transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Sen uzun protokolle tedavi olmuşsun, genelde kisa protokol yapıyorlar. Opu yapılan ay rahimin transfer icin yeterli kalınlığa ulaşmış ve hormonlarin duzenliyse transfer yapiyorlar yoksa diger aya kalıyor
Bu 3. Tüp bebek tedavim hepsinde adetimin 3. Günü tedaviye başlandı 2 si aynı merkezde sonuncusu farklı merkezde yapıldı uzun protokol dediğin tedavi 21. Gün başlanıyor oysaki benim 3. Gün başlanıldı normal tedaviden tek farkı embriyo hemen transfer edilmedi bir sonraki ay yapıldı merkezin çalışma şekli bu gelen her kişiye bu tedavi yapılıyor yani benim hemen transfer yapılmamasının sebebi rahimin istenilen kalınlığa ulaşıp ulaşılmaması değil merkezin çalışma prosedürü bunu tedavi öncesi daha beni muayene etmeden ön görüşmede söylediler bunu gelen herkese söylüyorlar aslında iyi oldu 14-15 gün süren koşuşturma stres ve vücuda alınan o kadar ilaç bunların hepsini aynı anda yaşamadım amaçlardan biri de bu bilmiyorum sen tedavide misin yeni mi başlayacaksın yoksa Bebek sahibi oldun mu eğer bir yer düşünüyorsan Fulya bahçeci tüp bebek merkezini tavsiye ederim sadece tüp benek üzerine bir yer büyük bir hastanenin tüp bebek bölümü olmaması da başka bir ayrıcalığı

Ben diyarbakirdayim özel tüp bebek merkezinde 2.tedavimi oluyorum, önemli olan sonuç hakkımızda hayırlısı inşallah emeklerimiz boşa gitmez

Arkadaşlar geceleri arada kasik batması hariç hiç belirtir kalmadı 8. Günüm bugün benim gibi olan varmi aranızda

Arkadaşlar geceleri arada kasik batması hariç hiç belirtir kalmadı 8. Günüm bugün benim gibi olan varmi aranızda
Benim 7.günümde siddetli sol kasık ağrısı oldu. Bugün 8.günüm daha birsey yok herhangi bir belirti yok benim de

Arkadaşlar test gününe kadar idrarda neqativ cikibta kan testinde pozitiv olan varmı? Bende kan testinin sonucu çıkmadı henüz ama idrar testi yaptım neqativ inwAllah pozitiv olur yaaa olurum ben bu saati beklemek wu 10yada 12 günu beklemekten daha zor sanirim

Benimde 6. Gunum adet agrilarina benzer agrilarim var zaten adetimde yaklasti.her ay boyle olurum ben zaten.. farkli bisey yok yani bende.. birde crinone jelim dun bitti sonuca kadar kullanmammi gerekiyor acaba doktorum bitince al filan demedi.

[QUOT E="Berra6868, post: 46817241, member: 718159"]Benimde 6. Gunum adet agrilarina benzer agrilarim var zaten adetimde yaklasti.her ay boyle olurum ben zaten.. farkli bisey yok yani bende.. birde crinone jelim dun bitti sonuca kadar kullanmammi gerekiyor acaba doktorum bitince al filan demedi.[/QUOT

Doktorunuu ara sor bence devam etmelisin
Benimde 6. Gunum adet agrilarina benzer agrilarim var zaten adetimde yaklasti.her ay boyle olurum ben zaten.. farkli bisey yok yani bende.. birde crinone jelim dun bitti sonuca kadar kullanmammi gerekiyor acaba doktorum bitince al filan demedi.

Kullanmanın faydası var ben 2. Kutuyu aldım hic ara vermeden yine de bir sor istersen ama hatta gebeliğin. Haftasina kadar veriliyor o jel

Ben sonucu öğrendim neqativ çok kötüyüm ya olmadı((
Sonuçlar negatif geldikçe bende çok uzuluyorum ancak bizim skinavimiz diğer kadinlara göre daha ağır bilseler nasıl bir mucize yaşadıklarını üzerine titrerler buda geçecek bunuda unutacaksin o yüzden çok uzulup zaten düzgün olmayan hormonlarimizi daha da bitirmemek lazım bende sonucu alınca ne olurum bilmiyorum ama Allah sabrinişi versin insallah #eszinbb07 ve #umre segefi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…