transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Merhaba arkadaşlar
Cuma günü test günüm bugün idrar testi yaptım sabah ikinci çizgi çok belirgindi inşallah kan tahlili sonucum da sevindirir bu arada ara ara kasık ve bel ağrısı var göğüsler şişti ama adet olduğum gibi değil daha farklı sabahları ayak altım yanıyor iştahım ve akıntım arttı yorgunluk ve uykuda var

Hayırlı olsun benimde bugün transferimin 11.günü test günüm 4 gün sonra
Neden 15. Gün. Hatta benimki dündü test günüm ama dün klinikler kapalı olduğu için bugün yaptırdım..ama benimki 5. Gün embiryosuydu, doldurulup toplamadan sonraki ilk adettten sonra transfer edilmişti ...inşallah güzel sonuçlar alırsın

Dondurulmuş embriyolar için test gününü daha geç veriyorlar sanırım doktorum test tarihini bu şekilde ayarlamış taze embriyolar için test günü 12.gün diye biliyorum

Dondurulmuş embriyolar için test gününü daha geç veriyorlar sanırım doktorum test tarihini bu şekilde ayarlamış taze embriyolar için test günü 12.gün diye biliyorum
Canım benim ilk denememdi yumurta toplamadan 26 gün sonra transfer edildi bu süreçte donduruldu, 5. Gün embiryolarıydı..doktorumun dediği 5. Gün embiryoları 10. Gün, 3 gün embiryosu 12. Ci gün belli olur dedi ama...neyse önemli olan sonucun güzel olması kaçıncı gün olduğu çokta önemli değil inşallah gölüne göre olur..

Kızlar sonucu öğrendim pozitif, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah,
Merhaba canım benim transfer günü dahil 11ci günüm yarın test günüm 4tane embriosu transfer etdiler ilk denemem bi sorum var siz kan testini yaptıran kadar idrar testi yaptinizmi? Bide okudumda sizde olan belirtiler bende de var el ehsusda goğuslerimde damarlanma

Kızlar az önce idrar testi yaptımm ikinci çizgi cok belli bi bakın yaaaa

Canım ben idrar testini, kan tahlilini verince yaptım akşam da kan sonucumu aldım, ikinci çizgi silik çıkmıştı ama herkeste aynı olmuyormuş..

Canım ben idrar testini, kan tahlilini verince yaptım akşam da kan sonucumu aldım, ikinci çizgi silik çıkmıştı ama herkeste aynı olmuyormuş..
Canım ben burayı devamlı takip ediyorum idrarda silik çıkınca kanda pozitif olu genelde..senin değerin kaç çıktı canım test tarihine kaç gün var..

Yumurtalar toplandıktan sonra embriyolar 5. Güne kadar gitti ve donduruldu bahçeci Fulya'da yaptırdım tüp bebek tedavisini onlar hemen transfer etmiyorlar donduruyorlar yumurtalar toplandıktan 1 hafta sonra adet oldum ve doğum kontrol hapı verildi ikinci adetimde tekrar kontrole gittim transfer adetimin 22. Günü yapıldı her merkezin tedavi şekli farklı doktorların bile bu merkezde amaç hemen embriyoyu transfer etmek değil ilaçlardan dolayı rahimi dinlendirerek embriyonun tutunma yüzdesini çoğaltmak pozitif sonuç almak benim tedavi sürecim 3 ay sürdü ortalama olarak inşallah sonucu da güzel olur

Kızlar bugun transferin 10.gün siZce ilaçlardan olablrmi?

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 53
Sen uzun protokolle tedavi olmuşsun, genelde kisa protokol yapıyorlar. Opu yapılan ay rahimin transfer icin yeterli kalınlığa ulaşmış ve hormonlarin duzenliyse transfer yapiyorlar yoksa diger aya kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…