transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnşallah canım Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah. Senin hiç belirtin var mı
Canım tabiki ilk günden beri bişey ler oluyor ama ilaçların etkisine bağlıyorum, karnımda batmalar, yanmalar oluyor ara ara tabi, sol bacağıma kramplar giriyor,karnım şişiyor, göğsümde damarlanmalar oldu, transferin 6,7,8 gibi sıcak basması oldu, göğüslerim transfer gününden itibaren şiş, bazen regl ağrısı gibi oluyo özellikle akşamları...bu saydıklarımı uç noktalarda yaşamıyorum ama çalıştığım için 10 gün rapor aldım ama ilk iki gün yattım diğer günler kendimi yormayacak şekilde ayakta geçirdim öyle işte genel olarak bakalım yarın belli olacak inşallah hayırlısı olur..sen ne yaşadın bu süreçte

Aynı belirtiler hemen hemen arkadasların yorumlarını okuyorum ilaçlarda yapılırmış hayırlısı olsun inşallah cok heyecanlıyım bakalım ne sonuç alacağız inşallah mutlu oluruz canım. Şu çektiğimiz sıkıntılara değer

Ben çok rahat gecirdim çok yatmadım dikkat ettim ama geçmek bilmedi su gunler iki gündür stres yaptım. Ben izmirde yasıyorum malum sıcak hava ondanda ateşler basıyor bize
su mübarek günde inşallah istediğimiz kavuşuruz canım

Kaçıncı gunlerinizdesiniz arkadaşlar bugün belirtilerini neler yazalım mi herkes gün gün merak ediyor belki biraz rahatlatır bizleri
7. Gün sadece Sol kasıkta ağrı var ve halsizlik

Kaçıncı gunlerinizdesiniz arkadaşlar bugün belirtilerini neler yazalım mi herkes gün gün merak ediyor belki biraz rahatlatır bizleri
7. Gün sadece Sol kasıkta ağrı var ve halsizlik
7.gün benim de.gece saga sola dönerken bir seferinde çok ağrım oldu geçti. Onun dışında hicbirsey yok

Ben de bugun verdin kan tahlili ni testte hafif cizgiyi çıktı ama ilaçlardan da olabilirmiş iki buçukta sonucu alıcam dua edelim birbirimize arkadaslar inşallah guzel haberler alalım bizde hamile olalım inşallah

Ben de bugun verdin kan tahlili ni testte hafif cizgiyi çıktı ama ilaçlardan da olabilirmiş iki buçukta sonucu alıcam dua edelim birbirimize arkadaslar inşallah guzel haberler alalım bizde hamile olalım inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım bende verdim akşam 5 ten sonra alıcam sonucu inşallah güzel haberler alırız

Selam kizlarr . Transferimin 7. Günündeym 5. Gün emryosu. Henüz leke vs. Olmadı. Kasiklarim agriyo 3 günden itibaren ama tek taraflı hafif sancılar arasıra belim ağrıyor . Ve goguslerim şişti. Biraz akıntı. Var. Velhasili bende bi belirti yok gibi sizde neler oluyor. Bu saydıklarım progesterondan dolayı oluyor o yüzden sevinemiyorjm

Kızlar benim de sol yumurtaligim sızlıyor sanki şişiyor patlayacak gibi bir his, dış gebelik değildir insallah ya

Kızlar benim de sol yumurtaligim sızlıyor sanki şişiyor patlayacak gibi bir his, dış gebelik değildir insallah ya
Canim benimde çok şiddetli sol kasik ağrım olmustu dayanilmayacak kadar şiddetli bi agriydi sabahi zor etmiştim ama sabah baktım siddeti azalmış onemsemedim geçti yine de yanıltmak istemem çok geçmiş olsun

Canim benimde çok şiddetli sol kasik ağrım olmustu dayanilmayacak kadar şiddetli bi agriydi sabahi zor etmiştim ama sabah baktım siddeti azalmış onemsemedim geçti yine de yanıltmak istemem çok geçmiş olsun
Ilk tedavimde böyle birsey olmamıştı insallah olumlu yönde bir agridir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…