- 5 Haziran 2016
- 22
- 9
- 1
- 42
Canım tabiki ilk günden beri bişey ler oluyor ama ilaçların etkisine bağlıyorum, karnımda batmalar, yanmalar oluyor ara ara tabi, sol bacağıma kramplar giriyor,karnım şişiyor, göğsümde damarlanmalar oldu, transferin 6,7,8 gibi sıcak basması oldu, göğüslerim transfer gününden itibaren şiş, bazen regl ağrısı gibi oluyo özellikle akşamları...bu saydıklarımı uç noktalarda yaşamıyorum ama çalıştığım için 10 gün rapor aldım ama ilk iki gün yattım diğer günler kendimi yormayacak şekilde ayakta geçirdim öyle işte genel olarak bakalım yarın belli olacak inşallah hayırlısı olur..sen ne yaşadın bu süreçteİnşallah canım Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah. Senin hiç belirtin var mı
Aynı belirtiler hemen hemen arkadasların yorumlarını okuyorum ilaçlarda yapılırmış hayırlısı olsun inşallah cok heyecanlıyım bakalım ne sonuç alacağız inşallah mutlu oluruz canım. Şu çektiğimiz sıkıntılara değerCanım tabiki ilk günden beri bişey ler oluyor ama ilaçların etkisine bağlıyorum, karnımda batmalar, yanmalar oluyor ara ara tabi, sol bacağıma kramplar giriyor,karnım şişiyor, göğsümde damarlanmalar oldu, transferin 6,7,8 gibi sıcak basması oldu, göğüslerim transfer gününden itibaren şiş, bazen regl ağrısı gibi oluyo özellikle akşamları...bu saydıklarımı uç noktalarda yaşamıyorum ama çalıştığım için 10 gün rapor aldım ama ilk iki gün yattım diğer günler kendimi yormayacak şekilde ayakta geçirdim öyle işte genel olarak bakalım yarın belli olacak inşallah hayırlısı olur..sen ne yaşadın bu süreçte
7.gün benim de.gece saga sola dönerken bir seferinde çok ağrım oldu geçti. Onun dışında hicbirsey yokKaçıncı gunlerinizdesiniz arkadaşlar bugün belirtilerini neler yazalım mi herkes gün gün merak ediyor belki biraz rahatlatır bizleri
7. Gün sadece Sol kasıkta ağrı var ve halsizlik
Aynı gün alıcaz sonuçlarım izi hayırlısıyla inşallah burada degerlerimizi paylaşmak nasip olsun7.gün benim de.gece saga sola dönerken bir seferinde çok ağrım oldu geçti. Onun dışında hicbirsey yok
Hadi hayırlısı olsun canım bende verdim akşam 5 ten sonra alıcam sonucu inşallah güzel haberler alırızBen de bugun verdin kan tahlili ni testte hafif cizgiyi çıktı ama ilaçlardan da olabilirmiş iki buçukta sonucu alıcam dua edelim birbirimize arkadaslar inşallah guzel haberler alalım bizde hamile olalım inşallah
Evet idrar testini yaptım 2. Çizgi silik ama hassas test aldım sonuç pozitif diyo inşallah oldu galiba çarşamba günü nü beklicem yine Sağol canımHadi canm insallah guzel haberler verirsin bize allah hepimizin yardimcisi olsun şu mubarek gunler hürmetine.
Canim benimde çok şiddetli sol kasik ağrım olmustu dayanilmayacak kadar şiddetli bi agriydi sabahi zor etmiştim ama sabah baktım siddeti azalmış onemsemedim geçti yine de yanıltmak istemem çok geçmiş olsunKızlar benim de sol yumurtaligim sızlıyor sanki şişiyor patlayacak gibi bir his, dış gebelik değildir insallah ya
Ilk tedavimde böyle birsey olmamıştı insallah olumlu yönde bir agridir cnmCanim benimde çok şiddetli sol kasik ağrım olmustu dayanilmayacak kadar şiddetli bi agriydi sabahi zor etmiştim ama sabah baktım siddeti azalmış onemsemedim geçti yine de yanıltmak istemem çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm cnm ya insallah dondurulmusun vardırMalesef arkadaslar 4,cü denemem de hüsranla sonuçlandı çok kötüyüm.
Rabbim mübarek günde sabirların en büyüğünü versin en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinMalesef arkadaslar 4,cü denemem de hüsranla sonuçlandı çok kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?