Kac çıktı canım allah tamamina erdirsin güZel haberler almak bizleride mutlu ediyor takipçi olarakKızlar sonucu öğrendim pozitif, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,
Teşekürler bhcg 108 çıktı, ama 4 gün sonra yenileyecekmişim ikiye katlaması gerekiyormuş. Bugün benim transfer dahil 11. GündüKac çıktı canım allah tamamina erdirsin güZel haberler almak bizleride mutlu ediyor takipçi olarak
Hayırlı olsun benimde bugün transferimin 11.günüTeşekürler bhcg 108 çıktı, ama 4 gün sonra yenileyecekmişim ikiye katlaması gerekiyormuş. Bugün benim transfer dahil 11. Gündü
Aslinda gün aşırı tekrarlatmayi tavsiye ederler ama o zaman iki katı mi değil mi diye bakiyorlar maşallah diyelimTeşekürler bhcg 108 çıktı, ama 4 gün sonra yenileyecekmişim ikiye katlaması gerekiyormuş. Bugün benim transfer dahil 11. Gündü
Neden 15. Gün. Hatta benimki dündü test günüm ama dün klinikler kapalı olduğu için bugün yaptırdım..ama benimki 5. Gün embiryosuydu, doldurulup toplamadan sonraki ilk adettten sonra transfer edilmişti ...inşallah güzel sonuçlar alırsınHayırlı olsun benimde bugün transferimin 11.günütest günüm 4 gün sonra
Dondurulmuş embriyolar için test gününü daha geç veriyorlar sanırım doktorum test tarihini bu şekilde ayarlamış taze embriyolar için test günü 12.gün diye biliyorumNeden 15. Gün. Hatta benimki dündü test günüm ama dün klinikler kapalı olduğu için bugün yaptırdım..ama benimki 5. Gün embiryosuydu, doldurulup toplamadan sonraki ilk adettten sonra transfer edilmişti ...inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hayırlı olsun canım. Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar sonucu öğrendim pozitif, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,
Canım benim ilk denememdi yumurta toplamadan 26 gün sonra transfer edildi bu süreçte donduruldu, 5. Gün embiryolarıydı..doktorumun dediği 5. Gün embiryoları 10. Gün, 3 gün embiryosu 12. Ci gün belli olur dedi ama...neyse önemli olan sonucun güzel olması kaçıncı gün olduğu çokta önemli değil inşallah gölüne göre olur..Dondurulmuş embriyolar için test gününü daha geç veriyorlar sanırım doktorum test tarihini bu şekilde ayarlamış taze embriyolar için test günü 12.gün diye biliyorum
Merhaba canım benim transfer günü dahil 11ci günüm yarın test günüm 4tane embriosu transfer etdiler ilk denemem bi sorum var siz kan testini yaptıran kadar idrar testi yaptinizmi? Bide okudumda sizde olan belirtiler bende de var el ehsusda goğuslerimde damarlanmaKızlar sonucu öğrendim pozitif, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,
Canım benim ilk denememdi yumurta toplamadan 26 gün sonra transfer edildi bu süreçte donduruldu, 5. Gün embiryolarıydı..doktorumun dediği 5. Gün embiryoları 10. Gün, 3 gün embiryosu 12. Ci gün belli olur dedi ama...neyse önemli olan sonucun güzel olması kaçıncı gün olduğu çokta önemli değil inşallah gölüne göre olur..[/
Canım ben idrar testini, kan tahlilini verince yaptım akşam da kan sonucumu aldım, ikinci çizgi silik çıkmıştı ama herkeste aynı olmuyormuş..Merhaba canım benim transfer günü dahil 11ci günüm yarın test günüm 4tane embriosu transfer etdiler ilk denemem bi sorum var siz kan testini yaptıran kadar idrar testi yaptinizmi? Bide okudumda sizde olan belirtiler bende de var el ehsusda goğuslerimde damarlanma
Canım ben burayı devamlı takip ediyorum idrarda silik çıkınca kanda pozitif olu genelde..senin değerin kaç çıktı canım test tarihine kaç gün var..Canım ben idrar testini, kan tahlilini verince yaptım akşam da kan sonucumu aldım, ikinci çizgi silik çıkmıştı ama herkeste aynı olmuyormuş..
Hani fotoğraf koymamışsın nereye bakalimKızlar az önce idrar testi yaptımm ikinci çizgi cok belli bi bakın yaaaa
Yumurtalar toplandıktan sonra embriyolar 5. Güne kadar gitti ve donduruldu bahçeci Fulya'da yaptırdım tüp bebek tedavisini onlar hemen transfer etmiyorlar donduruyorlar yumurtalar toplandıktan 1 hafta sonra adet oldum ve doğum kontrol hapı verildi ikinci adetimde tekrar kontrole gittim transfer adetimin 22. Günü yapıldı her merkezin tedavi şekli farklı doktorların bile bu merkezde amaç hemen embriyoyu transfer etmek değil ilaçlardan dolayı rahimi dinlendirerek embriyonun tutunma yüzdesini çoğaltmak pozitif sonuç almak benim tedavi sürecim 3 ay sürdü ortalama olarak inşallah sonucu da güzel olurCanım benim ilk denememdi yumurta toplamadan 26 gün sonra transfer edildi bu süreçte donduruldu, 5. Gün embiryolarıydı..doktorumun dediği 5. Gün embiryoları 10. Gün, 3 gün embiryosu 12. Ci gün belli olur dedi ama...neyse önemli olan sonucun güzel olması kaçıncı gün olduğu çokta önemli değil inşallah gölüne göre olur..
Hani fotoğraf koymamışsın nereye bakalim
Catlatma iğnesi vurmadiysan yada uzerinden zaman gecmisse baya bu teste göre hamilesin canim :)Kızlar bugun transferin 10.gün siZce ilaçlardan olablrmi?
Sen uzun protokolle tedavi olmuşsun, genelde kisa protokol yapıyorlar. Opu yapılan ay rahimin transfer icin yeterli kalınlığa ulaşmış ve hormonlarin duzenliyse transfer yapiyorlar yoksa diger aya kalıyorYumurtalar toplandıktan sonra embriyolar 5. Güne kadar gitti ve donduruldu bahçeci Fulya'da yaptırdım tüp bebek tedavisini onlar hemen transfer etmiyorlar donduruyorlar yumurtalar toplandıktan 1 hafta sonra adet oldum ve doğum kontrol hapı verildi ikinci adetimde tekrar kontrole gittim transfer adetimin 22. Günü yapıldı her merkezin tedavi şekli farklı doktorların bile bu merkezde amaç hemen embriyoyu transfer etmek değil ilaçlardan dolayı rahimi dinlendirerek embriyonun tutunma yüzdesini çoğaltmak pozitif sonuç almak benim tedavi sürecim 3 ay sürdü ortalama olarak inşallah sonucu da güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?