Transfer sonrası teste gün sayanlar

Bizim sorun yoktu sebepsiz infertilite. İlk deneme ama oncesinde 2 asilama tutmadi.
Kaliteli ve 5. Gunse oluyor bence. Ama tabii ben beslenmeme cok asiri dikkat ettim. Resmen diyet gibi planli yedim ictim. Bir de tabii dinlenmek de onemli. ben hamileymisim gibi davrandim hep.
hayırllı olsun tekrardan sağlıkla doğar inşallah. :KK200:

Beni doktor aradi biz size %65 dedik ama 80-85 di olasilik dedi. Embriyo superdi hic bir sorun yoktu cok sasirdik ama bizimde mudahale edemedigimiz kader kismet diye birsey var %100 diye bir olasilik yok sizin ki olabilecek en yuksek olsilikdi dedi. İste ilaclari birakinca bir hafta 10 gun sonra regl olursun dedi yani iste ne denir ki.

kızlar ananas yemek tutunmaya yardımcı oluyormuş ben kızıma hamileykende yemiştim bugün transferim 3 günü ama daha anca aldırabildim ananas

Arkadaslar transferimin 7. Gününü tamamladım bugün ve adet belirtilerimin nerdeyse hepsini yaşadim çok moralim bozuldu :(

Arkadaslar transferimin 7. Gününü tamamladım bugün ve adet belirtilerimin nerdeyse hepsini yaşadim çok moralim bozuldu :KK43:
Adet belirtileri oluyor çoğu kadında bunu kafaya takma bence ,normal gebeliklerde bile kadınlar hep adet olacakmış gibi hissettiklerini ama gebe olduklarını tariflerler,beklenen adet tarihin yakın bir zamanda mıydı

Adet belirtileri oluyor çoğu kadında bunu kafaya takma bence ,normal gebeliklerde bile kadınlar hep adet olacakmış gibi hissettiklerini ama gebe olduklarını tariflerler,beklenen adet tarihin yakın bir zamanda mıydı

Yarin. Ya aslinda bu soylediklerini kendime tekrarlayip duruyorum... karın ağrısı, tatlı krizi, bağırsak hareketlerinin hızlanması migren ağrısı falan hepsini geçtim de gece terlemesi :( her adet döneminden bir yada iki gece önce saçlarım tamamen islatacak kadar terlerim:( çok spesifik bi belirti benim için:(

Yarin. Ya aslinda bu soylediklerini kendime tekrarlayip duruyorum... karın ağrısı, tatlı krizi, bağırsak hareketlerinin hızlanması migren ağrısı falan hepsini geçtim de gece terlemesi :KK43: her adet döneminden bir yada iki gece önce saçlarım tamamen islatacak kadar terlerim:KK43: çok spesifik bi belirti benim için:KK43:
Benim ilk gebeligim normal hamilelikti ben regl oldum olucam diye aglayarak kan testi vermeye gitmistim. Yani ikisi cok iç içe ... birinde de yerlesme kanamam olmustu regl sanmistim. Yani birbirine cok benzeyen belirtiler ne yazik ki...

Yarin. Ya aslinda bu soylediklerini kendime tekrarlayip duruyorum... karın ağrısı, tatlı krizi, bağırsak hareketlerinin hızlanması migren ağrısı falan hepsini geçtim de gece terlemesi :KK43: her adet döneminden bir yada iki gece önce saçlarım tamamen islatacak kadar terlerim:KK43: çok spesifik bi belirti benim için:KK43:
Bende aynı durumdayım dünden beri migren krizi mide bulantısı karın ağrısı halsizlik bunlar tamamen regl olacağımin göstergesi. Regl günüm pazar ama belirtiler erken başladı.
Üstelik dayanamadım ve sabah test yaptım negatif :KK43::KK43::KK43:

Bende aynı durumdayım dünden beri migren krizi mide bulantısı karın ağrısı halsizlik bunlar tamamen regl olacağımin göstergesi. Regl günüm pazar ama belirtiler erken başladı.
Üstelik dayanamadım ve sabah test yaptım negatif :KK43::KK43::KK43:
Kacinci gundu test yaptiginda? Bende 9. Gun de yaptim yoktu hali ile 12. Gunde de yoktu:(

benim doktorum işlemden sonra hoppaa kaldırdı beni,hadi şimdi norma hayata devam dedi gönderdi,ben eve gelip yattım ama maksat adet yerini bulsun :KK16: ama yatmanın billimsel olarak mevzuya hiçbir katkısı yok,için rahat olsunn arkadaşım.

aynen daha önce iki kere tüp bebek denemesi oldu ikisinde de yattım. negatif oldu bu sefer sadece doktorun dediği kadar sadece bir gün yattım. hakkımızda hayırlısı olsun :) inş hepimizin yüzü güler :)

Negatif sonuc alip adet olan var mi aranizda?Nasil bir adet gecirdiniz?
Benim cok kanamam var.Kan kalmadi vucudumda :KK43:

Back
X