Transfer sonrası teste gün sayanlar

Benim de 5 gunluk embriyo transfer edildi 9. Gun test yaptim dayanamayip ama 5 in alti cikti yani bayram dolayisi ile yakında ki hastaneye gittim ve 5 altini olcmuyormus ama salı da 12. Gun. Asil test gunu umudum yok ama yarin kesin sonuc belli olacak

Canım bizde eşimin sperm sayısı yetersizdi 5 tane dondurulmuş embriyom vardı 2 tane transfer edildi kizimda da bekleme döneminde kk benim en büyük desteğim olmustu ins hayırlı sonuçlar aliriz
Ooo 2 embriyo negüzel,daha 3 dondurulmuşun var üstelik şansın bana göre baya Yüksek herhalukarda.benim hem eşimde problem var hem de benim rezervimde düşük.5.güne ancak 2tanesi gelebildi.1 tane koyabiliyorlarmış yaşımdan dolayı,1tane dondurdular.şuan okadar çok karnım ağrıyor ki keyfim kaçtı olumsuz düşünceler sardı kafamı :(

Benim de 5 gunluk embriyo transfer edildi 9. Gun test yaptim dayanamayip ama 5 in alti cikti yani bayram dolayisi ile yakında ki hastaneye gittim ve 5 altini olcmuyormus ama salı da 12. Gun. Asil test gunu umudum yok ama yarin kesin sonuc belli olacak
5.gün embriyosunda 9.gün sonuç alan arkadaşlar var burda ama tabi embriyonun grade ı de önemli 5.günde ama hangi kademedeyken transfer oldu.tomucuklanıyorlen koydularsa hemen implantw olur sonucunu erken alırsın,yok daha morula aşamasında koydularsa implamtaayon daha geç olur sonuç geç çıkar falan.e güzeli doktorun dediği günde test yapmak,onlar grade e göre tarih veriyorlar çünkü,mesela sana 12.gğn demiş,benimde 5günlük embriyo ama bana 10gün dedi.vardır bir bildikleri sen gününü bekle arkadaşım.ilk denemen miydi?sorun neydi ?

Merhaba arkadaşlar 02 eylül itibariyle dondurulmuş embriyo transferim yapıldı teste 9 gün var. ilk denemede 1 kızım oldu bu ikinci çocuk için denemem ama bu sefer kizimdaki gibi hiç heyecan olmadı transfere bile n olduğunu anlamadan hissiz ve negatif bir şekilde girdim umarım sonuç pozitif olur ilk gebeligim de 6 gün kandan test yaptirmistim 20 çıkmıştı değerim sizler n zaman test yaptırmayı dusunuyorsunuz ?
10. gün daha net bılgı verıyor gerı kalanı. 2 gunde bır verılen kan ıle de sağlıklı takıbı sağlanıyor bence kılıt nokta 10. gün. brde kızınıza hamıle kaldığınız ılk zamanları sıyah ve kahverengı devam eden akıntınız oldu mu?

Benim bir oglum zaten var ama sonra ki hamileliklerim de 6 ve 7. Haftalarda bebegin kalbi durdu. Bende genetige gondertmek adina bir sorun oldugunu dusundugum icin tup bebegi dusundum yas da 38 ilerledigi icin genetige de yolladik ama grade'i hakkında bir fikrim yok.

Benim bir oglum zaten var ama sonra ki hamileliklerim de 6 ve 7. Haftalarda bebegin kalbi durdu. Bende genetige gondertmek adina bir sorun oldugunu dusundugum icin tup bebegi dusundum yas da 38 ilerledigi icin genetige de yolladik ama grade'i hakkında bir fikrim yok.
Evet genetik tarama açısından mantıklı bir yaklaşım olmuş,inşallah sonucu da olumlu olur, :)

Evet ama iste deger dusuk cikinca acikcasi pek umutlu değilim ama hayirlisi bakalim... Allah hepşmize hakkımızda hayirlisini nasip etsin. Beklemek en zoru ama ne igne ne ilac vallahi. Yok suram agridi yok soyle oldu diye takmamaya calissan da cok zor :(

Evet ama iste deger dusuk cikinca acikcasi pek umutlu değilim ama hayirlisi bakalim... Allah hepşmize hakkımızda hayirlisini nasip etsin. Beklemek en zoru ama ne igne ne ilac vallahi. Yok suram agridi yok soyle oldu diye takmamaya calissan da cok zor :KK43:
Yok takmamak elde değil,hele ki bizim birtane de olsa çocuğumuz var,biz bile sabredemiyorum,ben edemiyorum yani,başta sakindim ama bugün iyice sıkılmaya strese gitmeye başladım sonuç belli olsun bir an önce istiyorum,yatmaktan sıkıldım ağrılarım biraz fazla,buda beni endişelendiriyor. Sabır diliyorum hepimizi için :(

10. gün daha net bılgı verıyor gerı kalanı. 2 gunde bır verılen kan ıle de sağlıklı takıbı sağlanıyor bence kılıt nokta 10. gün. brde kızınıza hamıle kaldığınız ılk zamanları sıyah ve kahverengı devam eden akıntınız oldu mu?
Kahve rengi akıntım olmadı ama beyaz akıntım vardı

Ooo 2 embriyo negüzel,daha 3 dondurulmuşun var üstelik şansın bana göre baya Yüksek herhalukarda.benim hem eşimde problem var hem de benim rezervimde düşük.5.güne ancak 2tanesi gelebildi.1 tane koyabiliyorlarmış yaşımdan dolayı,1tane dondurdular.şuan okadar çok karnım ağrıyor ki keyfim kaçtı olumsuz düşünceler sardı kafamı :KK43:[/QUOT
Olumsuz düşünme iyi düşünelim iyi olur İnş zaman herşeyi çözer ah şu beklemek olmasa :dua:

Merhaba benim de 5. gün embriyosu 30 Ağustos da 2 tane transfer edildi. Çok heyecanlıyım. Geçmiyor günler...

Merhaba benim de 5. gün embriyosu 30 Ağustos da 2 tane transfer edildi. Çok heyecanlıyım. Geçmiyor günler...
Aynı gün transferi bir arkadaş daha negüzel :) benimde 30unda oldu transferim 1 tane 5.gün embriyosu.seninkiler kaçıncı gün,test için nezaman gün verdiler

Aynı gün transferi bir arkadaş daha negüzel :) benimde 30unda oldu transferim 1 tane 5.gün embriyosu.seninkiler kaçıncı gün,test için nezaman gün verdiler
Insallah pozitif sonuçlarımızı da paylaşırız.
Benimde 5. gün embriyosu. Bana bilgilendirme formu verdiler onda 12. gün test diyordu. Açıkçası sormadım da. Ama 9'unda yapmayı düşünüyorum. Sizin test gününüz ne zaman?

Benimde 5. gün embriyosu. Bana bilgilendirme formu verdiler onda 12. gün test diyordu. Açıkçası sormadım da. Ama 9'unda yapmayı düşünüyorum. Sizin test gününüz ne zaman?
Benim 9unda :) problem neydi ilk denemen mi?

9 eylül de üç sonuç birden belli olacak yani:) benim test günüm de 9 eylül :)

Back
X