra tekrar başladık biz de 1 mayıs ta transfer oldu bakalım nasip artık
Sizinde inşallah hayırlısıyla tutunur size sağlıkla mutlulukla huzurla kusursuzca gelir dünyaya🥰

Ben de ilkinde öğrendim yıkılmıştım ama Allah sabrını veriyor. Düşünmemeye gayret edin mümkünse sakin temiz Bi yere gidin biraz ferahlayın ben evde cok bunalmıştım dışarı çıkıp yüürmüştük iyi gelmişti siz de öyle yapım derim. Hem dediğiniz gibi dermensız dert vermesin Rabbim 🌺🌺
Evet çok haklısınız ben uyudum uyandım daha iyiyim. Bir öncekinde de yıkılmıştım. Sonra normal yolla gebe kalıp düşük yaptığımda da yıkılmıştım. Şimdi yine tutmayınca daha beter oldu benim içşn😢umut bitti gibi oluyor ama bi kaç güne düzeleceğime eminim. Bir sürü çiçeklerim var kaktüslerim bile çiçek açmıştı. Hep umutlandım ama olmadı işte. Belliki çiçeklerim bana moral olsun diye açmış😢napıyım onlar da benim yavyularım.🥰 Allah hepimşze sabır mutluluk sağlık huzur versin inşallah. Ve hepimizin kucağını sağlıklı huzurlu kusursuz hayırlı evlatlarla doldursungüzel Allahım inşallah🌸✨🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kendime de sana da çok üzüldüm şuan😢hayırlısı böyleymiş çok şükür demek yinede. Bozma moralini üzülme diyemiyorum bence bugun doyasıya üzül yarın yeni bir gün olsun inşallah❤Allah hayırlı evlatlar versin vakti gelince sağlıklı huzurlu mutlu kusursuz inşallah❤Üzüntünü aynı şekilde aynı hayal kırıklığıyla paylaşıyorım canım benim. Benim 3. Gün embriyosuydu. Bugun 12. Gün

Hakkımızda hayırlısı böyleymiş benim 10. Günüm bugün.

Evet çok haklısınız ben uyudum uyandım daha iyiyim. Bir öncekinde de yıkılmıştım. Sonra normal yolla gebe kalıp düşük yaptığımda da yıkılmıştım. Şimdi yine tutmayınca daha beter oldu benim içşn😢umut bitti gibi oluyor ama bi kaç güne düzeleceğime eminim. Bir sürü çiçeklerim var kaktüslerim bile çiçek açmıştı. Hep umutlandım ama olmadı işte. Belliki çiçeklerim bana moral olsun diye açmış😢napıyım onlar da benim yavyularım.🥰 Allah hepimşze sabır mutluluk sağlık huzur versin inşallah. Ve hepimizin kucağını sağlıklı huzurlu kusursuz hayırlı evlatlarla doldursungüzel Allahım inşallah🌸✨🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah sabrımızın kadşılığı hayırlı güzel evlatlar olsun 💓💓

Evet kan testini 1.1 çıktı cuma günü yap demişlerdi bana ben bugün yaptım o yüzden cuma tekrar yap dediler
Hiç belli olmaz bu işler sabret bakalım bellimi olur belki süpriz yapar❤️🤲🏻 Kimyasal olabilir ama yinede pat diye süpriz de yapabilir. Ümit kesme hemen olur mu?🥰

Nasip . Burda ki doktor da kızdı sabretmeyi bilmiyorsunuz diye eşim çok umutlu bakalım hayırlısı
Yahu kızmak kolay. Bizim ne hissettiğimizi anlamak zor bence. Mesleği bu bile olsa yaşamadan bilemez. Kızanlara aldırma moralini de bozma. Canın üzülmek istiosa ağlamak istiosa ağla. Kendini sıkıp güçlü durmaya çalışmak vucudunu daha çok yıpratıyor bence. Ağlamak çok güzel deşarj ediyor. Sen kendi vucudunu dinle kalbini dinle. Her şey mucize hayatta bence. Şans eseri hayatta kalıyoruz mesela☺️ Bence hala umut var senin olayında inşallah mucizenden bahsedeceğin günler yakın olur. Bana da moral olur🙏🥰

Yahu kızmak kolay. Bizim ne hissettiğimizi anlamak zor bence. Mesleği bu bile olsa yaşamadan bilemez. Kızanlara aldırma moralini de bozma. Canın üzülmek istiosa ağlamak istiosa ağla. Kendini sıkıp güçlü durmaya çalışmak vucudunu daha çok yıpratıyor bence. Ağlamak çok güzel deşarj ediyor. Sen kendi vucudunu dinle kalbini dinle. Her şey mucize hayatta bence. Şans eseri hayatta kalıyoruz mesela☺ Bence hala umut var senin olayında inşallah mucizenden bahsedeceğin günler yakın olur. Bana da moral olur🙏🥰

Inşallah canım inşallah. Rabbime sigindim duyar inşallah sesimi . Buna benzer olaylar arıyorum ve mi diye 😀😀

Inşallah canım inşallah. Rabbime sigindim duyar inşallah sesimi . Buna benzer olaylar arıyorum ve mi diye 😀😀
Ewt bende olsam arardım ama aramamak en mantıklısı sanki. Doktorların dediğiyle bırakıp beklemek en güzeli şu aşamada. Dizi izle çekirdek çitle, örgü ör ya da bişeyler çiz ilgi almın neyse ona odaklan. Sonuç kötü olsa da iyi bence. Ki şuan ben kötü sonuçla karşı karşıyayım ama çok şükür hayırlısı bu diyorum. En güzel zamanda yavrum hayatıma gircek inaşşah diye dua ediyorum. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah.fazla kurcalama bence🥰

Ewt bende olsam arardım ama aramamak en mantıklısı sanki. Doktorların dediğiyle bırakıp beklemek en güzeli şu aşamada. Dizi izle çekirdek çitle, örgü ör ya da bişeyler çiz ilgi almın neyse ona odaklan. Sonuç kötü olsa da iyi bence. Ki şuan ben kötü sonuçla karşı karşıyayım ama çok şükür hayırlısı bu diyorum. En güzel zamanda yavrum hayatıma gircek inaşşah diye dua ediyorum. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah.fazla kurcalama bence🥰

Duramiyorum ki sıkıldım kaç gündür evde de 😀😀 moralim iyi aglamadim bile rüya gibi geliyor hala algilayamadim galiba

Back
X